Καλά μαλάκες είστε, τι το συνεχίζετε;;
Εδώ ΚΡΑΖΟΥΜΕ ΝΤΙ-ΝΤΙΔΕΣ :!:
Έχουν κλείσει και τα σχόλια στο φέησμπουκ και κάπου πρέπει να επαναστατήσει ο κόσμος επιτέλους!
Καλά μαλάκες είστε, τι το συνεχίζετε;;
Εδώ ΚΡΑΖΟΥΜΕ ΝΤΙ-ΝΤΙΔΕΣ :!:
Έχουν κλείσει και τα σχόλια στο φέησμπουκ και κάπου πρέπει να επαναστατήσει ο κόσμος επιτέλους!
Γαμώ τους Ντιντίδες ρε!
Η έλλειψη χρόνου και για μένα είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα στο θέμα της μουσικής, δουλειά, οικογένεια, φίλοι, κάπου πρέπει να βρω και μια ώρα τη μέρα να ακούσω εναν δίσκο όπως παλιά, που κλεινόμουν στο δωμάτιο και δεν με ενοχλούσε κανείς και τίποτα. Δυστυχώς πλεον υπάρχουν μέρες που δεν μπορώ να ακούσω σχεδόν καθόλου μουσική.
Μπα μην το λες! Ξέρεις πόσος κόσμος είναι που θέλει να δει live το ροκ υπερσυγκρότημα Godfathers;; Εγώ πιστεύω ότι θα μαζέψει αρκετό κόσμο το φεστιβάλ, ειδικά αν δίνουν και γίδα βραστή στην είσοδο.
Επειδη εχουμε ξεφυγει τελειως απο το θεμα,να πω καταρχην γαμω τους Ντιντιδες και αλλαξτε επιτελους ονομα σε αυτο το φεστιβαλ.
Παμε τωρα στο off-topic θεμα. Απο τοτε που ολοι εμεις που ειμαστε 30 + ,αγοραζαμε κασσετες,αντιγραφαμε κασσετες,καθε Σαββατο κατεβαιναμε Ομονοια και Μοναστηρακι για δισκους, το Unisound στην Ακαδημιας το ειχα κανει 2ο μου σπιτι, γυρνουσαμε με μεγαλη λαχταρα να ακουσουμε το καινουργιο δισκο που πηραμε, κλεινομασταν στο δωματιο και τον ακουγαμε 3-4 φορες την ημερα μεχρι να μαθουμε και την παραμικρη ανασα του τραγουδιστη,διαβαζαμε συγχρονως metal hammer με τον Καφριλα και τις ιστοριες του και γενικοτερα ολη αυτη η μεταλλικη ανεμελεια, εχουν περασει περιπου 20 χρονια. Καλος ή κακος η τεχνολογια προχωρησε και τωρα τα βρισκεις ολα ετοιμα. Νοσταλγω παρα πολλες φορες να βαλω ενα δισκο στο πικαπ και να γουσταρω. Δυστηχως ομως το γαμηδι δεν δουλευει ( σ.σ. αν εχει καποιος κανενα μαγαζι να το παω για σερβις, ας μου πει ).
Σιγουρα η ζωη μας εχει γινει πιο ευκολη,αφου τωρα πια δεν εχω χρονο να κατεβω Αθηνα και να γυρισω ολα τα δισκαδικα με τις ωρες ,εχουμε και ενα παιδι τωρα πια, αλλα εχει χαθει η μαγεια της μουσικης και της ωραιας ταλαιπωριας που ειχαμε για να δουμε τι θα παρουμε αυτο το Σαββατο και ααα, ωραιο εξωφυλλο εχουν αυτοι, ας παρω να δω τι παιζουν. Τωρα youtube,piratebay και αγιος ο Θεος.
Καλος ή κακος ζουμε στο 2014 και ολα πανε μπροστα ( μονο αυτος ο τοπος μενει στασιμος ).
Βολευομαστε λοιπον ολοι,κανουμε ενα κλικ και σε 2 λεπτα οπως ειπες και ενας αλλος εχουμε ολοκληρη δισκογραφια κατεβασμενη και οποιος πραγματικα εχει χρονο για ψαξιμο αλα 90ς,θα ειναι απο τους λιγους και τυχερους.
Εισιτήρια του rockwave πουλιουνται στο public ?
Είσαι offtopic. Σε αυτό το θρεντ κράζουμε τους ντι-ντιδες για το όνομα (έλεος, να το αποκαλούν αυτό το πράμγα rock-wave) και αναπολούμε τις παλιές καλές εποχές με τα φανζιν και τις ανταλλαγές κασσεττών και τις εποχές που το να είσαι τρου μεταλλας σήμαινε κάτι, όχι όπως ΄τωρα που με αυτά τα ίντερνετ και τα νταουλοουντ του θεού (δεν λέω του σατανά γτ σαν τρου μεταλλάς πιστεύω στο σατανα, φοράω και καρφιά στα χέρια και πιο μικρός ζωγράφιζα πεντάλφες στο θρανίο) τα έχουμε όλα έτοιμα στο πιάτο και δεν εκτιμούμε την αληθινή μουσική (maiden, priest)
ειλικρινα δεν αντεχω αλλο , ποσο μαλακες ειστε εσεις με το tape-trading, μα ποσο μαλάκες…
Το θεμα που βαλατε ως troll στην συζητηση ειναι καλο αλλα μια απλη αναφορά/σχόλιο αρκει, ανοιγεις αλλου topic γι αυτο!!
Εδω αλλο ειναι το κυρίως θέμα , ήταν σωστη κινηση του Ozzy να κανει το σηριαλ Οsbournes τελικα ή όχι…
Υ.Γ. οι καθυστερημένοι μιλουν χωρις αρχη και τελος ανακατευοντας 100 θεματα στην όποια “συζήτηση” κανουν…(ο αλλος μεχρι και μαγαζι με service για το πικαπ του ζηταει…:lol::lol:)
Γιατί τόση πρεμούρα για ένα φεστιβάλ που δεν πρόκειται να πάτε; Υπάρχουν απείρως πιο αξιόλογα λάιβ (μεμονωμένα ή φεστιβάλ) από το "rock"wave, που αξίζουν να συζητάτε.
Τυχερέ. Εγώ εβδομάδες.
“Καλώς”, “κακώς”, πωλούνται" σταδιάλα με τις ανορθογραφίες!
Συνεχίζοντας το μόνο σοβαρό θέμα συζήτησης εδώ… όντως, με την τεχνολογία και την υπερπληροφόρηση σήμερα όλα είναι έτοιμα στο πιάτο, και κάπου χάνεται η “μαγεία” που περιέγραψαν προηγουμένως κάποιοι. Δεν έχεις πια την αγωνία να ακούσεις ένα νέο άλμπουμ, όταν το κατεβάζεις πριν καν κυκλοφορήσει επίσημα, ή να μάθεις τα “νέα” των καλλιτεχνών κλπ από τα μεταλ χαμερ (κάποιος που ακόμα το διαβάζει… υπάρχει ακόμα η στήλη των γραμμάτων, όπου ο κάθε πικραμένος έστελνε απολαυστικά σεντόνια; :lol: ). Από την άλλη, μπορείς να δεις ζωντανά μια συναυλία του αγαπημένου σου συγκροτήματος σε live steaming από την άλλη άκρη της Γης, και να μαθαίνεις όλες τις σημαντικές (και ασήμαντες) λεπτομέρειες. Είναι όπως το βλέπει κανείς κάθε φορά.
και το βραδυ πηγαιναμε, Μεταλειο, Χωρις Ανασα, Rainbow…
Σταματήστε ρε λέμε, νευριάζει ο καραμολέγκολας.
χα χα χα χα η βλακεία δεν νικήθηκε ποτέ ChrisPis papadopoulou…
Αχ, ταιριάζουμε <3
ANTE K GW KOUMPAROS AMA 8ETE
Επειδη δεν εχω την ορεξη να ξεδιαλυνω τα posts και επειδη γινεται ενα ωραιοτατο
μπαχαλο το τοπικ εδω θα κλειδωθει.
Αν θελει καποιος να ανοιξει τοπικ για το Ροκγουεηβ ας το κανει,αλλα αν η κουβεντα ξεφυγει
θα διαγραφουν ποστς.
Αυτα.
Μαζι με το τοπικ,κλειδωστε και το Rockwave…
φήμες λένε ότι στα πρώτα 500.000 ποστ που θα αναρωτιούνται γιατί το rockwave τολμάει κ λέγεται ακόμα ROCKwave, θα αυτοκλειδωθεί
κατά τα άλλα, προσπαθήστε να μείνετε οντοπικ ή τουλάχιστον να γράψετε κάτι που δεν έχει ξαναγραφτεί. το θέμα του ονόματος νομίζω το καλύψαμε
Ξέρει κανείς playlist Χαρούλη -Μποφίλιου - Active Member ???
Μαλάκες, τον φάγατε τον Λώρη