Rockwave 2014

"Πολυσυλλεκτικό, τολμηρό, χωρίς παρωπίδες, με διευρυμένο ωράριο και …απρόβλεπτο Line up το Rockwave είναι και φέτος το καλοκαίρι ΕΔΩ!
Ξεβουλώστε τα αυτιά σας!

Δύο μέρες! Δύο σκηνές!
Πάνω από 40 καλλιτέχνες!"

Εγω ρε παιδες μετραω,ξανα μετραω…ξαναματαμετραω,βαζω τον γιο μου, την γυναικα μου,τον σκυλο μου,τον γειτονα…και μας βγανουν 24 οι καλλιτεχνες που θα παιξουν. Οι αλλοι 20 θα ειναι εκπληξη? Μωρε λες? Κατι μου λεει οτι θα εχει εκπληξη Maiden,Metallica,Slayer,System Of A Down,Cavalera,Rotting Christ κτλ κτλ…Μωρε μπραβο οι ντιντιδες…
Μακαρι να πατωσει…μακαρι!

ε, τεκνικαλλυ, και τα μελη των μπαντων καλλιτεχνες ειναι.

That being said, παρτε δρομο επιτελους. Μιρλες

τις μπάντες τις μετράς σαν ένα καλλιτέχνη, ε;; εκεί θα’ναι το λάθος σου… :stuck_out_tongue:

ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΑΤΩΣΕΙ ΝΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΥΟΥΜΕ K NA ΞΑΝΑΓΟΙΝΟΥΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΟΠΩΣ ΜΑΝΟΥ ΤΣΑΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΙΣΟΒΙΑ Ο ΛΟΥΡΗΣ

Ααααα πρεπει να τους μετραω ξεχωριστα τον καθενα απο καθε μπαντα ε? Μπερδευτηκα και εχεις απολυτο δικιο. Αρα παλι μουφες λενε. Θα επρεπε να γραφουν πανω απο 100 καλλιτεχνες…
Τις σκηνες τις μετραμε σαν 2 ή παιζει και απο πια οπτικη γωνια θα την κοιταξεις? Καλλιστα δλδ θα μπορουσαν να ειναι 8 οι σκηνες. 4 πλευρες η καθε σκηνη επι 2 που ειναι,εχουμε στο συνολο 8.
Μα καλα τι φεστιβαλ ειναι αυτο,θα μεινει στην ιστορια…

Επεισοδια ποιοι θα κανουν ακριβως? Οι οπαδοι της Μποφιλιου θα πλακωθουν με αυτους του Χαρουλη? :-k

Ο ΧΟΝΤΡΟΣ ΑΠΟ ΑΚΤΙΒ ΜΕ ΝΙΚΗΤΑ, ΘΑ ΧΩΘΕΙ Ο ΧΑΡΟΥΛΗΣ ΝΑ ΧΩΡΙΣΕΙ,
ΘΑ ΤΙΣ ΦΑΕΙ Κ ΟΙ V.I.C. ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΥΝΗΓΑΝ ΜΕ ΤΑ ΚΛΑΡΙΝΑ ΤΟΥΣ.

To Rockwave Festival 2014 προ των πυλών
Το μεγάλο μουσικό φεστιβάλ επιστρέφει με τη Smirnoff και διάθεση πιο ροκ από ποτέ

[B]Πιο ροκ απο ποτέ[/B] χα χα χα χα χα !!! Ο απολυτος χλευασμος ή απόλυτη ασχετίλα ???

εαν δεν ισχυει το 1ο, LIFO.GR διαλεξτε, αυγα ή ντομάτες στα μούτρα σας…:lol:

Πραγματικά, πηγαίντε να βάλετε στον πάτο σας το σφηνάκι από το Eddie’s Archive - επιτέλους

Ενταξει ρε παιδιά. Ο Λωρης οτι μπορουσε έκανε για να έρθουν τουλάχιστον οι Metallica. Αχάριστοι.

Sent from my iPhone using Tapatalk

:’’’)

Οπως και να εχει ειναι θλιβερό το θέαμα.

Sent from my iPhone using Tapatalk

EPOC…

Τραγωδία.

Αρη πήγες, ή είναι repost;

η εικόνα είναι με το φεστιβάλ σε “εξέλιξη” ή μεσημεριανή ?
για να το ρίξουμε και στην πλάκα η παραδοσιακή ατάκα " παίζαμε μπάλα απο κάτω " δεν έχει πλέον νόημα γιατί δεν μαζεύονται δυο 11άδες

δυο καυλες…:

1. οι VIC
  2. να βλεπεις ποσο υποβαθμιζει ο μαλακας ο Λωρης το ‘προιον’ του…

ΡΑΨΩΔΙΑ

για τον Λώρη η παραπάνω φωτογραφία είναι ότι κρατάνε ζωντανό το φεστιβάλ.
Η συνέντευξη που έδωσε στο popaganda (άλλοι χλεχλέδες εκεί) είναι τουλάχιστον τραγελφική.
Μόνο και μόνο που έχει σαν τίτλο “Στην Ελλάδα τον πρώτο λόγο για τον πολιτισμό δυστυχώς ακόμα τον έχει μπάτσος” καταλαβαίνεις …