θα είναι τουλάχιστον ντροπή τους (για να μην πω τίποτα άλλο) να ξεφτιλίσουν τον Burdon και να τον βάλουν να εμφανιστεί σε άδειο χωράφι
Αυτό:
"Ότι θα έκανα Rockwave με το φετινό line-up, δε θα το φανταζόμουν πριν λίγα χρόνια. Όμως, έπρεπε να χρησιμοποιήσουμε ότι είναι διαθέσιμο προκειμένου να κρατήσουμε το φεστιβάλ και την αγορά. Σήμερα είναι ο Γιάννης Χαρούλης, πέρυσι ο Γιάννης Αγγελάκας, αυτούς θα κάνουμε [I]αφού δεν υπάρχουν 2 εκατομμύρια να φέρουμε τους Metallica.[/I] "
Μπορεί να μπει πλάι σε αυτό:
“Το μεγαλύτερο συναυλιακό μου απωθημένο είναι οι Red Hot Chili Peppers. Είναι δύσκολο, όμως, να τους φέρω, [I]γιατί παίζουν γκαζωμένοι 55 λεπτά μόνο[/I]. Έτυχε δυο-τρεις φορές να φτάσω κοντά στο να τους κλείσω, αλλά σκέφτηκα ότι θα φάμε πολύ ξύλο και δεν το έκανα.”
godfathers
αυτή η μαζική προσέλευση μου θύμισε αυτό το αξέχαστο φεστιβάλ
θυμάμαι οι Ancient Rites δεν εμφανίστηκαν ποτέ, αφού ήρθαν είδαν κι απήλθαν!!
…αυτό στην Δράμμα είναι?:):!:
Κρίμα για τα συγκροτήματα
…θλίψη:-s
:):!:
η φωτογραφια των godfathers δεν εχει αναρτηθει στο φβ του ροκγουεηβ, απο που την τσιμπησατε?
Οι VIC ειναι αυτοι? Κριμα για την μπαντα
από το φβ του ροκινγκ νομίζω
Μακάρι να τους γινει μάθημα το σημερινό.
Αυριο παντως θα έχει σχετικά αρκετό κόσμο.
Oτι αναμεναμε πανω κατω. Ειλικρινα για τον Λώρη, αδυνατώ να πιστεψω οτι ειναι τοσο βλάκας ωστε να πιστεψει οτι θα βγαλει τα έξοδα των καλλιτεχνων και μόνο (δεν μιλαμε για κερδος…), δεν εξηγείται ρε παιδί μου αυτο το line-up…
Nαι ειναι παρα πολυ δύσκολο σήμερα να βαλεις 1 μυριο ζεστο για metallica κτλ, αλλα εδω μιλαμε για πληρη καταρρευση, μέση λυση δεν υπαρχει ? δλδ iron maiden ή Χαρούλης ??? Δεν μπορουσαν να βρεθουν μεσαιου βεληνεκους γκρουπ που να μαζευαν λιγο κοσμο , να στεκοταν αξιοπρεπως το φεστιβαλ και να εβγαζες και ενα μηνιατικο ρε Λώρη ?
Τοσα χρονια στο χώρο η didi και το περσινο rockwave με αποκορυφωμα το φετινο πανηγυρι των Φαρσαλων ήταν οι πιο αστειες επαγγελματικά κινήσεις που και ο πιο χαζος δεν θα το εκανε…Μα Μποφιλου και Χαρουλης ??? Αν θελω να τους δω πρεπει να τραβηχτω μεχρι την Μαλακασα ρε άμπαλοι ? Δεν μπορω να τους δω σε ενα απο τα δεκαδες live τους ???
Μα ποσο χαζη επαγγελματικη κινηση απορώ…#-o#-o
Με 500 χήνες έκανε ένα ένα διήμερο αξιοπρεπέστατο και τίμιο με 3-4 ελληνικά γκρουπ και 2-3 ξένα μεσαίου βεληνεκούς με αμοιβή ξέρω γω 100-150 το καθένα…αλλά τι να πει κανείς, πάλι καλά που ο κόσμος γύρισε την πλάτη του
ΠΑΙΔΕΣ ΓΟΥΣΤΑΡΩ…
ΑΝΤΕ ΤΟ ΠΟΥΛΟ PE DIDI Κ ΛΟΥΡΗ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΣΕΠΩΝΕΙΣ ΜΟΝΟ.
ΠΟΥ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 15 ΧΡΟΝΙΑ ΕΚΑΝΕΣ ΜΟΝΟ 3 ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ ΦΕΣΤ.
1999, 2005 Κ 2008. Κ ΤΟ 2000 ΜΟΥ ΑΚΥΡΩΝΕΣ 2 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΜΕΗΝΤΕΝ Κ ΕΒΑΖΕΣ ΤΟΥΣ GAY THEATER ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ 1,5 ΩΡΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ Κ ΔΙΑΣΚΕΥΕΣ ΤΡΟΥΠΕΡ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΑΚΗ.
ΝΑ ΦΑΛΙΡΙΣΕΤΕ,ΝΑ ΖΗΤΙΑΝΕΥΤΕ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ Κ ΝΑ ΤΡΩΤΕ ΜΟΝΟ ΧΛΕΠΕΣ/ΚΑΧΛΕΣ.
Αν το 83 είναι έτος γέννησης, η ανθρωπότητα μόλις έχασε άλλον έναν οπαδό
Μαλακάσα 01:15, όταν 01:10 στη συγκεκριμένη σκηνή έπρεπε να έβγαινε ο Timo Maas…
τελικά τι έγινε βγήκαν όλοι? άκουσα οτι και να ήθελες να πας δεν υπήρχαν λεωφορεία… ήμαρτον …
Δε χορταίνω να βλέπω φώτο λέμε !!!
ΦΩΣΤΗΡΑ ΑΛΤΡΟΥΙΣΤΗ ΜΟΥ ΕΣΥ
OK οι μεσημεριανές και απογευματινες φωτογραφίες. Πες ότι οφείλονται στην εργάσιμη ημέρα.
Το βράδυ στον Eric δεν είχε ούτε 2000 άτομα?