Rockwave 2014

Δεν πήγα Στέλιο, απλά έκανα re-post μια φωτό που αρχικά μου στείλανε στο fb φίλοι και μετά διαπίστωσα ότι έβγαζε το fb του rocking κάποιες.

σιγα μην φαλιρισουνε , την λυση την βρηκανε. ολες οι συναυιες του χειμωνα θα γινονται στο αθλιο stage volume1. ακους εκει να μεταφερθουν οι warlοrd λιγω υψηλης προπωλησης οταν μετα βιας ειχαν 800 με 1000 ατομα.
πραγματικα δεν μπορω να φανταστω τι θα γινει εκει μεσα αν παξουν οι Rotting Christ με 10 ? εισητηριο.

ποια 2000 άτομα ρε; εδώ μετά βίας πρέπει να πλησίασε το χιλιάρικο όλη τη μέρα. μαζί με προσωπικό, εθελοντές, και τους καλλιτέχνες… άσε που πιστεύω ότι 2 στους 3 από το κοινό θα ήταν και με προσκλήσεις… :stuck_out_tongue:

O Λώρης τους ακύρωσε τους Maiden;;
Είπαμε να τον κράζουμε γι’ αυτά που κάνει, όχι και γι’ αυτά που δεν κάνει…

Όποιος πήγε…ακύρωσε καμία μπάντα;

Πολύ δύσκολο αν οχι αδύνατο να βρούμε φέτος αυτόπτη μάρτυρα του γεγονότος…
το τι έγινε εκείνο το βράδυ τελικά στο χωράφι θα περάσει στο χώρο της μυθολογίας

Εδώ είμαι!!! Τι θέλετε να μάθετε;;:stuck_out_tongue:

Για τους 237 μετρημενους οπαδους του Hip Hop;; Δεν κάνω πλακα, κατα τις 8 μια κοπέλα καθησε και τους μετρησε…
Επαιζαν ταυτόχρονα οι 2 σκηνές. Αρα οι 237 ήταν στο Hip Hip και οι υπολοιποι( βαριομουν να μας μετρησω) στην αλλη σκηνη.
Σαν συναυλια ο Burdon εσπειρε( δεν κάνω πλακα)
Και οι VIC ωραιοι ηταν…

Αλλος ένας μάρτυρας :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:
Στους beggar’s blues diary ειμασταν δεν ειμασταν καμια 20ρια, και καμια 10ρια ατομα που εψαχναν να βρουν σκια. Στον Eric, μας χωραγε ανετα ενα gagarin.
Ολα τα γκρουπ ηταν πολυ καλα, με κερδισαν οι VIC, ενω ο Burdon ηταν εξαιρετικος!
Μετα τον Eric, πηγαμε για λιγο στην αλλη σκηνη (ισχυει αυτο που ειπε ο φιλος πιο πανω).
Φευγοντας περασαμε απο τον πρωτο DJ κατα τις 23:45 οπου ειχαν μεινει πολυ λιγοι. O δευτερος μαλλον δεν βγηκε ποτε.
Να προσθεσω οτι η μπυρα εφτασε στα 4 γιουρο [-X

ασχετο,αλλα την προηγουμενη φορα μπηκανε μεσα με maiden.A ΡΕ ΡΟΔΟΝ ΠΟΥ ΣΕ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ.μεχρι το επομενο καλοκαιρι υπαρχει χρονος να μαζευουμε λευτα για εξωτερικο.οπως αρκετοι εκαναν και φετος

Ήμουν κι εγώ, μου είχαν κάνει δώρο εισιτήριο για Burdon, οπότε πήγα. Φοβερός, πολύ καλύτερος από πέρυσι στο Half Note Jazz, αλλά όχι όπως το 2005 στο θέατρο Βράχων. Το ευχαριστήθηκε και η μπάντα και φαινόταν. Για το κόσμο όπως τα λένε τα παιδιά, ένα γκαγκάριν όχι απλά μας χώραγε άνετα, στήναμε και 5χ5 άμα θέλαμε. Συνολικά και στις δύο σκηνές είχε τόσο κόσμο όσο είχε στην συναυλία των Black Sabbath το '05 κατά τις 11-12 το πρωί ξέρω 'γω.

Άμα σπάσατε το φράγμα των 200 ατόμων στο χώρο (εργαζόμενο προσωπικό-καλλιτέχνες-κοινό) τότε μια χαρά πήγε η μέρα :stuck_out_tongue:

ο Burdon και η μπάντα του τι ευχαριστήθηκαν? τον καθαρό αέρα?

Ο Timo Maas δεν πρέπει να βγήκε ποτέ… 01.15 που τελειώσανε τα χιπχόπια στην κεντρική σκηνή και περάσαμε από την άλλη είδαμε κόσμο να τα μαζεύει… 01.00 θα έβγαινε ο Timos

Μέσα έπεσες… τουλάχιστον διπλάσιοι… Πέρα από την όποια καζούρα είναι πραγματικά θλιβερές εικόνες…

Κρίμα πραγματικά.

προσφορα-ζητηση ειναι ολα.

πολύ θλιβερές εικόνες και σε συνδιασμό με τον εισπρακτικό θρίαμβο του heavy by the sea δίνουν το τέλος των καλοκαιρινών φεστιβάλ στην ελλάδα .
τώρα μπορεί να γελάμε και να χλευάζουμε αλλά θα μας λείψουν ,εγώ τουλάχιστον είχα πάντα στο μυαλό μου οτι καλοκαίρι = μεγάλες συναυλίες .
τώρα πως ενας άνθρωπος με 20 χρόνια εμπειρία στο χώρο κατάφερε μέσα σε 2 χρόνια να τα διαλύσει ολα αυτό είναι κατόρθωμα.
προφανώς δεν είχε ιδέα για το αντικείμενο ( μα είναι δυνατόν?) τόσα χρόνια μαθημένος στα εύκολα έκανε τον μάγκα και μόλις ήρθαν τα δύσκολα ξεβρακώθηκε…

Ο εισπρακτικος θριαμβος του HBtS υποθετω ειπωθηκε ειρωνικα ε?

…λογικά τώρα που παίζει ο Έρικ Μπάρντον θά’χει πιο πολλούς…η γνώμη μου είναι ότι τα δυο τελευταία χρόνια ο τύπος προσπαθεί να ευτελίσει το προιόν του, ώστε όταν το σταματήσει, να μην λείψει σε κανένα:):!:

O Burdon έπαιζε χτες και από ότι έμαθα είχε μια χούφτα ανθρώπους, 1200 -1500 κάπου εκεί.