Ούτε ο Λώρης δεν θα έδινε αυτά τα νούμερα…
εχεις ενα δικιο αλλα τι να κανουμε δηλαδη? να παμε με το ζορι? αν καποιοι καταλαβουν οτι ο κοσμος δεν ειναι μαλακας να πηγαινει σε φεστιβαλ μονο για το ονομα του φεστιβαλ τοτε ολα θα πανε καλα, αν ακουσουμε παλι δικαιολογιες οπως “φταιει η κριση που δεν πανε καλα τα φεστιβαλ” τοτε καθε του χρονου κ χειροτερα. κ οι δυο πλευρες χανουν.
edit: κλαιω με φωτο απο μποφιλιου… μια χουφτα ανθρωποι
Όταν το 2002 σου έφερνε Slayer/Accept/Candlemass/Twisted Sister, το 2004 Priest/Queensryche και το 2010 Big Four όμως έβαζες και την αδερφή σου να του παίρνει πίπες όμως, ψηλούλη. ΠΑΣΟΚ και στη μουσική
Εδω πηγε κι’εσπασε το ποδι του Gers για να ακυρωσει Μεηντεν για να σπαστει ο ratos83 και εβαλε και τους gay Theater να παιξουν το Trooper για να τον πικαρει ακομα πιο πολυ, σατανικο!
εχθες χλαπαταγή? καμια φωτο?
εμενα μου αρεσει που βριζεται τους μεταλλαδες αλλα μονο με metal συγκροτηματα μπορουν να γινουν αξιοπρεπη φεστιβαλ. και μην θεωρησετε το φετινο heavy by the sea metal φεστιβαλ.
Τι να το θεωρήσουμε;
post rock festival. μην τα ξαναλέμε
αυτό που μετά απο την γκρίνια μηνών(κυριολεκτικά) ακολουθούν μηνύματα του στυλ "καλά να πάθετε " “στο διάολο, πλέον περάσατε στην ιστορία” “μου φάγατε το μπιφτέκι”, με κάνουν από το αρχικό γέλιο, να σας βλέπω και σαν ηλίθιους.
και μετά σου λέει δεν προσφέρει το ροκγουειβ
Κρίμζον άστους. Κάποια στιγμή θα τελειώσει η εφηβεία τους και θα μειώσουν το χειρογλύκανο.
τουρλου τουρλου
αυτο ειναι metal festival
Hellfest 2014: Day 1 (Iron Maiden, Slayer, Trivium, Sepultura, Enslaved, Septicflesh κ.ά.)
Είναι μια μεγάλη αλήθεια πάντως ότι το Rockwave σχεδόν πάντα ήταν βασισμένο από και προς το μεταλ κοινό.
accept slayer htan to 2005 re karnavale giauto egrapsa 2005 k priest me carcass to 2008.
k oso gia big 4 eixa paei sofia pou oloklhro to 2hmero sonisphere htan f8hnotero apo to ellhniko big 4 ths mias meras,pou esy ta stazes sthn didi.oso gia thn aderfh mou pou kanei pipes,mallon mperdeuesai me thn dikia sou,ka8ws den exw,antarth twn fests.
τους μεταλλάδες τους βρίζουμε για κάτι τέτοια ποστς…
πες τα ρε άνθρωπε!! ήμαρτον με τους κολλημένους!
Το Heavy By the Sea ήταν ένα folk πανηγύρι με “φλώρους” σαν τους Deftones, ρεμπέτες σαν τους Nightstalker, pop είδωλα σαν τους Ghost και funky γκρούπες σαν τους Behemoth.
Και βέβαια παραδοσιακούς χορούς από τον πολιτιστικό σύλλογο του Πλανήτη Δία.
Ο Λώρης γιατί δεν βγαίνει στο τηλέφωνο ??
Από όλους αυτους μονο οι behemoth αξίζουν. Εδω ξέθαψαν τους deftones που τους εχει ξεχάσει ο Θεός…
Το line up του heavy by the sea ηταν για λύπηση και πολλοί ηταν και αυτοι που πήγαν, που μου ήθελαν να μαζέψουν κόσμο με deftones και ghost και …nightstaker .
Όσο για το ROCKWAVE αντικειμενικά το μέγα θέμα ηταν η μαλακασα , φοβερή ταλαιπωρία . Εγω θυμάμαι κάτι φεστιβάλ (ειλικρινά δεν θυμάμαι αν ηταν rockwave η οχι ) σε χώρους οπως η Ριζούπολη .
Όσο για τους maiden πολυ χαίρομαι που δεν ήρθαν ελλαδα, διότι την προηγούμενη φορά το κοινο ηταν χάλια, στα όρια της ασεβειας , γιατι "δεν μας αρέσει το final frontier " .