Rockwave 2014

Παρέλαση από μπούμπηδες ρε μπούστη.

To μόνο οι Behemoth αξίζουν είναι θέμα γούστου.

Οι Deftones ακόμα δισκογραφούν και είναι μια χαρά, αν και αν θες την άποψή μου,η μπογιά τους πέρασε, αλλά δεν τους είχαμε δει ποτέ εδώ. Και δεν ήμουν ποτέ fan τους.

Οι Ghost αρέσει ή όχι, είναι από τα σημαντικά συγκροτήματα σήμερα και δεν έχει νόημα να μιλάμε για την αμφίεσή τους, ή αν είναι αρκετά μέταλ.

Οι Behemoth έχουν ανοδική πορεία εδώ και αρκετά χρόνια και έχουν βγάλει δισκάρες, με το τελευταίο να είναι μες τα καλύτερα της χρονιάς.

Οι Nightstalker σταθερή αξία και πάντα περνάμε καλά, οι Planet of Zeus είναι σπουδαίο συγκρότημα και οι live εμφανίσεις τους είναι εξαιρετικές. Οι Tardive Dyskinesia αυτό που κάνουν το κάνουν καλά και η μουσική τους είναι μια χαρά για όσους γουστάρουν Gojira\Meshuggah.

Εν ολίγοις δεν καταλαβαίνω γιατί το line up είναι για λύπηση. Ας μην συγκρίνουμε με φεστιβάλς του εξωτερικού, δεν υπάρχει θέμα.

Το Terra Vibe είναι μια χαρά χώρος, αλλά τα τελευταία χρόνια δεν υπάρχει οργάνωση είτε φράγκα, είτε όραμα. Το Rockwave φέτος ήταν η απόλυτη αποτυχία και δεν χαίρομαι αν για τον χ ή ψ λόγο κάποια στιγμή σταματήσει να υφίσταται.

Από εκεί και πέρα το πόσοι συναυλιακοί χώροι στην Ελλάδα είναι κατάλληλοι για τέτοιες διοργανώσεις είναι μια μεγάλη κουβέντα.

Ούτε εγώ ήθελα Maiden, ή τον οποιονδήποτε έχει παίξει καμιά πενηνταριά φορές εδώ. Θέλω μπάντες στην ακμή τους ή έστω που να μην τις έχουμε δει. Βέβαια κάποτε είδαμε System Of A Down και Nevermore που οι κολλημένοι τους έκραζαν ή τους πετούσαν αντικείμενα.

Εμένα με κουράζει πια η κουβέντα του “μεταλλόμετρου” και του κραξίματος σε ότι δεν μας αρέσει.

[SIZE=7]ΛΟΛ[/SIZE]

[COLOR="#FFFFFF"]…[/COLOR]

Η κουλτούρα του μέταλ χάμερ και των Υ.Γ. τώρα δικαιώνεται !

ΠΑΣΟΚ ρε, όσο μας φέρνουν τις μπάντες μας θεοί, μόλις τελειώνει το κοκό “να μας κοπεί το χέρι”. Οι ίδιοι ψηφίζουν και στις εκλογές. Όλα full circle.

βγαζοντας ρε κακομοιρηδες τους Nightstalker επειδη ειναι ελληνες πειτε μου σε ποια χωρα θα ητανν ευχαριστημενοι με τετοιο metal line up σαν και αυτο του heavy by the sea με headliners τους Deftones και δευτερους τους Ghost, μονο εσεις ειστε ευχαριστημενοι. ειπαμε να μας αρεσει ενα συγκροτημα αλλα μην νομιζετε οτι πηγατε και σε καμια ιστορικη συναυλια, ακους εκει Deftones, Ghost και Behemoth.

Θα διαβάζει κάνεις που ηταν στους Metallica το 99 οτι αναπολούν κάποιοι τη Ριζούπολη και θα μας παρει με τις πέτρες…

ΥΓ: ενώ με slayer πέρυσι είχε πολύ παραπάνω κόσμο το heavy by the sea…

ακούς εκεί πράματα κυρα-Θάλεια μου

φιλαρακο θα μας πεις πως περασες στην Μποφιλιου?

αν η επιλογη ειναι αναμεσα στο να πεθανω στην εξοδο απο συναυλια και στο να περιμενω 2 ωρες στο "παρκινγκ"για να φυγω απο συναυλια, ναι ψηφιζω μαλακασα.

σιγουρα ειχε περισσοτερο κοσμο στους Slayer παρολο που εχουν ερθει 5 φορες και χωρις τον Hanneman απο τους τεραστιους Deftones που ηρθαν για πρωτη φορα

Οι Deftones μια χαρα τεραστιοι ειναι, οι ελληναραδες ΜΑΙΤΑΛΡΕΜΟΥΝΙΑ ειναι για τον πουτσο.

Το να περασε καλα στην Μποφιλιου ειναι στο θολωμενο σου μυαλο προσβλητικο?

οχι δεν ειναι προσβλητικο, απλα ρωταω σε περιπτωση που γαμαει να την βαλουνε headliner του χρονου και να παω και εγω.

οι Deftones μια χαρα τεραστιοι ειναι για ελληνικο σουπερ φεστιβαλ με 2000 κοινο.

Στο εξωτερικό μπορεί να μην ήταν μ’ αυτό το line up ευχαριστημένοι. So what?

Στην Ελλάδα δηλαδή με πόσα πράγματα να είναι τριτοκοσμικά και να μην έχουν σχέση με “του εξωτερικού” έμειναν μόνο οι συναυλίες για να διαμαρτυρηθούμε για την ποιότητά τους;

Και ποιος σου είπε ότι όσοι πήγανε στο Heavy By The Sea νομίζουν ότι πήγαν σε ιστορική συναυλία;
Στην τελική σε πόσες συναυλίες έχει πάει ο καθένας και ποια\ες θεωρεί για τον ίδιο ιστορική είναι δικό του θέμα και δικό του βίωμα.

Και όχι, δεν πήγα στο Heavy by the Sea.

γιατι δεν πηγες? μηπως δεν ησουν ευχαριστημενος?

Δειτε και τα θετικα λες σε κανα γκομενακι "παμε στο rockwave?"
και το ξεμοναχιαζεις :lol:

είχε πάει σλέηερ

Αστο ρε φιλε.
Αν μ’αρεσει μια συναυλια παω,αν δεν παω δεν κραζω τα συγκροτηματα λες και φταινε αυτα,ουτε αυτους που πανε.

Μακαρι να ειχαμε αντιστοιχο Graspop ή Hellfest.
Δεν εχουμε.

Ας περναει ο καθενας οπως γουσταρει.

τι του είπες τώρα. θα πάθει κανένα εγκεφαλικό

δεν κραζω αυτους που πανε, καραζω αυτους που ειναι ικανοποιημενοι και την διοργανωση

Στο χεβι μπάι δε σι πήγε ο αννισοροπος ο Αδερφος μου :frowning: και εγω που νόμιζα οτι τον είχα κανει τρου μεταλ γοριορ !!!