Rockwave 2014

τελικα η μποφιλιου γαμαει η οχι ρε φιλε? πληροφοριακα ρωταω γιατι φετος το φεστιβαλ ηταν πιο
ροκ απο ποτε και θελω να ξερω τι εχασα. ουστ ρε

Λυπαμαι που το φορουμ ειναι κατι σαν συλλογος αναξιοπαθουντων.

Το site γιατί δεν είχε ανταπόκριση?

Δεν ήταν ροκ

Απο την μια χαιρομαι που φετος το "ροκ"γουειβ πατωσε,αλλα απο την αλλη στενοχωριεμαι γιατι καθε χρονο περιμενα το καλοκαιρι για να παω Μαλακασα και να ακουσω μουσικουλα που γουσταρω. Ναι Μαλακασα,γιατι ο χωρος για μενα ειναι οχι απλα καταλληλος, αλλα νομιζω οτι δεν θα μπορουσε να βρεθει καλυτερος χωρος για να γινει ενα φεστιβαλ. Το οτι δεν υπαρχουν 2-3-4 εξοδοι για να φυγουμε ή οτι δεν βρισκουμε να παρκαρουμε ( σ.σ. εγω πηγαινα με μηχανη ), δεν εχει να κανει με τον χωρο.
Νομιζω οτι πλεον δεν πρεπει να ξαναγινει αυτο το φεστιβαλ, πρεπει να σταματησει και να μεινει στο μυαλο ολων τα προηγουμενα χρονια και τα ονοματα που εχουμε δει, δεν υπαρχει λογος ο Λωρης να το ξεφτιλισει και αλλο. Οπως οι μεγαλοι παιχτες σταματανε οταν ειναι στα χαι τους, ετσι και αυτο το φεστιβαλ πρεπει να σταματησει οσο ειναι ακομα καιρος.
Περασαμε αξεχαστες στιγμες, εγω τουλαχιστον περασα, ειδα παααααρα πολλα συγκροτηματα,χτυπηθηκα πααααρα πολυ,περασα σουπερ κατα 95% των φεστιβαλ που πηγα και αυτο κραταω.

Τελος εποχης λοιπον και απο του χρονου κοιταμε για οξω. Οσο και να μην το θελω να τα σκασω στους ξενους,μας αναγκαζουν και αυτο θα γινει.

Καλα να περναμε λοιπον ολοι και εχει ο καιρος γυρισματα.

Σορρυ. Μια ερώτηση. Οι placebo έχουν εισιτήριο 36 ευρώ και παίζουν στις 8 Αυγούστου ;
Ακριβό δεν ειναι ;
Πόσες φορές έχουν έρθει ; 10 ; 15;
Βέβαια αυτοί παίζουν στο σεφ αλλα ποσο πιο εύκολο ειναι να φέρει το ιδιο συγκρότημα για πολλοστή φορά απο το να κανει ενα φεστιβάλ με αντίστοιχα τουλάχιστον ονόματα ;

Sent from my iPhone using Tapatalk

και τόσες συναυλίες έχει κάνει στο Stage Vol 1, και πάλι αν μάζευε κάποιους από εκεί θα έκανε καλύτερο θεωρητικά φεστιβάλ. αλλά μάλλον οι μεμονωμένες συναυλίες είναι πιο επικερδείς

Δεν ειμαι εγω ο επιχειρηματίας αλλα σιγουρα ειμαι ο καταναλωτής και προσπαθώ να καταλάβω την λογική που ειχε το φετινό rockwave.
Υποθέτω οτι κέρδη σαν εταιρεία ειχε τόσα χρόνια.
Και θα το γυρίσω στους Metallica γιατι μόνος του τους ανέφερε ως το συγκρότημα που θα ήθελε να φέρει. Να μην είχαν κόσμο αποκλείεται το ξέρει και ο ίδιος. Αλλα πες οτι δεν εχει διάθεση ή επιχειρηματική τόλμη να δωσει μπροστα τα χρήματα που ζήτησαν. Οκ το δεχόμαστε.
Αλλα κάνεις αυτη την φετινή μπούρδα που απο οτι καταλαβαίνω μάζεψε ποσο ; 1000 ; 1500 άτομα και τις δυο μέρες ;
Ενω κάνεις διάφορες συναυλίες και οχι στον δικό σου χώρο οπως ειναι το terra vibe με καλλιτέχνες που έχουν έρθει παρα πολλές φορές.
Τι κέρδος εχεις λοιπόν στο να διεξαχθεί και φέτος το ιστορικό σου και πιο διάσημο φεστιβάλ της χώρας ;
Αν θυμάμαι καλα το 2003 ή καπου εκει δεν ειχε γίνει το rockwave ( κάνω λάθος ; Αλτσχάιμερ ; ). Ας το πάγωνε λοιπόν για φέτος και του χρόνου έβλεπε τι και πως αφου δεν μπορουσε ή δεν ήθελε να ειναι ανταγωνιστικός ( eject , heavy by the sea )
Εκτός αν εχει συμβόλαιο με το χωράφι και έπρεπε να το καλύψει οποτε το εκανε για να αποδεσμευτεί.

Best post of the month

το Rockwave , μετα το “φιασκο” του 2002 , δεν έγινε το 2003 για να βρεθει το κατάλληλο μερος…
Το Terra Vibe , νομιζω, οτι το εχει νοικιασει για πολλα χρονια και τα εχει στην κατοχη του για καθε χρηση…

εδω ειναι ενα μικρο αφιερωμα που εχω κανει για το rockwave. Απο την Δραπετσώνα…στην Μαλακασα
http://www.jazzbluesrock.gr/tributes-afierwma_rockwave_festival_1996_2013_1957

καλύτερα θα ήταν απο πέρυσι να είχε βγάλει μια ανακοίνωση και να μην έκανε καθόλου φεστιβαλ για 2-3 χρόνια .
πιο ζωντανό θα έμενε το φεστιβαλ - τώρα και να φέρει καλύτερα ονόματα έχει καεί το πράγμα

δε νομίζω… αν για κάποιο λόγο - λέμε τώρα :stuck_out_tongue: - χωθεί σοβαρός φρέσκος κόσμος, γίνει ένα restart στη φάση και παρουσιάσει κάτι αξιοπρεπές του χρόνου, τον κόσμο του μια χαρά θα το μαζέψει…

Ναι θα φέρει τους σκουόρπιονσσσσσσς σε αυτο το πανηγύρι ( έλα για πλάκα το λέω , μην αρχίσουμε τα κραξίματα )

ρε παιδια μην λετε βλακειες, αφου θελει μποφιλιου ο κοσμος στο rockwave.

φλωρακο τελικα η προσελευση του κοινου εδειξε οτι το μυαλο μου δεν ειναι θολωμενο, μαλλον το δικο σου ειναι,

Ω μωρη αντρουκλα, τρεμω

Εντάξει να τσακωνόμαστε για το μέταλ, αλλά μην φτάσουμε στο σημείο να τσακωνόμαστε για την θρυλάρα ε. Leave it out of this.

Το εντιτ εγινε για να μην πεσω στο επιπεδο της αντρουκλας, οχι για να μην σου θειξω τον Ολυμπιακο σου:p

Ρε Μόργκοθ μην ψαρώνεις ρε, σκουληκαντέρα είναι το 87!

ναι ρε μην ψαρωνεισ αμα προτιμας μποφιλιου και χαρουλη απο metal φεστιβαλ μην ντρεπεσαι να το πεις, ο καθενας με τα γουστα του.
metal ρε μουνια εμεις ,
Μποφιλιου ρε μουνια εσυ. (εκτος αν εισαι καρεκλας)

ολοι χωραμε.

το ότι θεωρείς ελάττωμα το να αρέσει σε κάποιον και κάτι διαφορετικό πέρα από ροκ/μέταλ λέει πολλά.