επικ :’)
Μποφιλιου και εσυ? μην ντρεπεσαι
εγω δεν εχω προβλημα με το τι ακουει ο καθενας, εξαλου εγω ειμαι ο μεγαλυτερος φαν της μποφιλιου στον κοσμο
εσεις εχετε με τους μεταλλαδες που θελουν ενα φεστιβαλ.
ελπιζω να περασατε καλα στο rockwave φετος. αντε και του χρονου.
Α εισαι απο αυτους. ΟΚ.
Βασικα δεν σταματας να ποσταρεις? Αυτογελοιοποιεισαι, οχι οτι εχει μεινει και πολυ πιο κατω αλλα λεμε.
E, mods, κλειδωματάκι; Μια που τέλειωσε και το φεστιβάλ;
Τι λέτε;
σαν τις αγάμητες τις γκόμενες δεν έχει…
ναι αφου τελειωσε και μαλιστα επιτυχημενα
Να μεγαλώσετε και να σταματήσετε να απαντάτε σε βλακείες ρε μπακαλιάροι!
Η εμφάνιση της Μποφίλιου θα συζητιέται για χρόνια, δεν γίνεται να το κλειδώσουμε.
όχι ρε δώσε χαρά
Μην αρχίζεις τη μουρμούρα / season 2 episode 12!!!
Το TerraVibe είναι φανταστικός χώρος. Όσοι μιλάνε ειρωνικά για χωράφι είναι άσχετοι. Τι να το κάνεις όμως από τη στιγμή που τα μεγάλα συγκροτήματα δεν έρχονται. Η Ελλάδα έχει τελειώσει όσον αφορά τις μεγάλες συναυλίες. Οπότε ναι, η λύση είναι το εξωτερικό. Ήδη εγώ πριν λίγες μέρες είδα τους Metallica έξω. Μιλάμε για απίστευτο live, συγκρότημα ογκόλιθος, οι τύποι έσπειραν. Όχι φυσικά ότι περίμενα τη συναυλία για να διαπιστώσω πόσο τεράστιοι είναι οι Metallica. Επιφυλασσόμεθα και για του χρόνου λοιπόν για εξωτερικό που θα κάνουν ευρωπαική περιοδεία οι Guns N’ Roses, Rammstein και λοιπά μεγαθήρια που δεν πατάνε Ελλάδα ούτε κατά διάνοια. Οπότε κάνεις πολύ καλά φίλε και κοιτάς για έξω του χρόνου. Πίστεψε με αξίζει πραγματικά.
τι θα παιξει η μποφιλιου σε φεστιβαλ στο εξωτερικο? που?
θα παιξει.όταν μειωθεί η αγορά που παίζει και γίνει δεινόσαυρος .που θα πάει σε ουγκανους και θα τους πει “πάντα ήθελα να έρθω αλλά κανείς δεν με έφερνε”(ελεύθερη μετάφραση: δεν ξέρω καν που σκατά είναι η …“ελλαδα”, αλλά πλέον παίζω όπου τα χώνουν να δούνε σκελετούς να περπατάνε)…
επισης θα λεει οτι ειστε το καλυτερο κοινο και οτι ειναι η καλυτερη συναυλια της περιοδειας , επισης θα πεφτει το ρευμα και θα λεει οτι η πολη δεν εχει την απαραιτητη ενεργεια για ενα live της μποφιλιου.
και στο τελος της συναυλιας ολοι εσεις που δεν θελετε metal φεστιβαλ με σκελετους που περπατανε, που κραζετε αυτους που θελουν, που θλιβεστε για την καταντια του φετινου rockwave αλλα επισης κραζετε και αυτους που το κραζουν θα μαζευτειτε και θα αναπολειται το ιστορικοτερο και πιο ροκ φεστιβαλ που εγινε στην Ελλαδα (ναι αυτο με μποφιλιου και χαρουλη) καθως και θα κραζεται τους μεταλλαδες που δεν ειχαν αντιληφθει τοτε το μεγαλειο.
το ποιος πιανει πατο μαλλον θα πρεπει να εξεταστει ξανα. τουλαχιστον μερικοι ξερουν τι θελουν. εσεις εχετε κατι να προτεινετε?
Εγώ έχω κάτι να προτείνω. Να το βουλώσεις επιτέλους. Έχεις κουράσει σε βαθμό αηδίας. Δεν το έκαμες το πόιντ σου επιτέλους;
αφου αυτο εχετε να προτεινετε το εκανα και το βουλωνω. τα λεμε τον χειμωνα στην μποφιλιου.
Έτσι ακριβώς. Όταν θα έχει περάσει η μπογιά της και το κασέ της θα έχει πέσει στα λίγα χιλιάρικα τότε θα μπορέσει ο Λώρης να τη φέρει στην Ελλάδα.
Μιλας στον “ανθρωπο” που θεωρει οτι η λεξη “Μποφιλιου” ειναι punchline. Τι ψαχνεις τωρα. ΧΑΙΒΟΙ ΜΑΙΤΑΛ ΡΑΙ ΜΟΥΝΕΙΑ.
Εντάξει, κι εγώ χέβι μέταλ ρε μουνιά είμαι, αλλά…
Τέλος πάντων, μάλλον έχεις δίκιο: τι ψάχνεις να βρεις τώρα κι έτσι.
Αλλο τι μουσικη ακους (και εγω κατα 95% μεταλ ακουω, ελεος δλδ) και αλλο το attitude. Ε αυτο το οπαδηλικι λες και ειμαστε στα τσακαλια ρε μλκ δεν το αντεχω, πραγματικα.
Μην τον διώχνετε ρε παιδιά, μαθαίνουμε ΜΕΤΑΛ και ΣΚΛΗΡΟ ΡΟΚ από το παιδί.
Κινητή εγκυκλοπαίδεια είναι, τις προάλλες έλεγε για μέγκαντεθ.