εγώ έναν Ρομπ Ζόμπι ή καναν Ζακ Γουάιλντ σε κλαμπίδι τους κατάψηνα πάντως… και δεν παίζει και να απαξιώνονταν…
Twisted Sister 2005 line up.τι δεν καταλαβαινεις;;; μοδα ηταν περασε.αλλα μονο στην ελλαδα.
Dio
Anthrax
Katatonia
Zyklon
Ολέθριο Ρήγμα
…
Slayer
Accept
Candlemass
Dismember
Order of the Ebon Hand
…
Black Sabbath
Velvet Revolver
Black Label Society
Wastefall
…
Marilyn Manson
Garbage
Matisse
σαν σημερα θυμαμαι μια μεγαλη παρεουλα μπροστα μου με true μπλουζακια να κραζει και να κοροιδευει velvet revolver επειδη δεν τους εκαναν για πολυ μεταλ. θα ηταν εκτος μοδας τοτε
Φανταζομαι οτι τη μερα με τους τιποτενιους Sonic Youth και το Moby δε θες ουτε να τη θυμασαι;;; :lol:
Θα 'λεγα και για Sigmatropic, αλλα τι ειναι αυτο το Libido Blume;;;
Eδω η Ελλαδα εβγαλε απο τη μοδα το μεταλ.
καταλαβα τι μας περιμένει
αιωνία του η μνήμη του rockwave…
Ε,καλα και το Rock am Ring εχει την λεξη rock στο ονομα του αλλα φετος εχει μεταξυ αλλων Mando Diao και Kaiser Chiefs…
Φίλε μου το να συγκρίνεις το Rock am Ring με το Rockwave είναι σαν να συγκρίνεις τη Ρεάλ Μαδρίτης με την Αναγέννηση Καρδίτσας. Στο Rock am Ring παίζουν φέτος Metallica, Iron Maiden, Mastodon, Rob Zombie. Ότι θα παίξουν και κάποιες indie rock μπάντες δεν είναι κακό. Στην τελική δεν μιλάμε για αμιγώς metal φεστιβάλ όπως είναι το Wacken Open Air. To Rock am Ring φέρνει και τεράστιες Rock μπάντες όπως Muse και Kings of Leon που στην Ελλάδα δεν θα τις δούμε ούτε στα καλύτερα όνειρά μας. Όσο οι Έλληνες διοργανωτές δεν έχουν διάθεση να δώσουν χρήματα για να φέρουν κάτι καλό, τέτοιες μπάντες μόνο στο εξωτερικό θα τις βλέπουμε.
Εγώ θέλω να ρωτήσω αν αυτός ο Woodkid είναι όντως neofolk (δηλαδή αν αξίζει να τσεκάρω μιας και μ’ αρέσει το είδος) ή αν ο όρος χρησιμοποιείται αυθαίρετα όπως γίνεται σε πλείστες άλλες περιπτώσεις.
Ποιο ροκγουειβ μωρε, εδω το 99 δεν ειχε αρκετο ρευμα για να αντεξει τους θεους. Μην ασχολειστε.
Είπαμε, στις ταμπέλες ό,τι λέει το rym ισχύει: Chamber Pop, Art Pop, Singer/Songwriter.
Υπάρχουν neofolk στοιχεία, αλλά πολύ λίγα και σίγουρα όχι με την μορφή που εννοείς. Σε στιγμές που θέλει να γίνει εντελώς αντισυμβατικός και να αποτάξει την εμπορικούρα από πάνω του, βάζει και καμιά πινελιά Megadeth.
dEUS, ΒLUR και Patti Smith ειχαν παιξει τελεια !
Επίσης έχει και post rock στοιχεία, γι’ αυτό άλλωστε τον έκλεισε ο Λώρης, για να την πεί σε αυτούς της Detox που φέρνουν όλα αυτά τα post rock συγκροτήματα
τους είδαμε…
Τους Kings of Leon δεν τους έχουμε δει ποτέ. Τους Muse τους είχαμε δει πριν από 7 χρόνια σε εποχές που γίνονταν ακόμα μεγάλες συναυλίες στην Ελλάδα (AC/DC, Big 4, U2, Linkin Park, Bon Jovi, Peppers κτλ). To να δεις πλέον τέτοιες μπάντες στην Ελλάδα του 2014 φαντάζει όνειρο θερινής νυκτός.
Πωωωω τι μου θυμησες ρε μαν!!οι πεπερς ειχαν γαμησει τοτε πριν 6-7 χρονια που χαν ερθει! Αυτες ηταν εποχες!!!
Τρολλάρεις εσύ πάλι? Οι Peppers είχαν έρθει πριν 2 χρόνια. Οι συναυλίες που αναφέρω προφανώς και δεν έγιναν όλες την ίδια χρονιά.
μα δεν τις ανέφερες εσύ, ο cheetah τις ανέφερε…
…'Η ΜΗΠΩΣ…;;;
lady gaga το φθινοπωρο λεμε.πιο heavy δε γινετε.
το φθινόπωρο; εγώ έμαθα ότι παίζει να την κοτσάρουν στο φεστιβάλ της detox με τους Deftones…
Ναι έχω 2 accounts, τo bostonflesh και το cheetah (συνολικά έχω κάνει περίπου 20 posts και με τους δύο λογαριασμούς). Είχα μπερδευτεί μια μέρα με το password και έφτιαξα και το cheetah μετά. Δεν είναι κακό νομίζω. Τώρα για τη Lady Gaga το ξανάκουσα πρόσφατα. Για να το λέει και ο mike blackie μάλλον θα ισχύει. Μάλλον κανας Ντέμης Νικολαίδης θα τη φέρνει.