:-k:-k
Eμένα πάντως οι τριτοκλασάτοι Ska-p μ’ αρέσουν περισσότερο από πολλά που αναφέρεις…Και μετά την περσινή τους εμφάνιση έχουν ανεβεί στα ύψη για μένα…Μακάρι όλες οι μπάντες να κάναν τέτοια λαιβ έτσι…
Αν δεν τους είχα δει, είχα αγοράσει ήδη εισιτήριο
Φιλε μου και εμενα μου αρεσουν περισσοτερο οι μπιγκ 4 και οι ραμσταιν αλλα αυτο δεν σημαινει πως οι σκα π ειναι χειροτεροι ή τριτοκλασατοι…Για σενα ισως.Υπαρχουν ομως ανθρωποι που τους λατρευουν ή που τους αρεσουν αρκετα…Ο καθενας εχει τις δικες του επιλογες…
Προτάσοφ, Λιτόφτσενκο, Σάβιτσεφ ήταν οι 3. ο 4ος? :-k
Εγω είμαι με τον Legolas
Εμείς οι μεταλάδες πρέπει να έχουμε πολύ παραπάνω κόσμο στο μπιγκ4 από το φλωροροκ ροκγουέιβ και να δήξουμε στον κόσμο ποιοι είναι οι τρου οπαδοί…
χλωμοτατο
[B]παντως οι qotsa ερχονται ευρωπη το καλοκαιρι
ηδη ανακοινωσαν 2 εμφανισεις γερμανια για τελη αυγουστου[/B]
απλο οποιος θελει παει οποιος δεν θελει δεν παει…μην το κανουμε θεμα…
Φέρτε Prodge ρεεεεεεεεε!!!
γαμωτο…τα 3/4 ειναι συνεχως on the road αυτο τον καιρο…γτι δεν κανουν ενα ριγιουνιον:roll:
:lol::lol:Ενα λαθος καναμε μωρε…Αμεσως να πεσες να μας φας…
Βιενσφγλίνκι, πωστονλέγανε…
Μιλάμε για το μέγα φορ της ΑΕΚάρας τον μέγιστο Βιενλίνσκι?
αλλο κοινό ε, χα χα χα…:lol::lol:
τεστα, οπως την βρισκει κανεις…#-o
αντε μωρη παιχτουρα!! ειπα να κρατηθω και να μην το πω εγω!!! :lol::lol::lol:
με νικ legolas τι περιμενεις
μηπως το οτι τα ονοματα του φετινου rockwave δεν ειναι τοσο “μεγαλα” μηπως δεν ειναι γιατι η Didi δεν προτιμησε τα “μεγαλα” ονοματα αλλα το οτι τα “μεγαλα” ονοματα δεν προτιμησαν τον θεσμο?:-k:-k
Ένα ξανθό ξωτικό? :-k
1 2 3 ΣΚΑΤΑ!
του αλλαξανε τα φωτα τελειος, του χρονου θα ρθει και η beyonce καθιστε να δειτε. τουλαχιστον εχουμε big 4 και δεν μας καει το ροκκυμα8)
Ευτυχως γιατι εχουμε ξεφραγκιαστει φετος με τοσα ονοματα!!!
Γουσταρω Garcia και Massive Attack αλλα θα το σκεφτω παρα πολυ για να παω μονο γι αυτους…
Όπως λέει και ο Κανελλόπουλος στο Otherside, αλλιώς τα χανε σχεδιάσει στο Rockwave, με Young και Manu Chao, αλλά δεν τους έκατσε.
Για μένα το μεγάλο πρόβλημα είναι ο τρόπος που έχουν χωρίσει τις μέρες. Αν είχαμε σε μια μέρα Faithless, Massive, Dj Shadow, Fatboy Slim μαζί με κάτι από Archive πχ θα ήταν μια χαρά. Έτσι που τα χουν μπλέξει δεν βγαίνει κανένα νόημα.