και locomondo
Ας φτιαχνανε μια μερα με τους Faithless και τους Massive Attack συνοδευομενους με Thievery Corporation. Θα μαζευε κοσμο πιστευω και γενικα θα ηταν μεγαλο λαηβ αλλα για τους λατρεις αυτης της σκηνης. Οπως και να εχει, εγω δυσκολα θα παω φετος (το ξαναπα νομιζω).
Eπειδή πολλοί λένε για τους Ska-P να τους θυμίσω ότι πέρυσι στη Θεσσαλονίκη μάζεψαν περίπου 20.000 κόσμο και πολλοί δεν μπορεσαν να πάνε γιατί δεν υπήρχε εισητήριο για τραίνα και πούλμαν. Τώρα τί λετε εσεις…
Κλαίω! Τίποτα σε μέταλ δεν παίζει? Αντε το χρόνου να γίνει popwave και του παραχρόνου hip-hop-wave.
20000!!! αλήθεια??? αν σε αυτή τη μέρα είχα χεντλαινερ manu chao μαζί με τους gogol ( που μπορεί να τους βαρέθηκαν μερικοί αλλά τα σπάνε) , έβαζαν και τους λοκομοντο θα γινόταν της πουτ@ν@ς!!!
οχι μη ειχε κανα κατομμυριο μεσα…
10.000 πολύ βαριά
Καλά 20.000 δεν ήμασταν με την καμία. Μην λέμε ότι θέλουμε. 7500 εισιτήρια προπώληση (+1000 νομίζω στο ταμείο. δεν είμαι σίγουρος) βγήκαν και με το ντου που έγινε πρέπει να είχε κάτι πάνω από 10.000. Ισχύει πάντως ότι έμεινε από έξω αρκετός κόσμος που ήθελε να πάει, όπως και ότι ήταν το μεγαλύτερο live στην πόλη μας (από θέμα κόσμου) τα τελευταία χρόνια μετά την συναυλία scorpions-whitesnake.στο καυτατζόγλειο .
10000 ειχε ska-p!!παντως φιλε με manu chao κλπ οπως ειπες θα γινοταν της καραπουταναρας,χαμος!!
20.000 ska p περυσι?!?!?!?!χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα. 8-9.000 ειχε. οσο κοσμο και να χε παντως ηταν και γαμω τις συναυλιες! ελπιζω τη μερα που θα παιξουν στο ροκγγουεηβ να βαλουν και αλλα συγκροτηματα του ειδους και οχι τιποτα ακυρα.
Ίσχυει ρε…Με την κάμια 20…Το πολύ 10 χιλιάρικα να’ χε…Μη λέμε κι ό,τι θέλουμε
Βασικά κάνα πενταρι με εφτα χιλιάδες ήταν με τους μισούς να εχουν μπει τσάμπα. Και γαμώ τα live βέβαια, ε…
5 όχι δεν νομίζω…7 εκεί περίπου.
(μαλακία συζήτηση έχουμε πιάσει)
Η ουσία όντως είναι οτι γάμησε το λαιβ
Στο site των gogol γράφει ότι παίζουν κυριακή στο rw.
Από το vima.gr
Το Φεστιβάλ ξεκινά στις 7 Ιουλίου με τους Faithless.
Το Σάββατο 10 Ιουλίου, ο Κουέντιν «Νόρμαν» Κουκ, γνωστός ως Fatboy Slim, εκπρόσωπος της experimental electronica, εμφανίζεται στο Rockwave.
Οι πρωτεργάτες της σκηνής του Μπρίστολ, οι Massive Attack, πάντα δυναμικοί και επίκαιροι ανεβαίνουν στη σκηνή του TerraVibe Park την Κυριακή 11 Ιουλίου.
Σε ποιο μερος εγινε?:-k
στο γηπεδο του μακεδονικου
Αν, λέω ΑΝ, οι GnR ειναι Ευρώπη εκείνες τις μέρες, παίζει να τους δουμε… Οι κεραίες μου λένε οτι υπάρχουν διαπραγματεύσεις… Αλλά έχει ακουστεί ότι τελικά οι GnR μπορεί να έρθουν Ευρώπη τέλος καλοκαιριού… ΘΑ δείξει… :papas:
Μέχρι να ακουστεί ότι οι Guns μπορεί να μεταθέσουν την Ευρωπαϊκή περιοδεία για τέλος καλοκαιριού (για μένα πολύ χλωμό αυτό), ημουν σίγουρος οτι θα τους βλέπαμε στο χωράφι
Τώρα… θα δείξει…
Κρατήστε μία πισινή έτσι κι αλλιώς για 8/9 Ιουλίου…
Για Τhem crooked vultures να ελπιζουμε ή ειναι χλωμο?
με τι καθεστε και ασχοληστε ρε θα τρελαθώ #-o Ποιοι ska p και παπαριες μου λετε ρε, εδω παιζουν οι Rammstein και big4 και σεις ασχοληστε με τριτοκλασάτους? Ηθελα να ξερα ποιος θα παει rockwave ειδικα με αυτο το Line up επειτα και απο τον καταιγισμο συναυλιων οπως U2, AEROSMITH BOB ,BILLY IDOL, BOB DYLAN και ειδικα με την οκονομικη στενοτητα που υπαρχει !!
το ενδεχόμενο να αφορά ΑΛΛΟ ΚΟΙΝΟ φέτος δεν παίζει ε?