Πεστα ρε συ…Ελεος ρε σεις.Που πηγαν οι εποχες που το ροκγειβ εφερνε τα κερατα του…;
Πότε γεννήθηκες, χθες; Αυτές οι εποχές δεν υπήρξαν ποτέ.
Αύριο αρχίζει η προπώληση και έχουν μείνει μ αυτά τα ονόματα; Προβλέπω να γίνεται πανικός στα εκδοτήρια… [-X
Δεν βλέπω καμία κίνηση οπότε αδύνατο να βγουν τα εισιτήρια αύριο… ίσως να ετοιμάζουν κάτι… περιμένουμε λοιπόν…
Κανένα νέο ρε παιδιά υπάρχει?Έχει αρχίσει η προπώληση εισητηρίων και αν ναι έχει βγει ολοκληρομένο πρόγραμμα? Για να ξέρουμε και 'μεις για να κάνουμε τα κουμάντα μας!8)
*Καλώς σας βρίσκω…πρώτο μου πόστ σε τούτο το φόρουμ!
καλωςηρθες φιλε μου!!τιποοτα νεοτερο ακομα,περιμενουμε
Προφανως ειδαν οτι με τετοιο lineup δεν θα πατησει κανεις και ανακοινωσαν οτι θα περιμενουμε λιγο ακομα.
Φερτε pearl jam βρε να καουν τα δεντρα!
ακριβώς άκλαυτο θα πήγαινε (ή θα πάει) αυτό το ροκγουέιβ…φέρτε pearl jam, porcupine tree και alice in chains!!!
δεν ειναι didimusic το rockwave?
Είναι
Στο didimusic.gr δεν εγραφε κατι για rockwave…
Και στην πρωτη σελιδα κατι αναφερει για big star promotion…Ειναι ιδια εταιρεια?
'Η ετοιμάζουν κάτι καλό, ή θα γελάσουμε. Ελπίζω το πρώτο. :roll:
Ανέκαθεν το Rockwave ήταν της Didi. Δε νομίζω να άλλαξε κάτι φέτος.
didi music και big star promotion είναι τα ίδια άτομα… η ίδια εταιρία… και λογικά στο site δεν γράφει τίποτα γιατί ακόμα δεν είναι έτοιμο…
καλως ήρθες disorder!!!
Παντως για John Garcia και μονο δεν το σκεφτομαι.
Αμα εκαναν κανα κονε με Josh θα αλλαζε το πραμα.
άντε ανακοινώστε Pearl Jam, Green day, Them Crooked Vultures και Alice in Chains να τελειώνουμε!!!
Εεεε δε ζητά και πολλά ε;;; :p:p
Επειδη βλεπω πολλα ποστ του στυλ “αντε ανακοινωστε τον x και φερτε και τον ψ”, δεν ειναι οριστικο το line-up;;;
όχι… και λογικά θα υπάρχει κάποιο μεγάλο όνομα ακόμα…
να φανταστείς στην πρώτη ανακοίνωση που κυκλοφώρησε σε διάφορα σαιτ και βγήκαν τα ονόματα που ξέρουμε σήμερα έλεγε ότι στις 23 θα ξεκίναγε η προπώληση αλλά τώρα λένε ότι αναβάλλεται γιατί δεν έχει ολοκληρωθεί το λαιν απ…
o λωρης στην ελευθεροτυπια λεει πως τον ιουνιο θα κατασκευαστει στην δευτερη σκηνη ενα θεατρο 3χιλαδων θεσεων και μπροστα αρενα που θα χωραει αλλους 3 χιλιαδες…
λογο του προβληματος που εχει ο λυκαβηττος…
εχει ακουσει κανεις τιποτα…???