Το ακουσα κι εγω το πρωι στο ραδιο! 7 χιλιαδες θα χωραει λεει και θα ειναι διπλα στο terravibe. Εχουν δηλοθει και 2 συναυλιες για εκει αλλα τωρα μου διαφευγουν τα ονοματα!
δεν θα είναι μέσα στο χώρο του terravibe? η μια νομίζω ότι είναι Elvis Costello…
δεν το σωσαν κ παλι
πραγματικά δεν μπήκε κάποιο όνομα που θα κάνει την αλλαγή… απλά επιβεβαίωσαν την φεργκι…
ας μας κάνει κάποιος που κατάλαβε τη λίστα με το line up της κάθε ημέρας…
O Garcia ποια μέρα θα παίξει;
το γ*μησαν και ψόφησε…
κατι μου λεει οτι το line up της καθε μερας θα παραμεινει αγνωστο μεχρι τοτες!!!
ευτηχως το καλοκαιρι ειναι μεγαλο και τα live αρκετα!!! :-k
το μονο ειναι ψιλοξεκαθαρο ειναι οτι 7/7 ειναι FAITHLESS μαζι με BLACK EYED PEAS…
αλλα δεν παιρνω και ορκο…
οι υπολοιπες μερες εκτος απο headliners ειναι μπαχαλο…
Πραγματικά ήταν πολύ δύσκολο να το καταλάβει κανείς από το άρθρο.
Πυρηνική φυσική ένα πράγμα…
Line Up:
Τετάρτη 7 Ιουλίου 2010:
The Black Eyed Peas
Faithless
K.BhTA
Σάββατο 10 Ιουλίου 2010:
Fatboy Slim
The Ting Tings
DJ Shadow
White Lies
Garcia Plays Kyuss
Κυριακή 11 Ιουλίου 2010:
Massive Attack
SKA ? P
Gogol Bordello
Yannis Agelakas
Martina Topley Bird
Χο, τραγικό.
Μόνο η τελευταία μέρα με ψήνει. Αρκετα θα έλεγα, αλλά είναι αργά και ίσως έχω φύγει από Αθήνα τότε, οπότε…
To χειροτερο '‘rock’'wave της ιστοριας…Αντε γεια ρε ξεφτιλα λωρη!
Εγώ το βρήκα, ξέχασα να κάνω edit.
Είμαι πραγματικά περίεργος πόσος κόσμος από το κοινό στο οποίο στοχεύει φέτος η Didi, θα τραβηχτεί μέχρι τη Μαλακάσα με αυτές τις τιμές και αυτά τα ονόματα.
Η τρίτη μέρα έχει φάση. Τώρα με τον Garcia κάποιος έχει προσωπικά μέσα από τη DiDi μαζί του, γιατί δεν εξηγείται το γιατί τον πέταξαν μαζί με τέτοια ονόματα.
>>Πραγματικά πως στο διαολο κατάλαβες το Line up?
Από τις πιο δυσνόητες ανακοινώσεις που έχω διαβάσει ποτέ αυτή του φετιού ροκγειβ.
Εμένα με ψήνει αρκετά η δευτερη μέρα/
Έχω σπουδάσει στο Χάρβαντ με διδακτορικό από το ΜΙΤ και το κατάλαβα.
Εγώ ήμουνα στο Columbia,έτσι εξηγείται.
εντάξει παιδιά μην βαράτε… όταν διάβασα το άρθρο μάλλον φόρτωσε με πρόβλημα η σελίδα και δεν εμφανίστηκε το line up :D:D:D