Rockwave 7,10,11/7/2010

Εγώ εδώ να θυμίσω ότι 11 Ιουλίου έχουμε τελικό Μουντιάλ οεο!

φερτε τον Οzzy Μπας και σωθητε οι του rockwave !!!. καμμενη χρονιά για rockwave λεω εγω…

Bye bye rockwave, ejekt ερχομαστε οτι και να φερεις…

μας έχετε πρήξει λίγο τα παπάρια όσοι απογοητευτήκατε με το line-up, σκάστε.

κρισπ το άρθρο δεν είχε το πρόγραμμα στην αρχή, μετά το κάναν edit, γι’αυτό ρωτάγαν όλοι

πέστα και συ γιατί πάνε να με βγάλουν τρελό :p:D:p

καταραμενοι Didiδες!! γιατι δεν αφηsατε τη Fergie να ερθει στους U2???:p:p

θα γίνει όμως eject είναι το θέμα?:roll:

Ισχύει.

Γιαυτό ρώτησα και εγώ πριν ελεγξω ότι τροποιποίηθηκε το αρθρο.

shaman εγω δεν σκεφτομαι πλεον καν την υπαρξη rockwave για φετος … δεν με χαλασε που εφερε ονοματα οτι νανε … απλα για αυτους το λεω …#-o που θα εχουν πολυ πιο λιγο κοσμο αποτι αλλες χρονιες

λιγοι φιλοι σου εννοεις…

γιατι και η αδερφη, αλλα και η ξαδερφη σου θα παει. ενδεχομενως να παει και η μαμα σου που της αρεσει το Where is the love

για κουλαρε λιγο ρε φιλε, υπαρχει και κοσμος που δεν θα παει sonisphere, ουτε rammstein, ουτε σε καποια απο τις συναυλιες που εχουν ανακοινωθει και περιμενε μηπως φερουν τιποτα καλο στο rockwave μιας και δεν θα εχει μεταλ φετος.

μπλα μπλα μπλα, μπλα, μπλα μπλα μπλα

άρα λεφτά σας μείνανε. πάτε εξωτερικό και turn off the κλάψα, “ρε φίλε”

μπορει να παει πιο altrernative κοσμος αλλα και παλι το μεταλ κοινο που ηταν μεγαλο ποσοστο κοσμου που ειχε το rockwave θα χαθει … ασε που φερνουν ονοματα που μερικα εχουν ξαναπαιξει προσφατα . δεν νομιζω να συγκινιθει κανεις πολυ με τον αγκελακα η gogol…

εντάξει για τα ονόματα τα είπαμε… δεν συγκινούν το μεταλ κοινό… ας ικανοποιηθούν και κάποιοι άλλοι φέτος…
αλλά για τις τιμές δεν είδα να μιλάει κανένας… πως σας φαίνονται? εμένα καλούτσικες μου φαίνονται πάντως…

πες τα γιατί θα τρελαθώ :? μα καλά που κολλάει ο Garcia τη δεύτερη μέρα :-k:-k Αν τον είχαν την τρίτη μέρα θα πήγαινα για να έβλεπα και τους άλλους (SKA ? P, Gogol Bordello, Yannis Agelakas), αλλά τώρα δεν. Ας τον χώσουν στο sonisphere, πιο πολύ κολλάει εκεί :stuck_out_tongue:

καμαρι μου αν γινοταν να βρω γνωστους μου να ακολουθησουν στα φεστιβαλ του εξωτερικου που θελω να παω δεν θα μιλαγα (αν υπαρχουν και εισιτηρια ακομα). Συγκαταλεγομαι ομως σε ενα μουσικο κοινο που τα αγαπημενα του συγκροτηματα θα τα δει με μεγαλη δυσκολια στην Ελλαδα και για αυτο περιμενω πως και πως να σκασει ανακοινωση για ενα και μονο ονομα.
Και στην τελικη, σε ποιες μερες εβαλαν τα συγκροτηματα με ξενερωσε, οχι τι φερνουν. Μια χαρα κολαρακια θα εσκιζε αν ειχαν massive, faithless και fatboy μαζι.

αυτό γίνεται σε όλα τα φεστιβάλ, και είναι πολύ λογικό. τον επιχειρηματία δε τον νοιάζει να δεις εσύ τα γαμάτα ονόματα που θες, αλλά να σκάσεις λεφτά για όλες τις μέρες.
τώρα για τα φεστ του εξωτερικού, ξέρωγω, βες φορουμίτες. γιάσονας, στέλιος, θα πάνε σε γκέη φεστιβάλ φέτος, άρα.

Τ Ρ Α Γ Ι Κ Ο

καλοκαιρι που περιοδευουν τοσες μπαντες και φερνουν οτι να ναι…ελεος

green day, bad religion,rise against, paramore δν τους εκαναν

:lol::lol:

Καλησπέρα,και καλώς σας βρήκα.
Έχω μια απορία:
Έστω ότι υπάρχουν μετά από αυτή την ανακοίνωση άτομα που θέλουν να πάνε και τις 3 μέρες.
Οι μέρες είναι 7,10 και 11 αν δεν κάνω λάθος,με την 11η να είναι ο Τελικός,και μεταξύ 7 και 10 να απέχουν 2 μέρες.
Υπάρχει μη-Αθηναίος που θα πάρει τριήμερο για αυτό το φεστιβάλ,με αυτές τις ημερομηνίες και με αυτά τα ονόματα? :-k

Φοβαμαι μηπως εχω πολυ γκεη γουστα ακομα για αυτους…
Παω αλλου να βρω τρου γκεη αγορια να περασουμε τελεια.
Πως αντεχω σε αυτο το μπρουταλ φορουμ 3 χρονια ρε γμτ… :-k