χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα :respect:
το ξανασκεφτηκα, και με βλεπω να πηγαινω σε κανα νησι φετος, αντι στο ‘rock’ wave…
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα :respect:
το ξανασκεφτηκα, και με βλεπω να πηγαινω σε κανα νησι φετος, αντι στο ‘rock’ wave…
Μάπα το καρπούζι φέτος…
Τραγικά μικρό billing.
1η μέρα μόνο 3 ονόματα??? Έλεος. Υποτίθεται μιλάμε για φεστιβάλ
Τι μου βάζετε ρε ταγάρια τον Garcia με Fat boy Slim και DJ Shadow? Δεν λέω ότι είναι μικρά ονόματα οι άλλοι 2 αλλά τι σχέσει μπορεί να έχουν οι 2 μουσικές?
Αν ήταν στην 3η μέρα κάτι γινόταν. Αλλά τώρα εκτός από την 1η μέρα (λόγω The Black Eyed Peas που κάτι θα μαζέψουν) πιστεύω ότι θα πάει άπατο. Και με αυτές τις τιμές είναι ακριβό για αυτά που προσφέρει. Για μένα έπρεπε να είναι όλα 10 ευρώ κάτω και το 3ημέρου να έχει 90 ευρώ. Τότε κάτι θα έκανε…
Όντως θα μπορούσαν (και θα έπρεπε) να φέρουν κι άλλα μεγαλύτερα ονόματα (και πιο ροκ)!
Όντως οι τιμές είναι υπερβολικές για το συγκεκριμένο line up!
Όντως οι ατσίδες οι διοργανωτές δείχνουν επιικώς γελοίοι που κωλοχαίρονται ΤΟΣΟ που “κατόρθωσαν” να φέρουν τα μαυρομάτικα φασόλια (και που στο rockwave)!
Παρόλα αυτά το καρακαταψήνω για την 3η μέρα με :
-massive attck - respect
-gogol - που δεν έχω κατορθώσει να τους δω ακόμη!#-o
-ska-p - που αν περάσω έστω και κατά το ήμισυ γαμάτα απ’όσο πέρασα πέρυσι θα είμαι ικανοποιημένος
-αγγελακας - ρισπεκτ όλσο!
και εγώ θα ψηνόμουν για τη τρίτη μέρα λόγω gogol και ska-p… αλλά από τη στιγμή που πέφτει τη μέρα του τελικού του μουντιάλ δε το σκέφτομαι καν… μόνο για 2-3 μπάντες στον κόσμο θα έχανα τελικό μουντιάλ…
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧ Black eyed peas!!! XA XAXAXAXA!
Οτι μαζεψει η Fergie, οι αλλοι δεν…
+1 #-o
υπαρχει περιπτωση να ανακοινωθει αλλο ονομα?η εκλεισε το line up?γιατι θα ηταν ωραια να επαιζαν κ οι flogging molly,θα ειναι ευρωπη εκεινες τις μερες…:papas:…αλλα δεν…
Τι απεγινε το παλιο καλο rockwave που εφερνε Judas Priest, Sabbath, Dio, Metallica, Dream Theater, Sisters of Mercy και τοσα αλλα θρυλικα ονοματα…?
Ενω τωρα… Αισχος, απλά…!!! [-X
+100000000
ποσα ακομα μεταλ ονοματα θελετε φετος;
εμετος ε
Μάλλον βαρέθηκε να φέρνει τους ίδιους… Καλό είναι αυτό απο μία οπτική. Εμένα δεν με χαλάει το lineup αλλά θα προτιμούσα και μια metal μέρα.
Σε χαλαγε να εβλεπες priest?
Ε και το μεταλ ροκγουειβ απλά ονομάστηκε σονισφηρ.
το θρεντ είναι ένα ατέλειωτο φέησπαλμ.
:razz::razz::razz::razz:
Να θυμίσω ότι καταγεγραμμένα το μεγαλύτερο κοινό που πήγε ever στην μαλακάσσα ήταν με το line up Locomondo, Patti Smith & Manu Chao (και φθηνό εισητήριο βέβαια)
επίσης να θυμίσω ότι αρκετοί μαζί με εμένα δώσαμε 50 euro για line up The National, Gogol Bordello & Massive Attack στο flybeeyond πριν 2 χρόνια νομίζω…Το line up της 4ης μέρας είναι και πιο πλούσιο και με μικρότερη τιμή…
Εγώ θα την τίμαγα την 4η μέρα αν δεν ήταν ο τελικός μουντιάλ…Δεν βλέπω πως δεν μπορεί κάποιος να μην περάσει καλά με το συγκεκριμένο Line up…
εξάλλου όσοι θέλετε μέταλ καλύπτεστε απο το sonisphere ή εξωτερικό οπότε πραγματικά ως προς τι η κλάψα…? ας λήξει εδώ…
Εμένα για τρίτη φορά rockwave μάλλον θα με χάλαγε… Δεν θα με χάλαγε να έβλεπα την μπάντα του Slash, Alice In Chains, Rotting Christ, Nevermore, Accept.
Eμενα ομως για πρωτη δεν θα με χαλαγε…
Ας σταματησει αυτη η καραμελα με το εξωτερικο,δεν μπορουμε ολοι να παμε…
lol… Οκ, αφου βαρεθηκατε να βλεπετε Judas, ας απολαυσουμε τωρα και τους Black Eyed Peas… :lol: Και στο επομενο, ας φερουν και την Britney, ωραια θα ειναι…!!! :lol:
Τελος πάντως… Ότι γουσταρει ο καθενας… Εγω προσωπικα απογοητευτικα με αυτα τα ονοματα που διαβασα… Πολυ θα ηθελα να υπηρχε μια metal μερα πάντως, οπως γινοταν συνηθως, αλλα που…