Rockwave 7,10,11/7/2010

:-s Δεν μιλάω για εξωτερικό αλλά για παλιότερα rockwave :-k

Οχι εσυ…Γενικα :stuck_out_tongue:

Λετε να επηρεαστουν πολλοι λογο του μουντιαλ…;:-k

Και εγώ θα ήθελα να υπάρχει με τα ονόματα που ανάφερα παραπάνω μιας και όλοι έχουν κάτι καινούργιο να παρουσιάσουν αλλά πιστεύω ότι με κάλυψε κάποιος παραπάνω λέγοντας για το Sonisphere… Όχι ότι Metallica και Slayer έρχονται πρώτη φορά αλλά Megadeth έχουν χρόνια να πατήσουν το πόδι τους… Anthrax και Slayer το '05, Metallica πέρσυ, αλλά Megadeth πάνε σίγουρα 6-7 χρόνια δεν θυμάμαι… Άσε που παίζουν και το κορυφαίο Rust In Peace ολόκληρο…

οι megadeth ηρθαν το 2005…:wink:

Αυτό! ειδικά τα τελευταία ποστ είναι ένα και ένα…

edit : δεν είναι μόνο αυτό το λάθος ούτε είπαν ότι εδώ θα πάίξουν όλο το Rust αυτό ήταν μόνο για αμέρικα και οι μετάλλικα δεν ήρθαν πέρισυ!

και μην ακούτε τον Mr_whatsisname έχει κλείσει να δει έξω priest για αυτό το παίζει μάγκας!

Νταξει, μπαντες που εχουν γραψει τη δικη τους ιστορια, παλιες κι αγαπημενες, οσες φορες κι αν τις δεις, πιστευω δεν τις βαριεσαι, αξίζει κάθε φορά, γιατί έχουν γίνει κομμάτι της ζωής σου, με κάποιες απ’αυτες μεγαλωσαμε στην ουσια…! Οποτε και 10 φορες να δω Judas ή Metallica πχ, δε θα με πειραζε… :stuck_out_tongue: Whatever…!

όχι σε rockwave όμως :wink:

Ήρθαν το 2007 και το 99. Συγχώρεσε με που δεν το έχω τόσο φρέσκο…

Ψήνεται να έρθουν Alice in Chains με SSSC αν αλλάξουν και λίγο το billing.Ο Morello με τον Cantrell είναι φιλαράκια και θα δέσει τέλεια (όχι-και-τόσο-ενδόμυχες σκέψεις)
Δεν πα να πάει και κατοστάευρο το εισιτήριο μετά…σαν το πρόβατο θα πάω

edit:Τώρα που το σκέφτομαι αυτοί οι 2 είναι φίλοι με τον Slash!!Ε ρε πανικός που (μπορεί) να γίνει!

ρε αγόρινα δεν είναι αυτό το πρόβλημα το θέμα είναι ότι αν σας φέρνανε priest θα γκρίνιαζε πάλι το άλλο μισό φόρουμ οτι έρχονται οι τελειωμένοι και πάλι τα ίδια και γιατί δεν φέρνουν τίποτα καινούργιο μπλα μπλα μπλα και φέτος μια χαρά μέταλ μέρα είναι το sonisphere big 4 και 3 γαμηστερά συγκροτήματα σου φέρνουν. Αν σου περισσευόυν τόσα πολλά λεφτά φέτος μετά απο αυτό και γκρινιάζεις γιατί δεν κάνουν μια μέταλ μέρα έξτρα τότε προφανώς δεν έχεις πρόβλημα να τα σκάσεις και να πας έξω.

Η πλάκα είναι ότι οι μισοί γκρινιάζουν ότι το sonisphere είναι πανάκριβο και δεν έχουν λεφτά να πάνε και τώρα διαμαρτύρονται γιατί δεν έχει και άλλες μέταλ συναυλίες να πάνε…(log, bolt thrower, mdb γενικά φέτος έχει άπειρες ε!)

Και όσο για τους μικρούς που λένε δεν μπορούμε να πάμε όλοι έξω και εμείς δεν μπορούσαμε στα 15 μας υπομονή και σε 3 χρόνια θα πάτε και εσείς

Ναι οκ αλλά δεν γκρίνιαξα για τίποτα εγω. Την γνώμη μου είπα για ένα τυχαίο line up που μου έσκασε και δεν είχα πρόβλημα ούτε με Priest. Απλά δεν θα πήγαινα.

Συναυλίες έχει και πάρα πολλές. Όποιος θέλει κάνει οικονομίες απλά… Το έχω ξαναπεί αυτό. Ας κάνει στην άκρη μια τυρόπιτα την ημέρα και θα δει sonisphere :lol:

Δεν μπορώ να να εκφέρω γνώμη γιαυτό. Δεν θέλω να το παίξω μεγάλος. Και εγώ φέτος πάω έξω για πρώτη φορά και πάω για κάτι που δεν θα έρθει Ελλάδα. Τώρα όλα αυτά τα ονόματα που γράφτηκαν έχουν έρθει πολλάκις. Δεν θα είχα πρόβλημα να ξανα έρθουν απλά όπως είπα και πιο πρίν θα ψηνόμουν για κάτι πιο fresh… Όχι οτι με χαλάει κάτι classic απλά είπα την γνώμη μου για ένα lineup που μου έσκασε. Τελείως υποθετικό μην το δένετε η κολλάτε με τα ονόματα που ανάφερα. Μπορεί ίσως επειδή περιμένω να ακούσω ωραίες κυκλοφορίες απο αυτούς…

Δεν υπάρχει 4η μέρα :stuck_out_tongue: πάντως τo thread είναι για ποπ κορν. Μη φύγετε, έρχομαι σε λίγο…

Ποπ κορν μόνο για ταινία… :slight_smile:

Στην μουσική βιομηχανία όλοι λίγο πολύ φίλοι είναι. Λες να δημιουργηθεί αλυσίδα και να έρθουν 100 ονόματα, να γίνει κάνα φεστιβάλ της προκοπής;

Όχι,απλά τους έβλεπα να παίζουν μαζί ακουστικά και φτιάχτηκα :lol:

edit:Πέρα από την πλάκα πάντως,και οι AiC έχουν ευρωπαϊκή περιοδεία την συγκεκριμένη περίοδο,και οι SSSC έχουν πει ότι θα έρθουν Ευρώπη το καλοκαίρι.Για αυτό το λέω

edit2:Και όταν λέω είναι φίλοι,στα γενέθλια του ενός ήταν 5-6 άτομα στην σκηνή.Μέσα σε αυτούς ήταν ο άλλος.Και το αντίθετο.

Κλαιω με ποστς billrocki και fallen angel

:lol: Τι ειπαμε καλε…? :-k

99 Manowar. Megadeth 1997,2001,2005. Καλυτερα που το rockwave δεν εχει μεταλ μερα η κανα τρελο line up γιατι αρκετα μας εχουν φυγει φετος!

AiC ηθελα κι εγω πολυ να δω και απο οτι ξερω ηταν να ερθουν στο Sonisphere και οι ιδιοι το ακυρωσαν. Υπαρχουν ονοματα που θα μπορουσαν να ερθουν αλλα νομιζω εχουμε αρχισει την υπερβολη λες και φετος δεν εχουμε δει κανα ονομα της προκοπης η` δεν θα δουμε!

Για Rust in peace μην περιμενετε. Στην σελιδα τους λενε οτι θα χαθει το νοημα της Endgame περιοδειας αν παιξουν το Rust στην ευρωπη οποτε μονο Λατινικη Αμερικη με Exodus Testament…

Κλαψε λιγο ακομα…

ε κανε μερικα ακομα ποστ. ολο και κατι θα ναι για γελια.