Rockwave 7,10,11/7/2010

A ρε καημενε…

Α ρε φουκαρά…

ωραιο αβαταρ

χαχαχαχ

Εχουμε χεστει στο off topic εντωμεταξυ…:lol:

Λοιπόν…

Καταρχάς μας τα χετε κάνει τσουρέκια οι μεταλλάδες.
Πάτε σόνισφηρ άμα θέλετε.

Κατα δεύτερον τα σχόλιά μου πάνω σε αυτό εδώ (ένα από τα ελάχιστα σοβαρά ποστ δηλαδή):

1. Αυτό έγινε για τον πολύ απλό λόγο ότι στην Ελλάδα ακούνε ΟΛΟΙ Manu Chao. Οι μετάλλαδες για να έχουν ένα non-metal άκουσμα, οι ροκάδες γιατί είναι και λίγο ροκ ο τύπος, οι εναλλακτικοί γιατί είναι εναλλακτικοί, οι αριστεροί γιατί είναι επαναστάτης και οι σκυλάδες γιατί είναι χορευτικός. Βάλε και ότι ήταν καλοκαίρι και ότι το εισιτήριο είχε 25 ευρώ, μιλάμε για σίγουρη επιτυχία όπως και έγινε. Τέτοιο όνομα στο φετινό "ROCK"WAVE δεν υπάρχει ούτε για πλάκα.

2. Οι αρκετοί που λες ήμασταν max 4-5 χιλιάδες άτομα για ένα event μέσα στην Αθήνα, για δυο μπάντες εντελώς άφθαρτες τότε. Τώρα χώνεις Αγγελάκα που κανείς δεν θα πάει για πάρτη του στη Μαλακάσα γιατί όλο και κάπου θα τον πετύχει στην Αθήνα, ε και Ska-P που είναι Manu Chao σε συρρικνωμένο βαθμό. Και φυσικά το lineup σα σύνθεση είναι αστείο. Gypsy punk, urban/ethnic, ska-punk, trip hop. Πίτσα με μαρμελάδα ένα πράμα.

3. Το θέμα δεν είναι αυτοί που θέλουν metal. Είναι αυτοί που θέλουν rock. Έχει ένα φεστιβάλ με το συνθετικό “rock” και τα rock συγκροτήματα είναι (συντριπτική) μειοψηφία. Μπορεί ο DJ Shadow να είναι και γαμώ, μπορεί η Φέργκι να έχει κωλάρα, μπορεί οι Massive Attack να είναι (που είναι) σημείο αναφοράς των 90’ς, μπορεί οι Faithless να γαμάνε (που γαμάνε) live αλλά γι αυτούς φτιάξε ένα άλλο φεστιβάλ και προμόταρε το όπως πρέπει στα μέσα που πρέπει.

Τα γράφω όλα αυτά γιατί προβλέπω το "ROCK"WAVE να πηγαίνει άπατο. Και τι σε νοιάζει εσένα θα μου πείτε και δίκιο θάχετε. Με νοιάζει όμως γιατί του χρόνου που μπορεί να συζητήσουν με το χ,ψ ενδιαφέρον συγκρότημα, ο τουρ μάνατζερ να κάνει την έρευνά του και να πει “α, εκεί πέρσι είχε 3 χιλιάδες άτομα, δεν την πάω την μπάντα σ΄ αυτούς”. Μέχρι τώρα το φεστιβάλ είχε μια σχετική επιτυχία και βλέπαμε αρκετά μεγάλα ονόματα (όχι μόνο μέταλ, αν και ο κύριος τροφοδότης σε κοινό το μέταλ ήταν λόγω αφοσίωσης οπαδών).

Ρε billrocki τι γράφεις; Πήγαινε κοιμήσου.

+1 όλο το ποστ

Πρώτο bold: είμαι κι εγώ ένας απ’ αυτούς
Δευτερό bold: αν πατώσει το φεστιβάλ, αυτή θα είναι και η εξέλιξη των πραγμάτων

Τι πεταγεσαι εσυ μωρη πορδη…Αιντε απο’δω μιλας κιολας.

εμενα δεν με ενδιαφερει ουτε το ροκ ουτε το μεταλ. με ενδιαφερει να υπαρχει ενα φεστιβαλ που να μην χρειαζεται να ριχνεις χριστοπαναγιες οταν φευγεις απ τον χωρο, να χει λογικες τιμες και γενικα να μην σου φερονται σαν ζωο. τωρα να καθομαστε να συζηταμε για το line-up του ροκγουειβ μου φαινεται λιγο αστειο δεν ξερω. εσεις που θελετε ροκ, ποια χρονια γουσταρατε ασχημα με το προγραμμα του ροκγουειβ? ρωατω επειδη εχω να παω κατι χρονια και επειδη εχω κατεβει μονο στις μεταλ μερες \m/.

Eγω γούσταρα την μέρα των offspring το 2008, με floggin molly, marky ramone, deus, siouxsie κλπ

Ζητας ενα απλο καλοκαιρινο φεστιβαλ.Ευρωπαικο.
Σορρυ φιλος.Εδω ειναι Βαλκανια !

Ούτε για Βαλκάνια δεν αξίζει το Rockwave. Όταν βλέπεις στη Σερβία να υπάρχει το EXIT που βγήκε μάλιστα καλύτερο ευρωπαϊκό φεστιβάλ το 2007…

Βέβαια για να μην κατηγορούμε μόνο τη didi, επιχειρηματικά δεν υπάρχει λόγος πιστεύω να κάνουν εδώ ένα αντίστοιχο φεστιβάλ, γιατί πολύ απλά θα χρειαστεί πολύ κόσμο ανά μέρα για να κάνει απόσβεση, κάτι που δεν είναι εφικτό στην Ελλάδα. Πιστεύει κανείς ότι αν είχαμε ένα φεστιβάλ με 3-4 σκηνές από το μεσημέρι θα έπαιζαν οι μπάντες μπροστά σε πάνω από 200-300 άτομα; Όλοι οι Ελληνάρες θα έσκαγαν στις 7 για να δούνε τον headliner. Έτσι είναι δυστυχώς τα πράγματα.

Σωστότατος ο Cydonian!

Αλλά μιας κ αναφέρθηκε το EXIT έχετε μπανίσει το πόσους χορηγούς έχει? Εδώ τα ελληνικά φεστιβάλ με το ζόρι να μαζέψουν 2-3 εταιρίες και όλες ή θα είναι ποτοβιομηχανίες ή καπνοβιομηχανίες.

Συμφωνώ σε αρκετά με το ποστ σου…ομολογώ ότι Manu chao δεν ακούω και γενικά δεν ήξερα τι hype είχε μέχρι που το κατάλαβα σε εκείνο το rockwave…και επίσης για την τιμή το είπα ότι ήταν πολύ χαμηλή…

Τώρα για το φεστ γενικά ναι δεν θα μαζέψει πολύ κόσμο, εγώ πιστεύω και λόγω Mundial, σίγουρα δεν είναι rock αλλά θεωρώ πως είναι μία καλή ευκαιρία να περάσεις πολύ καλά, με σχετικά καλό αντίτιμο (όχι για την 1η μέρα) και όπως ανεφερες και εσύ μπασταρδεμένο line up…αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό…απλά σκεφτόμενος πόσοι φίλοι και γνωστοί πήγαν στον Manu chao βλέπω ένα κοινό που μπορεί να στηρίξει τις 2 απο τις 3 μέρες…βέβαια η νεκροψία θα δείξει…πάντως το φεστ θα μαζέψει πολυ γυναίκα…

και εμέις θα βλέπουμε χωρίς πρήξιμο ΜΠΑΛΑ! ΜΟΝΟ ΜΠΑΛΑ…8)

ο τελικός του μουντιάλ είναι ένα θέμα αλλά έχει σημασία και ποιες ομάδες θα είναι στον τελικο… αν είναι βραζιλία αργεντινή βλέπω να έχουν βγάλει σε όλα τα ξύλινα περίπτερα τηλεοράσεις και να υπάρχει ένα δύωρο κενό πριν τους headliners…
αν πάλι βρεθεί η ελλάδα στον τελικό :stuck_out_tongue: βλεπω οι γιγαντοοθόνες στο stage να είναι συντονισμένες στη νετ και μόλις το σηκώσει ο καραγούνης να βγουν οι massive attack… εκεί να δεις εμπειρία που θα ζήσουμε…

Massive Attack με την Ελλάδα τελικό λίγο δύσκολο :roll:

fixed

Δεν μιλάω για rockwave… Για Metallica μιλάω… Το 99 ήταν με Monster Magnet στο γήπεδο Ριζούπολη. Ξέρω όλα αυτά που έγραψες αφού ήμουν σε όλα.

Όντως τα ονόματα του Rockwave φέτος δεν μου άρεσαν καθόλου. Κρίμα!