Ολόσωστος. Το θέμα δεν είναι το metal, αλλά το ότι η κωλοσουρδία που ζούμε βαφτίζει ΡΟΚ (με ελληνικούς χαρακτήρες) οτιδήποτε δεν είναι μπουζούκι, και στο φέρνει και σε φεστιβάλ. Ε άιντε να γαμηθείτε πίθηκοι
EΠΙΤΕΛΟΥΣ μετα απο χρονια σε αυτο το forum διαβαζω ΕΝΑΝ ανθρωπο να θετει το θεμα του ROCK= OXI ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΜΟΝΟ ΜΕΤΑL. Ως φαν του Rock N’ Roll σε ολο του το φασμα, σε ευχαριστω για αυτο
- Το θέμα δεν είναι αυτοί που θέλουν metal. Είναι αυτοί που θέλουν rock.
Ειχα ενα οραμα χθες…Προστιθεται αλλη μια μερα με Alice In Chains, Pearl Jam, Faith No More και Headliners RATM…
Πρεπει να παραφαγα μου φαινεται :lol::lol:
Λογικά το line-up είναι έτσι φέτος λόγω των άλλων συναυλιών. Πχ τους μεταλλάδες τους έχεις χάσει απ’ το sonisphere, εκτός από αυτούς που μπορεί να πήγαιναν και στα δύο. Τους κλασικούς ροκάδες τους έχεις χάσει από δω κι από κει σε κάτι bob dylan κλπ. Οπότε λογικά ήθελαν να δοκιμάσουν την τύχη τους σε πιο mainstream μονοπάτια, κρατώντας φυσικά το όνομα του φεστιβαλ γιατί αν μη τι άλλο, τόσα χρόνια το βλέπουμε από δω κι από κει, έχει γίνει από τα πιο “χοτ” φεστιβάλ στην ελλάδα. Και μην κοιτάτε πώς το βλέπουν τα άτομα που ξημεροβραδιάζονται σε φορουμς μιλώντας για μουσική, θεωρώ πως φέτος συγκεκριμένα μεγαλύτερη επιτυχία θα έχει ως έχει παρά με το να έφερνε κάτι πιο ροκ ή μεταλ. Φυσικά δε δικαιολογώ κάτι τέτοιο, αλλά νταξει, για εταιρία μιλάμε.
δεν εχει χασει κατι…
η ιδια εταιρια ειναι και στα αλλα live…
απλα φετος δεν εχει μεταλ μερα…
εχει Big-4…
απλα δεν γινονται ολα σε 5-6 μερες…
To RW έχει χάσει. Δεδομένου ότι θα γίνει, η εταιρία το αντιμετωπίζει σαν ένα live που θέλει να μαζέψει κόσμο. Αν ήταν να σκεφτεί “θα τα βγάλουμε από άλλα live” δε θα κανε rockwave φέτος
το κενο αναμεσα στις ημερες μαθαμε το γιατι?περιμενουν τιποτα αλλο?
μάλλον γιατί τους χάλασε τελείως τον προγραμματισμό η ακύρωση της τουρ του neil young…
Αυτο με τους RATM είναι και δικό μου όνειρο… Μακάρι να έρθουν έστω του χρόνου. Ή και χειμώνα. Διαβάζω φόρουμ και λοιπά για να δω πώς θα πάω στο Rockwave, δεν έχω αμάξι και μάλλον θα πάω μόνος μου. Ξέρετε για τα λεωφορεία της Didi, συμφέρει ή καλύτερα προαστιακός; Για την 3η μέρα στοχεύω… Μεγάλη κουταμάρα πάντως, φεστιβάλ την ίδια μέρα με τον τελικό του Μουντιάλ. Χάνουνε πελατεία τσάμπα. Πρόβλημά τους… Ξέρετε αν έχουν τελειώσει τα εισιτήρια των 39 ευρώ; Ελπίζω όχι…
δεν ειναι της didi, τα βαζουν τουριστηκα γραφεια… 10 ευρω ειναι πιγαινε-ελα κ εχει διαφορες ωρες που φευγουν, απο νωρις μεχρι λιγο πριν αρχισει η συναυλια… με τρενο δεν εχω παει αλλα ακουσα οτι ο σταθμος ειναι μιση ωρα μακρια με τα ποδια(με 40 βαθμους!!) κ το τελευταιο τρενο απο μαλακασα φευγει στις 12…
για να πας σαν ανθρωπος κ να μην κανεις χλμ ποδαρατα δωσε το 10ευρω καλυτερα.γνωμη μου
Ελπίζω να έχει και διάφορες ώρες που φεύγουν και από τη Μαλακάσσα, δε θέλω να δω Massive Attack, ίσως προλάβουμε και τον τελικό; Μπα… Αλλά ψάχνω στα τυφλά, ακόμα δεν έχουν βάλει τέτοιες πληροφορίες στο site της εταιρίας ή του Rockwave. Ντροπή. Είπαν κάποιοι πως είχε Ska-P πέρσυ; Πού, Θεσσαλονίκη μήπως; Δεν το είχα ακούσει… Κρίμα, γιατί κυρίως για αυτούς θέλω να πάω Μαλακάσα.
Ναι Θεσσαλονίκη ήταν και ήταν από τις καλύτερες συναυλίες που έχω δει προσωπικά. Γι αυτούς και τους gogol θα κατέβαινα και εγώ από Θεσσαλονίκη αλλά δεν λέει 39 ευρώ για να τους δω για καμιά ώρα το πολύ (σε σχέση με το 2ωρο περίπου που ήταν πέρσυ) και να χάσω και τελικό μουντιάλ…
Πάρε κανένα τηλέφωνο στο ticket house ή στη didi και ρώτα αν θα υπάρξει καμία εταιρεία φέτος που θα βάλει πούλμαν από Αθήνα για Μαλακάσα. Αν δεν υπάρχει, μπορείς να πας με τραίνο και θα κατέβεις στο σταθμό Σφενδάλη. Από εκεί είναι 30 λεπτά περπάτημα. Αφού δεν θες να δεις και Massive attack, θα προλάβεις να πάρεις τραίνο για να γυρίσεις Αθήνα.
Θα έχουν και νέο δίσκο οι Gogol με βραζιλιάνικο χρώμα. Τον τελικό παίζει να τον δούμε εκεί πουθενά αν κάτσουμε για λεωφορεία αργοτερα ή στο δρόμο από ράδιο, αλλά γενικά ξενέρα, έχουμε και ίδια ώρα με την Αφρική… Ο προαστιακός είναι μια αξιόπιστη λύση. Αλλά είναι απαράδεκτο να στείνουνε τόσα γραφικά και μπούρδες στα 2 site, Didi και Rockwave και να μη βάζουν χρήσιμες πληροφορίες. Μήπως ξεχνάνε πως είναι στου διαόλου τη μάνα το φεστιβάλ; Όλα μου φωνάζουν “εμπάργκο” και να κάτσω σπίτι μου, αλλά θέλω να δω κι εγώ Ska-P μια φορά, κάτσε τώρα που ξαναγίνανε γκρουπ είναι ευκαιρία. Αλλά πιστεύω θα ξανάρθουν σύντομα, η Ska κερδίζει έδαφος εδώ πέρα, είδα το Πάσχα Μωρά Στη Φωτιά στην Κέρκυρα και κάποια κομμάτια τους τα είχαν διασκευάσει εντελώς ska. Κανένα πρόβλημα.
Να προσθέσω ακόμα:
Αριθμός Δρομολογίου
2533
Αναχώρηση:
Σφενδάλη 00:22
Άφιξη:
Αθήνα 01:03
Διάρκεια
41 λεπτά
Στάσεις
5
και ο χάρτης :
Απλά να πω ότι η απόσταση περπατηέται ΑΝΕΤΟΤΑΤΑ σε 15 - 20min, κάθε χρόνο σε όσα live πηγαίνω στο terra vibe πάντα κατεβαίνω στην έξοδο της εθνικής (η οποία δεν απέχει και πολύ από τον σταθμό) και μετά περπατάω μέχρι το terra vibe … δεν είναι κάτι τραγικό πάντως για όποιον ενδιαφέρεται
ποιο μπλέξιμο είναι ξέρω 'γω το ότι το τελευταίο δρομολόγιο φεύγει 12:22 :-s
μια μέρα με πχ Turbonegro kai bad Religion θα χάλαγε πολλούς :χεεχεχχχ8O
Ευχαριστώ για τις πληροφορίες για τον προαστιακό. Αν είναι όντως 40 λεπτά, μια χαρά. Και φτηνότερο μάλλον από τα λεωφορεία. Κάπως καλύτερα ακούγεται τώρα.
τι εννοείς και τι ξέρεις?
Ούτε 150 άτομα δεν ακούμε τουρμπονέγκρο εδώ πέρα. Μακάρι αλλά χλωμό.