Rockwave 7,10,11/7/2010

Τίποτα δεν η ξέρω και τίποτα δεν εννοω παίδες!!Απλα θέλω να δείξω το πόσο πίσω είναι ο δήθεν μουσικόφιλος Ελληνας> Σε ολη την Ευρ’ωπη οι Τουρμπονεγκρο εχουν 3 και 4 χιιλιαδες και εδώ με το ζόρι 150 ατομα οπως είπ[ε ο φίλος πιο κατω για ένα απο τα γαμηστερά συγκροτήματα των τελευταίων χρόνων. Τόσο δύσκολο είναι να φτιάχουν μια αξιοπρεπ’η ροκ μέρα…

Λοιπόν, δεν άντεξα και ενέδωσα στον πειρασμό να δω setlist του Garcia…

Όποιος θέλει, βλέπει: (για τους υπόλοιπους, να πω ότι είναι απλά [SIZE=“3”]ονειρικό!!![/SIZE])

[SPOILER]Garcia Plays Kyuss (from Roadburn Festival 17/04/10)

Molten Universe
Thumb
Hurricane
One Inch Man
Gardenia
Odyssey
Asteroid
Supa Scoopa and the Mighty Scoop
100 Degrees
Freedom Run
El Rodeo
Whitewater
Demon Cleaner
Allen’s Wrench
Green Machine

Spaceship Landing
Pilot the Dune (Slo Burn)

Αααχχχ, να έπαιζε κι ένα Space Cadet… (πολλά ζητάω ε?)[/SPOILER]

Πάρτε και μια γεύση από πρόσφατο live: http://www.youtube.com/watch?v=q-iPHHI93ss (τα 'σπασε!)

Συμπεράσματα?
Ο Γιάνναρος παραμένει σε άψογη φόρμα! Η φωνή του είναι (σχεδόν) αναλλοίωτη!
Έχει χάσει βέβαια τον εφηβικό τσαμπουκά του σαν σκηνική παρουσία, αλλά εντάξει…περνάνε τα χρόνια!
Η υπόλοιπη μπάντα σαφώς και δεν φτάνει το επίπεδο των Kyuss, αλλά δε νομίζω να πέρασε από το μυαλό κανενός αυτό.
Οι εκτελέσεις των τραγουδιών είναι λίγο “αποστειρωμένες”. Ας μην τρέφουμε αυταπάτες.
Προσωπικά, και μόνο που θα ακούσω αυτές τις ΥΠΕΡ-κομματάρες από τα χείλη του Garcia μου αρκεί!

Τι φλώρο-φατσα αυτός ο μπασίστας! (…που είσαι ρε Scottie?) :cry:

^^^^^^^^^
δσηφγησαγφακσξφησξκξηξη αααααααααααα τι setlist είναι αυτό. Στην Αθήνα υπάρχει περίπτωση να είναι το ίδιο ή θα πει 5 κομμάτια και έξω από την πόρτα;

ρε λες φλωρόφατσα τον μπασίστα της Anneke :stuck_out_tongue:

Δεν ξέρω ρε γαμώτο! Ανάλογα τι ώρα θα παίξει. Μακάρι πάντως! :papas:

[SPOILER]Ναι το λέω! Για δες εδώ και σύγκρινε :

:bleh:[/SPOILER]

Στο site της didi τους γράφει με αυτή τη σειρά

Σάββατο 10 Ιουλίου 2010
Fatboy Slim
The Ting Tings
DJ Shadow
White Lies
Garcia Plays Kyuss

Με λίγα λόγια τον κλαίγανε :cry::cry:

Λες να παίξει κανα 40 λεπτο δηλαδή?
Ωχ, γιατί μου το έκανες αυτό τώρα? :frowning:

Headliner έπρεπε να είναι ρε! Άκου εκεί Fatboy Slim… τς τς τς!

Ωπα ρε φίλε! Τι επικό σέτλιστ ήταν αυτό…
Κρίμα που θα ανοίξει μέσα στο καταμεσήμερο και δεν θα παίξει πάνω από 45 λεπτά… Well played Didi!

καλά και στο ρόντμπερν που ταν χεντλάινερ μη νομίζετε ότι έπαιξε και κάνα 3ωρο.
75 λεπτά σετ είχε.

γαματο το σετ αλλα δεν παω γι αυτον κ να παιξει πρωτος κ καλυτερος

προσκυναμε φατμπου! :stuck_out_tongue:

Massive Attack θέλω να δω…
θα δείξει…

Α, και Ting tings…

Ρε παιδια ξερουμε τι θα γινει τελικα με το κενο 8-9???Α!!και την τριτη μερα επειδη θελω και γω να προλαβω τον τελικο του mundial οι ska-p( :bow::bow: ) τι ωρα το κοβετε να τελειωνουν???κατα τις 9 και κατι???

αν είναι το δεύτερο όνομα τότε εκεί γύρω στις 9… αν είναι τρίτο γύρω στις 8…
πάντος ο τελικός είναι ένα θέμα ( ανάλογα και με τις ομάδες βέβαια ), και πιστεύω ότι πρέπει να βάλουν καμιά τηλ τουλαχιστον στο “εστιατόριο” με τα τραπεζάκια…
α, ξέρουμε τι ώρα ακριβώς είναι ο τελικός?

παιδια λοιπον δειτε πως εχει…καθησα και εψαξα σημερα λιγο στο ιντερνετ και ειδα διαφορες φημες για Manu Chao στο Rockwave+οτι οταν ειχαν ερθει εδω ηρακλειο οι λοκομοντο σε μια συζητηση μου με τον Μαρκο(τον τραγουδιαρη τους:p)μου ειπε οτι θα ξαναπαιξουν το καλοκαιρι με Manu Chao…ενα αλλο ειναι οτι εγω εχω αριθμο εισητηριου 685 και το πηρα πριν μια βδομαδα(!)που σημαινει αυτο οτι μεσα σε 25 μερες(μεχρι την τριτη μερα του Rockwave δεν παιζει να εχουν να πουλησουν πανω απο χιλια εισητηρια συνολικα…)…στεκει να παρουμε οσοι ψηνομαστε ενα τηλεφωνο στην Didi μπας και τους ανοιξουμε τα ματια…Εστω για το κενο στις 9 η στις 10…

Τηλεφωνο της Didi 210 8820426

Δεν έχει σημασία ο αριθμός του εισιτηρίου βασικά. Εξαρτάται απο που το αγορασες. Όσο για Μανού λίγο δύσκολο το κοβο για το Ροκγουειβ γιατί είναι αρκετά κοντά πλέον.

Χρόνια είχε να γίνει Σαβατοκύριακο το Ροκγουεηβ και τωρα που έγινε το βάλανε πάνω στον τελικό του μουντιάλ. Τυχαίο? Δεν νομίζω…

Χμμμ…Δε μπορώ να χαρακτηρίσω το φετινό Rockwave,Rockewave. Πολλά ονόματα θα έπρεπε να είναι σε άλλα φεστιβάλ μουσικής.
Παρόλα αυτά πήρα εισιτήριο (σουτ) για Massive Attack γιατί δεν τους χάνω σε καμία συναυλία τους εδώ.
Τι να πεις… -.-

¨Εχει ακόμα των 39Ε για την μέρα των massive;

Απ’ όσο ξέρω ναι…

Όσο για την σειρά εμφάνισης άκουσα ότι οι Ska P τελικά εμφανίζονται μετά τους Massive Attack και ότι υπάρχει περίπτωση να δείχνουν τον τελικό από τα videoscreens στο Terravibe.

Επαναλαμβάνω ότι είναι ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αυτά αλλά από αρκετά έγκυρη πηγή.

κανονικά είναι ανάποδα… δηλαδή πρώτα οι ska-p και μετά οι massive attack…
το πρόβλημα είναι ότι και τα δυο γκρουπ θέλουν να δουν τον τελικό ( οι μεν είναι ισπανοί οι δε άγγλοι, οπότε καταλαβαίνεται για πόσο ποδοσφαιρόφιλους λαούς μιλάμε )…
αυτό που συζητιέται να γίνει είναι να ξεκινήσει το φεστιβάλ νωρίτερα και στις 21:30 να έχουν τελειώσει και οι massive attack και μετά να δείξουν από τα videoscreens τον τελικό… αν γίνει κάτι τέτοιο θα είναι πραγματικά γαμάτη φάση!!!