Rockwave 7,10,11/7/2010

α αυτό ήταν το μόνο καλό! πρωτή φορά φτάσαμε τόσο γρήγορα στο αμάξι! :slight_smile:

Ξεκίνησε? Ουαου χαμπάρι δν πήρα

όχι ότι περίμενα και πολλά από τα μαυρομάτικα φασόλια αλλά σε κάτι φάσεις ( και ειδικά εκεί που είχε ανέβει ο τύπος ψηλά και έκανε ένα μιξ και τραγουδούσε από επάνω ) θυμήθηκα τα πάρτυ που κάναμε στο γυμνάσιο :stuck_out_tongue:
και η φεργγι πολύ κοντή μας βγήκε :stuck_out_tongue:
Ευτυχώς που είχαν και τηλεοράσεις και βλέπαμε και λίγο τον αγώνα…
τέσπα, από την χθεσινή μέρα μόνο οι transistor και οι faithless μου άρεσαν…

Παιδιά καλησπέρα, επειδή είναι μεγάλο το thread και δε μπορώ να το διαβάσω, ρωτάω κατευθείαν εδώ.

Θέλω να κατέβω Μαλακάσα από ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 11/7 για την τρίτη μέρα του Rockwave. Ξέρετε τί εκδρομές υπάρχουν από εδώ για κάτω?

Ευχαριστώ προκαταβολικά…

Λογικά το Μusicland/Τickethouse στη Μητροπολεως ή και το Rock Radio θα διοργανώνουν εκδρομές.

Τωρα το ειδα…οι ΜΕΛΙΣΣΕΣ??? ΧΑΧΑΧΑ:lol:

Παιδια ανεβαινω για Μελισσες …ξερουμε μηπως σετλιστ;;;

Λογικα το Κρυφα τον Κινεζο και καποιες διασκευες…:stuck_out_tongue:

http://www.rocking.gr/article7817.php

Η ανταπόκριση του rocking.gr για την 1η μέρα του “Rock” wave θεωρώ πως είναι αντιπροσωπευτική του συναυλιακού και όχι μόνο τοπίου στην Ελλάδα. Αν εξαιρέσει κανείς συγκεκριμένα δημοφιλή ονόματα της ελληνικής μουσικής, που προβάλλονται μέχρι αηδίας απο το ανύπαρκτο star system της χώρας είτε ως διασκεδαστές με πιθανότητες διεθνούς καριέρας ( δεν εννοώ τους λαϊκούς τραγουδιστές), είτε ως ποιοτικοί, εναλλακτικοί, έντεχνοι, ροκ κουλτουριάδηδες χωρίς ένα αξιομνημόνευτο ριφ ή μια μελωδία στο ρεπερτόριο τους, και τα οποία συγκεντρώνουν ικανοποιητικό έως πολύ μεγάλο αριθμό θεατών στις συναυλίες τους, τα υπόλοιπα live που δεν αφορούν μεγαθήρια τύπου Madonna, U2, που είναι πιθανό να μαζέψουν και όλο το κατακάθι της ελλήνικής showbiz για το θεαθήναι, θα έχουν κατάληξη σαν αυτή της πρώτης μέρας του ROCK ( και καλά) WAVE.

Αν δεν παινέψουμε το σπίτι μας θα πέσει και θα μας πλακώσει, το ροκ και μέταλ κοινό στην Ελλάδα είναι αυτό που σε πολλές περιπτώσεις και με αντίξοες συνθήκες ( τιμές εισητηρίων, συναυλιακοί χώροι κ.α) πηγαίνει σε live, αγοράζει cd και merchandise, στηρίζει όσο μπορεί τους καλλιτέχνες που αγαπά. Δεν διεκδικώ το αλάθητο για την κάστα μας, ούτε μας φορώ φωτοστέφανο, υπάρχουν συναυλίες κυρίως ανερχόμενων ονομάτων και ελληνικών συγκροτημάτων που δεν τιμά ο κόσμος όσο πρέπει, προτιμώντας να χρυσοπληρώσει μια παλιά καραβάνα του χώρου, ωστόσο σε γενικές γραμμές δεν είμαστε περαστικοί του χώρου, η σχέση με τη μουσική που αγαπάμε είναι συνεχής και ειλικρινής.

και τα θετικα του κοινου αυτου?

Ενδιαφέρουσα ανάλυση και σωστή παρά την προκατάληψη που έχει…

2 Εισητηρια 2η μερα rockwave

ανταλλασονται με της 3ης μερας ή πωλουνται 70ευρω

Ούτε αυτοί το κατάλαβαν ότι ξεκίνησε το rockwave :lol::lol:

:lol::lol: περάσατε σούπερ
Μόνο για τη σημερινή μέρα κλαίω. Για τον Garcia :cry: ελπίζω να έρθει ξανά

Εγώ πάλι πιστεύω πως η αυριανή είναι (τελικά) η καλύτερη… Με δυσκολία θα ξαναπατήσω στο χωράφι όπως έχω πει αλλά άν δεχτούμε ότι κάπου θα πήγαινα θα ήταν Massive Attack/ Gogol Bordello (άν κιόλας δεν είχα δει τους δεύτερους - που έχω! :p)

πουλαω εισητιριο για την αυριανη μερα 11/7 με massive attack ska-p κτλ στα 39 ευρω pm me

μόλις έμαθα οτι οι Ska p αύριο 8α παίξουν στο τέλος και έχω ξετρελαθεί :yahoo: :yahoo: :yahoo: τόσο που έκανα ακάουντ στο φόρουμ για να μοιραστώ με κάποιον την χαρά μου :smiley:
καλοί κ οι massive attack δε λέω αλλά είχα τη τύχη να δω Ska p στη Θεσσαλονίκη και πραγματικά δεν υπάρχει καλύτερη μπάντα για να κλείσει το αυριανό live με ένα ξέφρενο πάρτι \:D/
για να καταλάβετε… θυμάστε το γλέντι με manu chao?? ε πολλαπλασιάστε το επι 100 και θα πάρετε μια ιδέα για το τι έχει να γίνει :bounce:

αν βεβαια πήγαινε σερί στα καπάκια μετά απο gogol 8α ταν σούπερ (τι 8α κάνουμε εμείς τα κοριτσάκια όσο οι άλλοι 8α μπαλαδιάζονται οέο :-k )

fantasou gia na einai oi ska-t headliners poso pato epiase to fetino rockwave…

rockwave kai to mono ROCK onoma einai o garcia…ntaks

greeklish=pc problem

σχεδον καλα τα λες, αλλα ο ντιτζεη σαντοου μας γαμησε το γκωλο.

πλήρωσες?
έμαθα ότι το τζάμπα ήταν ανέφικτο.