Rockwave 7,10,11/7/2010

τα πιο δυσκολα 24.5 λεπτα της ζωης μου

τσαμπα μπηκα.

mr_whatsisname τι εννοεις;

τοσο αντεξα

Νομιστεράκη πραγματικά τόσο καλός ήτανε?

Πείτε τίποτα για Garcia ωρε!!!Τι έπαιξε???Άξιζε???Να μετανιώνουμε που τον χάσαμε???

Αλήθεια,πόσο κόσμο είχε???Μετά από μέρα rockwave…και το thread έχει 6 απαντήσεις…επιτυχία… :lol: :lol:

[FONT=“Verdana”]Λοιπόν, πέρασα κι εγώ χτες για μια βολτίτσα από τη Μαλακάσα.
Τελευταία στιγμή έκατσε τσαμπατζήδικο εισιτήριο (κωλοφαρδία) αλλιώς δεν θα πήγαινα.

Ας γράψω κανα δυο λόγια για τη μοναδική εμφάνιση της δεύτερης μέρας του Rock(?)wave festival που με ενδιέφερε.

Garcia Plays Kyuss

Ήταν ένα όνειρο που γινόταν πραγματικότητα να ακούσω live τα κομμάτια των Kyuss από τα χείλη του τραγουδιστή τους John Garcia.
Δυστυχώς απογοητεύτηκα αρκετά. :frowning:
Γιατί? Η τύπισσα που ήταν στην κονσόλα “έθαψε” κυριολεκτικά τον Garcia.
Αν και ο John είχε κέφια και η απόδοσή του ήταν πολύ καλή, δυστυχώς ίσα που τον ακούγαμε. [-X
Και δεδομένου ότι όλα τα μάτια/αυτιά ήταν στραμμένα πάνω του αφού η υπόλοιπη μπάντα είχε τη λογική των session μουσικών, το να μην ακούς τον μοναδικό άνθρωπο που ήρθες να ακούσεις ήταν από ξενερωτικό έως εξοργιστικό.
Εντάξει βέβαια για εμάς τους φανατικούς φίλους των Kyuss ίσως και να μην μας πείραζε τόσο αυτό αφού αυτά τα τραγούδια είναι στο πετσί μας και μαντεύαμε τι τραγούδαγε. Και μόνο που τον βλέπαμε μπροστά μας να λικνίζεται μας έφτανε.
Οι υπόλοιποι φαντάζομαι που δεν είχαν καμία επαφή με το όνομα όμως (και ήταν η πλειοψηφία σε μία τέτοια μέρα, με τέτοιο billing) θα σχημάτισαν μια εσφαλμένη εικόνα και αυτό είναι κρίμα.
Δεν πρόκειται να μπω σε συγκρίσεις των μελών του συγκροτήματος με τους θρύλους Kyuss γιατί θα είναι άτοπες και θα έχουν προφανή κατάληξη. Ας πω απλά πως ήταν αξιοπρεπείς.
Γενικά, ακούσαμε μερικά κλασσικά κομμάτια και είχε χαβαλέ η όλη φάση.
Αν δεν είχε προηγηθεί και το χρονοβόρο soundcheck (γιατί άραγε υπάρχουν δύο σκηνές? :-k) ίσως να προλαβαίνανε να παίξουν και κανα τραγουδάκι ακόμη, όπως π.χ. το Pilot The Dune από Slo Burn που περίμενα να ακούσω.
Τί να πω? Εύχομαι απλά να γίνει πραγματικότητα κάποτε αυτό το πολυπόθητο reunion που περιμένει όλος ο πλανήτης…
Μέχρι τότε ας ξανάρθει ο Γιαννάκης σε ένα κλειστό venue να τον ακούσουμε όπως πρέπει και να τον ευχαριστηθούμε.

Κι ένα παραλοιπόμενο: Garcia μετά το τέλος της εμφάνισης δίπλα από τη σκηνή για να υπογράψει λίγα αυτόγραφα και να βγει μερικές φωτογραφίες. Με ένα μισοάδειο μπουκάλι Jack Daniels να ψάχνει εναγωνίως για μία “φούμα”.
“Who’s smoking? You got some weed?”
Μορφή! :bow:

[SIZE=“1”]κι δυο λέξεις για τα υπόλοιπα ονόματα αν και είναι έξω από το πεδίο των ακουσμάτων μου και δεν την κατέχω τη μπαλα:[/SIZE]

White Lies: Συμπαθητικοί. Καλή φωνή.
The Ting Tings: Ενοχλητικοί!
DJ Shadow: Πολύ πιο ενδιαφέρων από τον Fatboy Slim. Πιο πειραματικός. Ωραίες προβολές.
Fatboy Slim: Βαρέθηκα…

[/FONT]
edit: από κόσμο πρέπει να είχε κανα πεντοχίλιαρο φαντάζομαι.

ναι τρελα ηταν, επαιζε μεσα απο μια λευκη σφαιρα!!! πολυ πιο βιομηχανικος απτον φατμποησλιμ και πιο ντραμ’ν’μπεης σε σημεια. η μονη ξενερα το οργκαν ντονορ, στο οποιο οι ιδιες εμετικες φατσες στη Πατρα, στα μοντς και στα στεπς, ξεφαντωνανε και χοροπηδαγανε σαν τα ζωα, φταινε οι μποχεμιαν που δεν τους βαλανε στον πατο τις τραγοκεφαλες.

Καλη φαση ηταν σημερα αν και ειδα μονο γκογκολ μπορντελο οι οποιοι με ενθουσιασαν λαιβ(δεν τους εχω ξαναδει) και οι σκα π που ειναι εγγυηση. Βεβαια η εμφανιση των σκα π προφανως και ηταν κατωτερη απο την περσυνη αλλα αναμενομενο καθως ξεραμε οτι η ωρα που θα παιξουν θα ειναι η μιση απο την περσυνη. Παντως για τα 10 ευρω που εσκασα (5 ατομα 1 εισητηριο :p) περασα πολυ γαματα.

Ζηλεύω για σκα-π και ελαφρά για ma αλλά νταξει, θα περιμένω να τους δω μόνους τους

παιζει ναχε τον περισσοτερο κοσμο σημερα η μαλακασσα αυτο το 3μερο.
massive attack και γαμω αλλα όχι με ήλιο απο πανω ρε ζωα.
gogol δεν τους ειδα ολους οσο ακουσα πολυ ωραιοι και τρομερη ζωντανια κοσμος μπαντα
σκα-π αδιαφοροι για μενα σορρυ.και γαμω ιδεολογικα κτλ κτλ μαζι τους ωραια και γαμω…αλλα απο μουσικη δεν μου βρισκω τιποτα στο σκα πανκ οποτε σορρυ.καλο ειναι και ενδιαφερον respect αλλα δεν μπορω να εκφερω γνωμη.

τωρα εχουμε και λεμε: το free ψιλοαναποφευκτο με λιγο ζορι και κανα εισιτηριο για ξεκαρφωμα ολοι οι καλοι χωραγαν.

αγωνας μουντιαλ…η μεγαλυτερη ΜΑΛΑΚΙΑ ever! ρε φιλε για να παρω εισιτηριο παει να πει πως δεν με ενδιαφερει ο αγωνας,το ξερα απο πριν και ηρθα, χεστηκα για την μπαλα.απλο και σαφες. τωρα το εβαλε στην οθονη και?τι?χαρηκε ο κοσμος?ελεος. λες και ειχαμε το τεραστιο φεστιβαλ και θελαμε ενα 2ωρο ξεκουραση. ευτυχως που δεν δειξαν την παραταση.εκει θαχαμε γελια.

κατι μικρα: το νερο 1 ευρω?λογω αντιβιωσης δεν τιμησα αλκοολ. ψιλο εμεινα στα ελαφρα. και καλα εχει 750μλ και εχει 1 ευρω? το μικρο νερο εχει 500μλ και κανει 50λεπτα . το μονολιτρο κανει 1ευρω. πως σκατα το βαζεις με τετοια τιμη? ή νοιαστηκες για την ποσοτητα του νερου για τους επισκεπτες του χωραφιου?βαλε μικρα μπουκαλακια. ή δινει τα 750αρια στην τιμη των 500μλ

μαλακα λωρη βαλε πλαστικα σ’ολο το χωραφι. παραλιγο να τρεχαμε σε νοσοκομειο ΒΛΑΚΑ ανοργανωτε.

και παρε και ριξε τσιμεντο στην κατηφορα του παρκινγκ. ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ ΚΟΛΛΑΝΕ ΤΑ ΑΜΑΞΙΑ?

παραπανα πολλα. κατεβαινουν οι ρωσοι σε λιγο.

μπραβο στην τροχαια παντως. μια χαρα ηταν οι διαγραμμισεις,υποδειξεις κτλ

Πολύ καλοί ήταν και οι Peyoti 4 President.
Oι Massive Attack ήταν εξαιρετικοί στο live τους, αλλά όταν γίνεται στις 19.30 χωρίς φωτισμό είναι αναπόφευκτο να χάνει τη δυναμική του. Ελπίζω να τους ξαναδώ με σωστές προδιαγραφές. Οι Bordello όσο τους είδα είχαν στήσει το γνωστό τους πανηγύρι!
Οι Ska-P, αν και τους καραγουστάρω, παίξανε με χάλια ήχο και τον κόσμο να έχει χαλαρώσει μετά τον αγώνα. Οπότε η εμφάνιση τους δεν ήταν όπως την περίμενα, συν του ότι κράτησε μόνο μία ώρα.
Η “έμπνευση” να δείξουν τον τελικό του μουντιάλ από τις οθόνες ήταν τραγική. Ο κόσμος που είχε πάει, προφανώς και είχε πάει να δει ένα φεστιβάλ. Αν ήθελε μπάλα θα έμενε σπίτι του, θα πήγαινε σε καφετέρια, κάπου αλλού ξέρω 'γω… Πέρα του ότι η εξέλιξη έκανε το πράγμα ακόμη πιο γελοίο, αφού μετά από ένα σούπα 90λεπτο τα μάζεψαν χωρίς να δείξουν την παράταση… Τζάμπα η “φασαρία” δηλαδή…#-o
Κόσμο είχε πολύ λίγο. Μόνο μετά τους Gogol Bordello/Massive Attack μάζεψε περισσότερο που βάζανε 4-5 με 1 εισητήριο…

καλημερα!
μολις γυρισα απο το χθεσινο Live

ας τα παρουμε με την σειρα

peyoti 4 president
πρωτη φορα τους ακουγα κ μου αρεσαν παρα πολυ!
πολυ καλοι μουσικοι πολυ groove μας κανανε να χορευουμε μεσα στο καταμεσημερο

Αγγελακας
δεν τον γουσταρω καθολου αλλα η εμφανιση του ηταν πολυ καλη. ιδικα στο σημειο που σπασε η χορδη κ μεχρι να αλαξει τζαμαρανε

Massive Attack
ο βασικος λογος που κατεβηκα. ντροπη να τους βαζεις μεσημερι κ ακομα πιο ντροπη να παιζουν πριν απο τα καραγκιοζακια (σκα τε)
φοβερη εμφανιση πολυ καλος ηχος ημουν σχεδων τερμα μπροστα κ τα ακουγα ολα καθαρα. τους καταευχαριστηθηκα

Gogol Bordelo
ηθελα πολυ να τους δω αλλα γαμωτο χασαμε το μισαωρο λογο massive attack.
οσο προλαβα να δω μου αρεσαν πολυ. πολυ ενεργια κ πολυ καλοι μουσικοι. αλλα εκει που ηταν το μικρο stage ηταν αθλια… δεν χωρουσαμε…

Ska P
δεν ειναι Group της ηλικιας μου. Αμα ημουν 19 χρωνων το παιζα επαναστατης(με τα λεφτα του μπαμπακα μου) εκανα κ καμια τζιβα θα ητανε καλα αλλα…
καλα παιζουν αλλα εαν δεν σταματουσαν μετα ακο καθε τραγουδι θα νομιζα οτι παιζουν το ιδιο κοματι συνεχεια…
παντως ο ηχος πισω ηταν μια χαρα

αυτο με το μουντιαλ οντως τραγικο…
ηταν ενα καλο κολπο να πουλησουν λουκανικα κ μπυρες παντως…

αντε κ του χρονου να ειναι ROCKwave

θεωρειτε ιεροσυλια να βαζεις τους massive attack να παιζουν support σε συγκροτηματα οπως οι ska-p φετος και gogol bordello πριν 2 χρονια στο fly beyon δηλαδη ελεος…
εγω χτες πηγα μονο για massive,ωραιο λαιβ αλλα εχανε λογο ηλιου…

Σε αλλο φορουμ διαβασα οτι το ζητησαν αυτοι…

ΠΕΣ ΤΑ ΡΕ ΑΡΧΟΝΤΑ ΣΑΚΗ!!!

+2112 και απο δω…ελεος με το playlist της καταληψης της Υφανετ ξερω γω πια…

Κι αυτο εξαιρετικα αφιερωμενο στη σιχαμενη αυτη κατηγορια συμπολιτων μας…

Δε μποορώ να καταλάβω γιατί τόση επίθεση στους Ska-P. Είναι απλά μια πάρτυ μπάντα που όταν έγινε, έγινε για να πούνε κάτι. Φυσικά είναι γούστα αυτά αλλά αφού δε γουστάρατε τι κάτσατε να τους δείτε; Να πώ ήταν στις 7 και μετά θα βγαίναν οι Massive Attack οκ. Αλλά ήταν ακόμα και μετά την μπάλα.

Anyway θα συμφωνήσω με hokam στο 2ο σκέλος του post του!! :smiley: :smiley:

Δεν έχεις πάει ποτέ στην Υφανέτ, ε;

αυτό ακριβώς έγινε…

είπαν στους διοργανωτες ότι θέλουν να ξεμπερδεύουν νωρις για να δουν με την ησυχία τους τον αγώνα…

περισσότερα για την φετινή σουπερ εμπειρία :stuck_out_tongue: του ροκγουειβ θα γραψω αύριο γιατί σήμερα έχω ταξίδι…

Κατ’ αρχάς το χρονών γράφεται με ο.
Επίσης, τι περιμένεις στα 19 ο άλλος να έχει μισθό 2000 ευρώ σε μηνιαία βάση?με τα λεφτά του μπαμπά θα ζει.Και μάλιστα καλύτερα να το παίζει επαναστάτης έστω και για μία περίοδο της ζωής του πριν βολευτεί και αυτός παρά να είναι σταρχιδιστής μια ολόκληρη ζωή.