Rockwave 7,10,11/7/2010

δεν ειναι επιθεση στους ska p. αυτοι μια χαρα κανουν την “δουλεια” τους.
βγαζουν τα φραγκακια τους κ πουλανε κ την μουρη τους! ειναι πολυ καλοι επαγγελματιες κ καλα κανουν μαγκια τους! :wink:
το προβλημα ειναι ολα αυτα τα πιτσιρικια που περα ολα αυτα που γραφει το λινκ που εδωσε ο Hokam(ποσο θεουλης εισαι για ακομα μια φορα) μας βρωμισαν με του “χαλασμενους” μπαφους που θελησαν να πιουν γιατι ειναι μερος της αντιδρασης κ της επαναστασης!
να σας δουμε στα 30 οταν το 85% απο εσας θα εχουν γινει γιαπιδες, γλυφτες, κοματοσκυλα κ θα λετε “εμεις τοτε ειμασταν διαφορετικοι καναμε την δικη μας επανασταση” εβρισε ο τραγουδιαρης των ska p τους φασιστες κ εγω μαζι του σηκωσα το χερι κ φωναξα!
(ενα 5% την ψαξει ιδεολογικα κ θα μηνει σταθερο στις αποψης του
κ το 10% θα πεθανει απο ναρκωτικα)

off topic
μεσα στον κοσμο κατα την διαρκεια την συναυλια του αγγελακα ειπε: “τρυπες κ ΠΑΟΚ ρε” :lol::lol::lol:

καταρχας ισως εχω καποιο προβλημα κ για αυτο κανω συνεχεια ορθγραφικα λαθη
πριν προσβαλεις καποιον πρεπει να το σκεφτεσε καλυτερα :wink:
θελω πολυ να σου απαντησω αλλα ιδη με το προηγουμενο μου ποστ φευγει πολυ το θεμα απο την συναυλια.

ας μιλησουμε για SG :lol::slight_smile:

Boλεμένος που φοβάται μην τυχόν και δεν γίνουν όλοι σαν αυτόν μου μυρίζεται εδώ…

@ Bluezlick

Χμμ οκ παρεξήγησα το post σου σόρρυ. Δε μπορώ παρά να συμφωνήσω με τα λεγόμενα σου για τους δήθεν κλπ κλπ!!! :smiley: :smiley:

Και φαντάζομαι αυτός που γράφει το άρθρο δεν είναι μαλάκας ( και ίσως ο κλασσικός ο μλκς ο έλληνας που κράζει όλους τους άλλους) καθώς αυτός γράφει στο faeenamalaka :lol:

Εχεις δικιο και για τα δυο, και για το οτι ειμαστε off topic και για το ειρωνικο μου σχολιο.
Αυτο το τελευταιο δεν το πιασα ομολογω.

πιστευω το θεμα ξεφυγε λιγακι…:stuck_out_tongue:

Εγώ για να επιστρέψω στα μουσικά να πω ότι ακούσαμε και ένα Απαισιόδοξο Τραγουδάκι! Δεν το περίμενα, πολύ ευχάριστη έκπληξη!

Oχι δεν εχω παει,ουτε θελω.Εχουν dj?

Παπαρακος ειναι,κλασικος αντιγραφεας Maddox και Tucker Max,αλλα μερικα κειμενακια του,οπως αυτο πχ,εχουν γελιο.

Ναι ρε,τρελο κωλοβυσμα ο Μπλουζλικ,τι να σε πω.

εμεις οι 32χρονοι αβολευτοι ιδιωτικοι υπαλληλοι που γουσταρουμε SkaP και δεν εχουμε παει και στην Υφανετ μηπως θα μπορουσαμε να μαθουμε κανενα playlist; γιατι εχθες δουλευαμε για να μπορεσουμε να βολευτουμε και δεν πηγαμε…

υγ:πλιθιντοικως τσουβαλλιασματως.

Ε σίγουρα θα παίξανε τούτο

O hokam θα γράψει το σετλιστ το υπόλοιπο ;p

ε καλα ενταξει 8)

για τους massive attack δεν θελω σετλιστ…

εμαθα οτι τους ακουνε συνειδητοποιημενα ατομα που δεν ζουνε με τα λεφτα του μπαμπα τους αλλα ξεσκιζονται στην δουλεια και φυσικα δεν ειναι 19χρονα αβουλα παιδακια αλλα ατομα με σταθερες αποψεις για την κοινωνικοπολιτικη ζωη στον κοσμο…

και με εκνευριζουν αυτοι οι τυποι γιατι μου θυμιζουν εμενα που ακουω SkaP και δεν θελω να εχω σχεση μαζι τους.

Θα συμφωνήσω με τον dr. stein. Πολύ τσουβάλιασμα ρε παιδάκι μου εδωμέσα…

Επειδή όμως τα fora στην Ελλάδα είναι για να πλακωνόμαστε, have fun! :wink:

To setlist των ska-p ειναι το εξης: *Τα κομματια δεν παιχτηκαν με αυτη τη σειρα

Ni Fu Ni Fa
Crimen Sollicitationis
El gato Lopez
El vals del obrero
Romero el madero
Cannabis
Derecho de admision
A la mierda
La Estampida
Casposos
El Niρo Soldado
Intifada

Δεν νομιζω να ξεχασα καποιο… :-k

Romero el madero :(:(:frowning: γαμωτο…

2η φορα που τους χανω:( τζαμπα και οι μολοτωφ που ετοιμασα :frowning:

θενκς Hell_ (στειλε πμ με ηλικια, οικογενειακη κατασταση, επαγγελμα. εισοδημα κτλ γιατι κανω μια καταγραφη και θελω να δω αν πραγματικα αξιζεις να ακους SkaP…α! και ποσους μπατσους εχεις καψει)

:lol::lol::lol::lol::lol:

Απ΄οτι μίλαγα με ένα τύπο της μικρής σκηνής, μου είπε ότι οι Massive δεν κάναν support στoυς SkA-P , απλά οι Ska-P ζητήσαν να βγούν βραδυνή ώρα. Την συζήτηση την ξεκίνησα με αφορμή ότι ο ήχος των σκα-π ήταν ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ!!!. Πρώτη φορά στην ζωή μου κόντεψαν να ματώσουν τα τύμπανα μου από την ένταση και έχω πάει σε αρκετές συναυλίες και πάιζω και ντραμς, αλλά τόσο πολύ ντεσιμπέλ πρώτη φορά. Έτσαι άρχισα να τραβιέμαι μετα από κανα 10 λεπτο προς τα πίσω για να μην κουφαθώ όπου και πάλι ό ήχος ήταν απίστευτα πολύς. Ο ίδιος τυπάκος μου είπε ότι και αυτό το ζητήσαν οι SKa-P και είναι θέμα γούστου της κάθε μπάντας. Δηλαδή αμα γουστάρουν οι σκα-π που προφανώς έχουν πάθει κόφωση, 170db εγώ τι φταίω που δεν είμαι 18 χρονών και οι αντοχές μου είναι μειωμένες να μου μαμανε τα τύμπανα???

Τζαμπά έπαιζε αρκετό αφού με τα 2 εισιτήρια μου μπήκαν άλλοι 5 !!!

Τιμές υψηλές, όπως και πέρσι, χωρίς απόδειξη εννοείται, και πολύ μα πολύ σκόνη για άλλη μια φορά.

Συμπέρασμα: Αναπολώ το πρώτο rockwave στο λιμάνι του Πειραιά, στην πλάζ της Φρεαττύδας, στον Άγιο Κοσμά κλπ κλπ. Πλέον έχει γίνει Rock Mountain και όχι wave αφού μόνο θάλασσα δεν έχει… Πολύ ταλαιπωρία για μένα (9 ώρες σύνολο έφαγα εκεί), πολύ σκόνη, ψιλοδεύτερα ονόματα πλέον so on, so on. Τελευταία χρονιά for me anyway.

Επίσης το φεστιβάλ είναι μια τρανή απόδειξη της κατάστασης που επικρατεί στην Ελλάδα. με το σωστό λάδωμα σου εγκρίνουν άδεια να κόψεις πεύκα σε δασικό χώρο, να στήσεις σκηνή 800db και να μαμήσεις την πανίδα ενός ήσυχου κατά τα άλλα χώρου (είδα ελάφι έξω απ’ την είσοδο εχτές για 2η φορά στην περιοχή)…Μην αναφερθώ στα πουλιά…

Το δε μουντιάλ ήταν απ’ τ’ άγραφα. 'Οπως προείπε και ο φίλος, ‘‘τι με νοιάζει εμένα το μουντιαλ, απ τη στιγμή που πλήρωσα για συναυλία’’??? Επειδή οι ΣΚα-Π είναι Ισπανοί δηλαδή θα κάτσουμε και να μας μαμήσουν? Δηλαδή τι πρέπει να κάνουμε ? Να κυρήξουμε εθνική επέτειο την ημέρα κατάκτησης του Euro το 2004 και να χουμε παυση εργασιών???

#-o

Μου κάνει εντύπωση αυτό με τον ήχο αφού δε με ενόχλησε καθόλου και μάλιστα ήμουν μπαρίερα για τη μισή και συναυλία (μετά πήγα για μπύρες).

Τι να πώ; Ίσως να κουφάθηκα μετά τη θητεία στο πυροβολικό… παίζει κι αυτό…

don’t ask what country can do for you και τετοια διαφορα…