Εγώ καθόμουνα ακριβώς δίπλα στον πύργο του soundcheck. Ποιος ξέρει, ίσως τα ηχεία επειδή είναι κυρτά προς τα κάτω, να την ‘‘ακούν’’ πιο πολύ οι πιο πίσω σειρές απ’ ότι οι μπροστινές… ϊσως να φταίει ότι και για 2 περίπου ώρες ήμουν σε κατάσταση ύπνου/ξύπνιου με το μουντιάλ και βαριόμουνα τη ζωή μου… Πάντως όλα τα υπόλοιπα συγκροτήματα έιχαν νορμάλ ένταση με εξαίρεση ίσως τους gogol που μάλλον τους έιχαν πιο χαμηλωμένους από ότι ίσως έπρεπε…
Εγώ ξέρω ότι από χτες το βράδυ έχω πονοκέφαλο και βουίζουν τα αυτιά μου… (και δεν πίνω αλκοολ για να πεις ότι μάλλον αυτό φταίει). :-k
Πολύ πιθανόν να φταίει η θέση. Συνήθως απ’ ότι ξέρω τα ηχεία είναι ρυθμισμένα για να μη σκάει φουλ ένταση μπροστά. Από την άλλη όμως κανονικά ισχύει ότι όσο πιο κοντά στον ηχολήπτη τόσο καλύτερος ήχος αφού ο ηχολήπτης ρυθμίζει με βάση τι ακούει. Μάλλον έπεσες σε κουφό…
[…]Ωστόσο, όσο μεγάλη και αν ήταν εκείνη η επιτυχία, προκαλεί απορίες η κήρυξη… αργίας από την ΕΠΟ την ημέρα της κατάκτησης του τροπαίου, η οποία μάλιστα φέτος μεταφέρθηκε μια ημέρα νωρίτερα επειδή έπεφτε… Σάββατο. Αποτέλεσμα; Να παραμείνουν κλειστά όλα τα γραφεία της Ομοσπονδίας την περασμένη Παρασκευή, μια ημέρα μετά την κλήρωση του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα στην Αλεξανδρούπολη, αλλά και τα γραφεία των κατά τόπους Ενώσεων, περιλαμβανομένων των ΕΠΣ Εβρου, Θράκης και Ξάνθης. […]
Αυτό λοιπόν ήταν το φετινό Rockwave Festival 2010. Ένα υπέροχο, μοναδικό party που κράτησε για τρεις ημέρες και θα μείνει σίγουρα χαραγμένο στη μνήμη μας για τις ανεπανάληπτες στιγμές που μας χάρισε, που θέλουμε να ξαναζήσουμε και ήταν σανcard-postal από τις καλύτερες διακοπές της ζωής μας!!