γιώργο, μας είπες, ένα μάτσο πίπες :!:
της θειας σου ο αποχυμωτής εσένα
flame on κορίτσια!
μια μερα που θα ειχε μεσα garcia, df shadow kai gogol θα με ψηνε…
αρκει να μην ηταν η 11 ιουνιου…
παντως απο την ανακοινωση δεν παιρνουμε κανενα στοιχειο για το πως θα ειναι το line-up της καθε μερας…
ναι αντε να αναψουν λιγο τα αιματα. τσουρεκια, ποπ-wave και εξυπναδες. το φετινο line up περιμενατε για να μην πατησετε. τοσα χρονια με μπαντες στην “ακμη” τους οπως twisted sister και wasp και με σκατα συνθηκες πηγαινατε σαν τα μοσχαρια να τα σκασετε. τωρα που δεν ειναι αρκετα “ροκ” τωρα σας χαλασε το ροκγουειβ.
Φέρτε κεητη περυ και αφήστε τις βλακείες ρεεεε.
In b4 τσουτσεκοπόστ, αλλά τώρα που το πες, οι πάραμορ θα κόλλαγαν μια χαρά.
Αμα πεταξουν-λεμε τωρα-,ντιζεη σκια,φατμποη,μασιβ ατακ και φεηλες μαζι,κοινως κανουν κανα σοβαρο billing + φερουν κανα νταφτ πανκ(λεμε τωρα) στα ‘‘προσεχως’’ συγκροτηματα μαζι τους,θα μιλαμε για τουμπανο που δεν χανεται…
Και οκ,επειδη ακουστηκαν καποια περι αλις ιν τσεηνς και φεηθ νο μορ,κραταω μια πισινη…αλλα ρε βλακες ντιντιδες,wtf δλδ,φερνεις που φερνεις ψιλοακυρα μεταξυ τους ονοματα,φτιαξε τους οπως πρεπει το προγραμμα…
δε περιοδεύουν φέτος οι daft. επίσης δεν είναι για μαλακάσα. επίσης δεν είναι για φεστιβαλάκι φάση, γιατί μπορεί και να ΜΗΝ παίξουν χεντλάινερς και να ξενερώσουμε.
ο άλλος λέει μη ξεφτιλίζετε το φεστιβάλ που μας χάριζε τόσες συγκινήσεις. ΣΙΓΑ ΡΕ ΦΙΛΟΣ. σε συγκινούσε κάθε χρόνο η σκόνη, η έλλειψη πάρκιν, το ταξίδι μέχρι μαλακάσα, οι τιμές του Λώρη, οι ακυρώσεις,
ΦΛΕΗΜ ΟΝ ΛΕΜΕ, ΠΣΗΘΕΙΤΕ
απο τα πιο gay post ever 8)
και σκεψου οτι σε παω ως ατομο
αλλαξε το αβαταρ κ βαλε αλκιννο μπουνια (εχει γραψει και βιογραφια ανναβισση)
fixed.
καλα ρε μου βαζετε τους παπατζες τον χοντρο και τους απιστους με massive/dj shadow ?
αμπαλιαση part 2[-X
(δε σε χαλασε καθολου ε george :p)
Ενταξει τωρα μπηκα και τα ειδα…Για την ωρα το γλυτωσαμε το χωραφι…
Αλλα μαλλον θα με τραβηξει εκει ο Bob Dylan…
Τα είπες όλα.
νταξει οχι οτι καλυτερο εχει γινει αλλα με σωστο billing και προσθηκη κ αλλων ονοματων( π.χ. prodigy,portishead,chemical brothers i archive)εχει προοπτικες.
εγω παντως ψηθηκα για massive attack-faithless!!!
[SIZE=“5”]Λειντι Γκαγκα[/SIZE]
Θα κλαίω για πάντα, τώρα που μου το πες αυτό.
@Βανγκέλης:
Ρόκγουεηβ 2005 και Σίστερ ειδικά είχαν γαμήσει σύμπαντα.
Eυκαιρία να το πω γιατί θα σκάσω (δεν έκανα ανάλογο thread στις κυκλοφορίες γιατί θα πήγαινε άπατο:D)
Τι απογοητευτικό δίσκο βγάλανε οι Massive Attack ρε:?
Τους καραλατρεύω εν τω μεταξύ. Αλλά ήταν απο τις μεγαλύτερες απογοητεύσεις μου ever.
Faithless λάιβ γαμάνε ε να το ξέρετε. Και δε με χαλάει να ξανακούσω λάιβ τις γνωστές χιτάρες τους.
Black Eyed Peas …
Fatboy Slim χεστήκαμε.
Massive Attack δεν έχω δει και είναι υπεργκρουπάρα.
Ska-P δεν έχω ιδέα
Gogol Bordello έχουν αρχίσει να γίνονται λίγο οι μάστοντον του έλληνα εναλλακτικού ή μου φαίνεται?
DJ Shadow το 2ο όνομα που με ψήνει
“Οι White Lies είναι το λαμπρό, γυαλιστερό, κυκλοθυμικό, μεγαλειώδες μέλλον της ροκ μουσικής σκηνής.” …srsly?
Garcia plays Kuyss υπό ΚΣ θα με έψηνε αβέρτα, αλλά μάλλον θα τον δούμε ρόντμπερν οπότε κλάιν.
Martina Topley Bird δεν έχω ιδέα.
ΣΥΝΟΛΙΚΑ, αν ήταν λάιν-απ ΜΙΑΣ μέρας θα είχα εισιτήριο από τώρα. Για τρεις όμως… :-k
Δεν εχει μονο η μεταλ αρχιδια.
Περαν του Γκαρσια ας φτιαχναν λιγο και τις αλλες μερες… Να βαζαν faithless με massive attack πχ… Τελεια θα ηταν.
Ακούστηκε σε ένα ιντερνετικό ραδιόφωνο ότι παίζει να βάλουν και άλλη μέρα, οπότε ίσως μπει κανένα καλό όνομα και για μας.
Οπότε ας περιμένουμε μπας και προκύψει τίποτα καλό. Αλλιώς…:bye::bye: