Rockwave 7,10,11/7/2010

[SIZE=“5”]GARCIA PLAYS WHAAAAAAT???[/SIZE]

:vibrate::vibrate::yahoo:

ΠΙΟ ΣΚΑΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΟΤΑΝ

και ειχα ελπιδεw ο βλακας για green day #-o

εγω ειχα ελπιδες για alice in chains αλλα τωρα με σιγουρια ΔΕΝ θα παω…

Θα ηταν ευχαριστο live του Γκαρσια για προθερμανση σε περιπτωση reunion αλλα με τετοιο line up ποιος τρεχει Μαλακασα; Θα δειξει αλλα ξενερωσα λιγο.

παντως στο site λεει πως θα υπαρξουν ακομη many bands…
αν και δεν ξερω κατα ποσο “βαρβατες” μπορει να ειναι αυτες…

περυσι παντως εσκασε η τεταρτη μερα απο το πουθενα (και με λιγο εξαισιο σκαουντιν απο ρεντραμ), οποτε αναμεσα στο κενο δεν ειναι διολου απιθανο να χωθει μια μερα ακομη.

λιγο πιο ροκ παρακαλω πολυ.

φαντασου, ζητησα ΕΓΩ, να απογκεηθει ενα φεστιβαλ.

και να δουμε τιποτα τετοιο?? http://www.youtube.com/watch?v=S-dmD90WhsQ&feature=related

ρε ουστ!!!

:lol::lol:

Όσοι λέτε για τα ονόματα, δεν ξέρω αν συνειδητοποιείτε τι μεγέθη είναι οι Faithless και οι Massive Attack για τον γενικότερο ηλεκτρονικό χώρο. Ντάξει και οι βλακαηντπις παλεύονται αλλά είναι ύβρις ότι είναι αυτοί χεντλάηνερς.

Απλά το φεστιβάλ λέγεται ROCKwave. ΟΚ, έχεις σόνισφηρ, έχεις ράμσταην, μη βάλεις μέταλ και χαρντ ροκ μέρα. Φέρε όμως κάτι σε ροκ ρε παιδί μου. Ε, και ήμαρτον με τους Γκόγκολ ρε παιδί μου, το πόσο τους λατρεύω το ξέρετε όλοι άλλα μην το γαμάμε τελείως. Εντωμεταξύ πάλι ίδια μέρα με Massive Attack, πραγματικά γελάω παίζει να είναι ό,τι πιο αταίριαστο σε billing έχει υπάρξει ποτέ (ΟΚ, μαζί με Cure - Αλκίνοο ίσως).

Θετικο το οτι δεν ανακοινωθηκαν(τουλαχιατον ακομα) τα μαυρoματικα φασολια.Ελπιζω να δουμε κατι καλο σε αυτο το ‘‘many more’’

εχοντας πληρωσει ηδη τα 85 για μεταλλικα και σκεπτομενος να παω σε μια με δυο μερες στο ροκγουειβ , στα ισια παιδια , πως μπαινεις τσαμπα στο τερραβαιμπ ? Εχω παει 3ς φορες και καμια δεν καθησα να προσεξω τι γινεται . Με πλαστα εισητηρια ακουσα κατι παιδια που συζητουσανε παντος … καμια γνωμη ? γινεται κατι η να ξεκινησω να τρωω μια στις δυο μερες ?

αυτο :-#

Ζητάς συμβουλές για να παρανομήσεις?
Πρόσεχε μαν, γιατί η ΙΡ σου είναι κρατημένη…

Επειδή η ανακοίνωση που βγήκε δεν είναι και από τις πιο ξεκάθαρες που έχω διαβάσει, έχει καταλάβει κανείς να με πει με σιγουριά ποια μέρα παίζει ο καθένας??
Αν είναι ίδια μέρα Ska-P Gogol και garcia το ψήνω να κατέβω για μια μέρα.
Πάντως το κενό 8-9 Ιουλίου δεν πιστεύω να το άφησαν έτσι. Σίγουρα θα έχει και άλλη μέρα και θα μπουν και άλλα ονόματα. Απλά πιστεύω ότι θα ανακοινωθούν μετά το πέρας πιθανής χρονικής περιόδου προπώλησης με χαμηλότερη τιμή…:-k

Ατιμο πραγμα ο χλευασμος αλλα απο το μεσημερι που διαβασα την ανακοινωση εχω λιωσει στα γελια.:lol::lol::lol:#-o

Γεια σου ρε ΝτιΝτι με τα “φεστιβαλ” σου!!!:lol3::lol3::lol3::lol3::lol3:

Στο εξωτερικο παιζει να ντρεπονταν να το ονομασουν εστω και “συναυλια” απο σεβασμο πρωτα απ’ολα προς τον εαυτο τους αλλα δω τι να περιμενεις απο αυτους…

Παιδιά όντως, με το συμπάθειο κιόλας…Αλλά για την καραπουτσακλάρα!

Μόνο μια προσθήκη του Manu Chao την μέρα των SKA-P θα με’ κανε να πάω…

Βέβαια σας μιλάει κι ένας άνθρωπος ο οποίος πέρισυ έζησε αξέχαστες στιγμές στη θεσσαλονική :p…Βεβαίως όμως τότε τους είδα με 20 ευρώ κι όχι με 35 που ενδεχομένως θα τους δω τώρα

Μπορεί να λες και λίγα… :-k

Τυχεροι,θα δειτε τη κ@λαρα της fergie και εχετε παραπονα?:p:p Pop-wave…

Λολ, και νόμιζα πως μόνο εγώ τα μπέρδευα στην ανακοίνωση, είναι γελοίοι οι τύποι, δεν ξέρουν ούτε το άλφα βήτα.

Τελικά είναι γαμημένα ερασιτέχνες. Ας όψεται το μονοπώλιο…

Α και οφτόπικ: ξεκολλάτε οι χρήστες με την άτιμη την κιθάρα του Ολίβα άβαταρ, ο Λέρης σας χώνει όλους.

Eντιτ - εννοείται μπεστ ρόκγουεηβ έβερ, μετά το 1ο όμως.

Σωπάτε ρε ΜΕΤΑΛΑΔΕΣ.

Δε περιμένω να εκτιμήσετε ούτε Dj Shadow, ούτε Fatboy, ούτε Massive Attack, ούτε Faithless.
Αλλά πίσω στην τρύπα σας και περιμέντε τους Big Four, δε σας χάλασαν.

Best Rockwave Ever