Rockwave Day 1: Robert Plant, Chris Cornell, Europe

εγώ λέω νακυρωθούν οι europe και στην θέση τους ναρθουν οι pearl jam…και να γίνει

plant
pearl jam
cornell

!!!
Και ως γνωστον οι περλ τζαμ αγαπανε τον Νιλ Γιανγκ, οποτε…

Ωραια, επειδη ομως δεν ειναι ετσι, ποιοι θα πατε?

Καταρχήν σας χαιρετώ…το πρώτο μου πόστ.8) …μετά απο ένα χρόνο +++…δεν θυμόμουν καν οτί είχα γραφτεί εδώ.
Δε χρειάζεται να πώ ποιό είναι το αγαπημένο μου συγκρότημα.:roll:
Κατευθείαν στο ψητό…

Προσωπικά χαίρομαι που θα καταφέρω να δώ μέσα σε μιά μέρα τον Plant και τον Cornell!!!..πρίν ανακοινωθεί το όνομά του (Cornell) ήμουν …50/50 να πάω την πρώτη μέρα…έτσι όπως γίνανε τα πράγματα θα πάρω εισιτήριο διημέρου για 1 και 3 Ιουλίου…στις 29 Ιουνίου των 80 ευρώ φυσικά!:smiley:
…όχι δεν φυτρώνουν λεφτά στον κήπο μου…δεν έχω πάει ποτέ σε rockwave…

Ακούω Soundgarden περίπου 15 χρόνια…Led Zeppelin λίγο παραπάνω…ο πατέρας μου βλέπετε με τις κασσέτες του:p …μικρός είμαι…χαχα…27 χρονών.

Ακούω το final coundown και ανατριχιάζω (ναι παίζει ρόλο και η «σύνδεση» του τραγουδιού με το basket…έ και??..δε μειώνει την αξία του)…όπως επίσης το carrie,superstitious…δεν είμαι fan των Europe αλλα δεν μπορώ να κάνω τον αδιάφορο όταν ακούω μερικά απο τα τραγούδια τους.

Πήγα πρίν 7 χρόνια στην πρώτη συναυλία του Steve Vai στην Ελλάδα (Πύλη Αξιού…τραγουδούσε ο Ρουβάς τότε με την Γαρμπή και τον σχοινά…μπήκαν και στα καμαρίνια για αυτόγραφα:lol:) και με το ζόρι μαζευτήκαμε 3.000 άτομα…ήταν τόσα άραγε?..δεν θυμάμαι…
Οι τελευταίοι 15-20 που μείναμε για αυτόγραφα (ναί μας έδωσε ο Θεός…και φωτογραφίες κ.λ.π) είμασταν απο Λάρισα…άντε οι 15 απο τους 20.χαχα
Δέν είναι άξιος??8)
Ήρθε και ο Satriani μετά…αν θυμάμαι καλά είχε λιγότερο κόσμο.
Οι Deep Purple στη Θεσσαλονίκη μαζέψαν 7.000-8.000 κόσμο.
Οι Whitesnake στο γήπεδο του ΠΑΟΚ λιγότερο…πέρυσι παίζανε πρίν τους Scorpions (δεν του πρόλαβα…μόλις μπήκα στο γήπεδο είχαν κατέβει απο τη σκηνή…)…δεν είναι άξιοι?
Πέρυσι πήγα στους TOTO και πιο πριν παίξανε οι υπέρτατοι SOCRATES!!..πόσο κόσμο είχε άραγε??

Ο πανταζής μαζεύει 5.000 σε μιά μπουζουκερί:lol: με 200 ευρώ το μπουκάλι …είναι καλύτερος άλλων Ελλήνων τραγουδιστών που γεμίζουν με το ζόρι ένα μικρό μαγαζί?
Ήρθαν οι Socrates στη Λάρισα (2003-4) και δεν ήμασταν ούτε 70 άτομα στο μαγαζί!!!#-o

Δε μου αρέσει να βλέπω να απαξιώνονται καλλιτέχνες έτσι?
O Cornell…cornettos…[-X …έλεος ρε παιδιά…δε μιλάω σαν υπέρμαχος της σκηνής του Seattle αλλα ακούστε πρώτα δείγματα της δουλειάς των Soundgarden.
Το οτι έγινε γνωστότερος με το soundtrack του James Bond ισχύει αλλά σε ποιούς έγινε τώρα γνωστός?..στην παγκόσμια μουσική σκηνή που μέχρι χθές τον είχε στον πάτο?..τον τελειωμένο?? που διάβασα εδώ…??ΕΛΕΟΣ.:?
Οι 15χρονοι φαν του mad tv ναί τον γνωρίσαν τώρα…ακούω στο ράδιο το τραγούδι του (και των audioslave μερικά) και νομίζω οτί με γελάνε τα αυτιά μου…δεν ήμασταν συνηθισμένοι οι Soundgarden fans να τον ακούμε σε Ελληνικούς σταθμούς…ούτε το Black Hole Sun δεν παίζανε.
Έχουν μιλήσει με τα καλύτερα λόγια καλλιτέχνες και περιοδικά ανά τον κόσμο για την εξαιρετική φωνή του…έχει συνεργαστεί με μεγάλους καλλιτέχνες(Alice Cooper,Brian May,Jeff Buckley κ.λ.π) και είναι απλά ο Cornettos ο άσχετος…??
Δε χρειάζεται να αναφέρω παραδείγματα και γεγονότα κ.λ.π,απλά έκανα αυτή τη μεγάλη εισαγωγή για να καταλήξω στο εξής…
Δεν χρειάζεται να αποδείξετε τίποτα σε κανέναν.
Γουστάρετε τη μουσική που γουστάρετε για τον οποιοδήποτε λόγο.
Ακούω Cornell και τρελένομαι…πήγα στο cinema το 96-97 να δώ το Great Expectations (Μεγάλες Προσδοκίες) μόνο και μόνο για να ακούσω το τραγούδι του Cornell (Sunshower)που κάπου μεσα στην ταινία θα ακουγόταν…όχι δεν είχαμε pc τότε να κάνουμε download.
Γράφτηκα στο fanclub και μόλις έφερνε ο ταχυδρόμος φάκελο έκανα να κοιμηθώ 2 μέρες.χαχα
Έψαχνα απεγνωσμένα στα videoclub την ταινία Singles γιατί ήθελα να δώ τον Cornell να τραγουδά τα λίγα αυτά δευτερόλεπτα και μόλις την βρήκα την είδα 100 φορές…τώρα την έxω κάνει download…χαχα

Είμαι σίγουρος οτι οι περισσότεροι απο εδώ έχετε κάνει παραπάνω «θυσίες» απο εμένα για το αγαπημένο σας συγκρότημα.
Μην αναλώνεστε στο να μαλώνετε και να λέτε ποιός και τί.
Πάμε να γουστάρουμε (θα αδειάσουν οι τσέπες μας βέβαια) και αφήστε όλα τα άλλα στην άκρη.
Η συναυλία είναι must για μένα.

Καλώς ήρθες Soundgarden.
Ωραίο post! Μπράβο. :slight_smile:

Καλώς όρισες!!
Το post σου με βρίσκει 100% σύμφωνο.

Η συνεργασια Cornell-Jeff Buckley…Τι μου θυμισες τωρα. Μακραν οι δυο καλυτερες ροκ φωνες των τελευταιων 20 χρονων.

Και η Cornell-Alice Cooper είναι θεϊκή (“Stolen Prayer”).

και Cornell/Vedder (Hunger Strike)

Temple of the dog

Το έχω σε βινύλιο

cornell me katman…
akseperasth synergasia…makari na ginei kati tetoio…8a pesoun ta douvaria…

Και το unholy war

Κοίτα…δεν κάνεις λάθος.
Ο κάτμαν μπορεί να ρίξει ντουβάρια με το βάρος και τον όγκο του.
Ο Cornell με την φωνή του μπορεί να ρίξει πολλά περισσότερα…μέχρι και κολλημένα μυαλά και αυτιά που δύσκολα ξεκολλάνε.:wink:

Η πολύ Πάνια βλάπτει σοβαρά την υγεία τελικά…

Νομιζω οτι το τραβας πολυ… Και στην τελικη αμα σε χαλαει τοσο πολυ μην πας να τον δεις…

[/SIZE][/B]

Με αυτό συμφωνώ απολύτως και εγώ, που δεν είμαι fan του Cornell και γενικά του alternative ήχου της δεκαετίας του '90. Αλλά όσον αφορά τα κολλημένα και σκουριασμένα μυαλά και αυτιά, που βαυκαλίζονται κιόλας και αυταρέσκονται ότι αποτελούν κάστα λίγων και εκλεκτών…, απ’ αυτά στην Ελλαδάρα άλλο τίποτα. :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:

xavales paidakia xavales…
eimai kollhmenos me ton cornell kai aytos einai gtp…etsi pistvw egw dhladh…8a mou peis na mhn exw gnwmh e;…ti na kanoume den maresei…an sas aresei to xw pei…emena mou perissevei…h plakitsa omws an den sas aresei sta @@ mou…otan kanoun alloi plakitses analoges gia atoma pou oute eseis oi idioi den goustarete gelate ponhroulhdes etsi;; sas 8iksme ton cornell…e ti na kanoume den exw xioumor…

kai gia na ekshgoumaste…DEN EXW DEI POTE STH ZWH MOU PANIA GIATI APLA DEN PIANW ALTER!!!:smiley:
(trikala menw se mia koloperioxh…)

Τα παιδια δεν σου ειπαν για την πλακιτσα τιποτα. Ουτε νομιζω να θιχτηκε κανενας. Οταν ομως απο τα 450 μηνυματα σου τα 250 μας υπενθυμιζουν οτι δεν σ’αρεσει ο Κορνελ, ε λογικο ειναι να εκνευριζεις καποιους. Και ειδικα σε θεμα που μιλαει για την συναυλια του. Αν δεν σ’αρεσει μην πας και μην ασχολεισαι μ’ενα θεμα οπου γραφουν οι οπαδοι του.

:lol: :lol: :lol: Me ksek.w.loses sto gelio!

nomizw parapanw apo ta 250 anaferontai ston cornell…ta 620 isws…isws pairnete kapoia prammata perissotero sta sovara apo oso 8a eprepe…akoma kai to hli8io xioumor mou…to xw pei arketa parapanw…8elw na paw giati to live den einai mono diko tou…einai kai twn europe kai fysika tou plant…ennoeitai pws kata pasa pi8anothta an paw vevaia den 8a dw to set tou cornell alla mporei kai na to dw…
den sas noiazei omws ok…skaw…sorry an sas eprhksa allwste den exw xioumor eimai kollhmenos den mou aresei o cornell kai fysika…nobody’s fool except of me:p

Τουλαχιστον εγω, τιποτα δεν παιρνω στα σοβαρα. Απλα οταν δεν μας αρεσει κατι, το λεμε μια, το λεμε δυο, ε απο κει και περα ασχολουμαστε μ’αυτα που μας αρεσουν. Σ’ενδιαφερουν οι Γιουροπ κι ο Πλαντ, μιλα γι’αυτους. Ρωτα σετλιστ ξερωγω ή τι αλλο. Τουλαχιστον μην πεταγεσαι καθε φορα που καποιος θελει να μιλησει για τον Κορνελ. Χιουμορ ενυπαρχει στις 3-4 πρωτες ατακες. Μετα ειναι ολο τα ιδια και τα ιδια.