Να κανω μια χαζη ερωτηση? (μην με βρισετε)
Οι heaven and hell θα πουνε και τραγουδια εποχης ozzy?
(ειμαι σε τεραστιο διλλημα ρε γαμωτο…εχω εισητηριο μεταλλικα 80 ευρω αλλα δεν ξερω αν τελικα αξιζει περισσοτερο να παω την 2η μερα…τωρα να κυνηγαω τους σαμπαθ στην ηλικια που ειναι?)
Βασικα στην φαση που’ μαι γουσταρω πιο πολυ μεταλλικα αλλα ακουω πραγματα οπως “θα χασεις σαμπαθ για να πας μεταλλικα” και φοβαμαι μην το μετανιωσω οταν μεγαλωσω…
οκ, μ@λακια, μεταλλικα θα παω :lol:
Βασικα κι εγω Sabbath περισσοτερο για το ιστορικο της υποθεσης πηγα προπερσι.
Ασχετο αλλα βλακεια που δεν υπαρχουν εισητηρια διημερου για το pitch Α παντως.
μην εισαι και τοσο σιγουρος. αλλα, ακομα και να τους δω, θα ειναι σε καμια περιοδεια με καμια πιπα οπως το st.anger και να δεις ποσο καλα θα περασουμε…
δεν προωθουν κανεναν δισκο, αρα θα πουν κυριως απ’τα παλια (διορθωστε με αν κανω λαθος)
αλλωστε, καλυτεροι δεν προκειται να γινουν. οσο περνανε τα χρονια χειροτερευουν αρα ειναι ευκαιρια για μενα (τωρα θα μου πεις και η heaven and hell ευκαιρια ειναι :roll: )
εγω οποιοδηποτε τερας του κλασσικου ροκ ερθει δεν προκειται να το χασω…και οι heaven and hell και ο plant αλλα και οι scorpions με τη προσθηκh uli roth ειναι ιστορικες συναυλιες…
στη συγκεκριμενη περιπτωση οι black sabbath με dio ειναι το δευτερο πιο αγαπημενο μου group…και εννοειτε πως δεν τους χανω αφου ξερω πως δεν προκειται να τους ξαναδω ετσι κι αλλιως…
η μεγαλη μαλακια ειναι πως θα χασω scorpions με roth και γουσταρω τρελλα να πηγαινα αλλα δεν μπορω να κατεβω αθηνα δυο φορες σε ενα καλοκαιρι… κριμα γιατι ειναι απο τα μεγαλυτερα groups ολων των εποχων…
Υπάρχει περίπτωση να εξαντληθούν τα εισητήρια, είτε για αυτήν τη μέρα είτε για των Metallica, και αν ναι πότε εκτιμάται ότι θα εξαντληθούν? Δλδ, αν πάω Ιούνιο να τα πάρω θα βρω?
Kala th mera me heaven &hell kai dream theater exw fygei me to kefali!!!twra skeftomai na paw kai metallica pou 8elw na dw kai mastodon krima pou den 8a er8oun hellyeah!
Και αν εξαντληθούν τα 5000, γιατί η Didi να μη βγάλει και άλλα? Έτσι και αλλιώς τις μπαριέρες στον ηχολήπτη αυτή τις βάζει όπου θέλει… Σιγά μη λυπηθούν όσους δώσουν τα λεφτά για πίσω πίσω. Θα τους πάνε και άλλο πίσω και απλά θα βγάλουν περισσότερα λεφτά…
egw prin apo 25 iouniou den mporw na kleisw tpt…8elw na paw kai stis 3 meres…gia plant 8a vrw ok…tis alles meres ta akriva 8a vrw lete;
ta f8hna ti diaolo…sigoura 8a yparxoun…