Προβλέπεται Ηιppiko party στο λιβάδι της Μαλακάσας
:lol: :lol:
Προβλέπεται Ηιppiko party στο λιβάδι της Μαλακάσας
:lol: :lol:
ναι ρε θα ερθω! δεν εχω δει ποτε dio κ ειναι μια καλη ευκαιρια κιολας να δω την αγαπημενη μου heavy μπαντα!
τωρα για τα αλλα ονοματα θα τρωω σουβλακια! :lol:
τι εισητηριο θα παρετε? εγω 50αρι θα παρω γιατι δεν την παλευω οικονομικα!
Κ εγω το σκεφτομαι σοβαρα να ερθω,αλλα θα πρεπει κ να βρω κ να μεινω καπου,γιατι θα παω και Μetallica.
Για 50αρι κ εγω λεω…
εγω το 70αρι το πηρα εδω και ενα μηνα8) …οι θεσσαλονικεις πως θα κατεβειτε???
εχω να παω συναυλια 2 χρονια απο τους sabbath προπερσι και το περιμενω πως και πως:yahoo: :yahoo: 
και ετσι απλα κατεβαινω 2η φορα αθηνα για[SIZE=“5”]DIO[/SIZE] αλλα γουσταρω που θα ξαναδω [SIZE=“5”]IOMMI,BUTLER[/SIZE]
Και εγώ για 70αρι πήγαινα αλλά δεν εχω ιδέα ποτε θα έχω εξεταστική οπότε μαλλον θα πάρω 50αρι τελευταία στιγμή…
[SIZE=“5”]SABBATH SABBATH SABBATH SABBATH SABBATH SABBATH SABBATH SABBATH SABBATH SABBATH SABBATH SABBATH SABBATH SABBATH SABBATH SABBATH SABBATH SABBATH SABBATH SABBATH SABBATH SABBATH SABBATH SABBATH SABBATH SABBATH SABBATH SABBATH SABBATH SABBATH SABBATH SABBATH SABBATH SABBATH SABBATH SABBATH SABBATH SABBATH SABBATH SABBATH SABBATH SABBATH SABBATH SABBATH SABBATH SABBATH SABBATH SABBATH SABBATH SABBATH SABBATH SABBATH SABBATH SABBATH SABBATH SABBATH SABBATH SABBATH SABBATH SABBATH [/SIZE]
Sabbath reeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!
[SIZE=5]SABBATH [/SIZE]
[SIZE=5] SABBATH[/SIZE]
[SIZE=5]SABBATH SABBATH SABBATH SABBATH SABBATH SABBATH SABBATH SABBATH SABBATH SABBATH SABBATH SABBATH [/SIZE][SIZE=5]SABBATH SABBATH SABBATH[/SIZE]
[SIZE=“3”]IF YOU LISTEN TO FOOLS THE MOM RULES!!![/SIZE]#-o #-o 8) 8) 8O 8O
ta skhnika 8a einai ontws opws leei to main;;;; 8a xwresoun;;;;
an einai etsi kai gia tous metallica 8a einai megalyterh h skhnh…
Πετυχημένο! ΜΟΜ RULES!!! Xαχαχαχαχα!!! 8O 8O :lol: :lol:
:roll: :roll:
καλα ενταξει και γαμω τα σκηνικα θα χει…

makari…giati to 2005 den yphrxe tpt…kai psilo eixa ksenerwsei…alla ti na ksenerwseis 8a mou peis.,…evlepes tous sabbath!!!
πραγματικα δεν ειχε τιποτα και μου ειχε κανει πολυ εντυπωση θυμαμαι…
τουλαχιστον ειχε τα videowall…
μαλλον φετος μετα το κραξιμο που εφαγε η didi τα πραγματα θα ναι καλυτερα…

e kairos htane…h skhnh eidika htane poly kakorizikh…
apo to http://www.rockwavefestival.gr/
[I]Το PL2 ή αλλιώς γνωστό και σαν Pitch Α είναι η πρώτη γραμμή του Rockwave,μια μικρή περιοχή για φανατικούς, σε απόσταση αναπνοής από τους αγαπημένους σας καλλιτέχνες. Και πως φτάνετε εκεί ? Οι κατευθύνσεις θα σας δοθούν στο check in desk (μέσα στο Terra Vibe) αφού έχετε πάρει την ειδική διαπίστευση.
Θα υπάρχει πρόσβαση σε τουαλέτες και bar καθώς και πρόβλεψη για την διευκόλυνση της διακίνησης όσων θέλουν να κυκλοφορήσουν στο χώρο στη διάρκεια των διαλειμμάτων.
Στο PL3 θα νιώσετε το Festival Feeling σε όλο του το μεγαλείο ! Το καταπράσινο γκαζόν φιλοξενεί την ψυχή του Rockwave. Εδώ θα συναντήσετε όλα τα bars, τα μαγαζάκια, το merchandise με τα αναμνηστικά του festival, τα περίπτερα των media και των υπόλοιπων χορηγών όλα τα fan games , τις ειδικές leisure areas και τις άλλες εγκαταστάσεις του Terra Vibe. Γιγαντοοθόνες υψηλής τεχνολογίας θα αποδίδουν με απόλυτη πιστότητα το ότι συμβαίνει πάνω στη σκηνή για όσους θέλουν να απολαύσουν χαλαρά την καλοκαιρινή Festi-fan εμπειρία [/I]
dld ego an pao sto PL2 den 8a mporeso na piaso kana anamnistiko?
#-o [-X
ε ρε δουλεμα…
Μόνο για το Voodoo χαλάλι το 50άρικο.
Ρε παιδιά κάποτε περνούσαμε δύσκολες εποχές συναυλιακά και τώρα που τους φέρνουν δεν θέλετε να πάτε;
Έχετε σκεφτεί ποτέ αν δεχόντουσαν οι Sabbath να παίξουν σε ένα χώρο 15.000 με δέκα ευρώ το άτομο.
Έχετε σκεφτεί ότι και να δεχόντουσασν οι Sabbath με 10, 20, 30, ευρώ, η κολο-Μαλακάσα δεν προβλέπει μεγαλύτερο αριθμό ατόμων όσον αφορά τις συνθήκες και την ασφάλεια;
SPAM: Στο Roger Water κάναμε μισή ώρα να βγούμε εθνική (με μηχανή παρακαλώ) και αν συνέβαινε κάτι στον παράδρομο θα πηγαίναμε όλοι αδιάβαστοι σαν τα σκυλιά, αφού είμασταν εγκλωβισμένοι μπρος-πίσω.
δεν νομιζω… μαλλον θα χεις προσβαση σε ολα…και γω στο pl2 θα μαι με μπλουζα RAINBOW…8)8) παντως ειναι μεγαλη μαλακια που πρωτα κυκλοφορησαν τα εισιτηρια και μετα απο 2 μηνες ανακοινωσαν και καλα τι θα περιεχει το καθε pl.
ta magika xartakia pws pane kseroume;
οχι ρε μαγκα δεν βρισκω το εισιτηριο…#-o #-o #-o #-o
:? :?
ευτυχως το βρηκα…τελος παντων εγω πιστευω οτι και στις 3 συναυλιες θα χει πολυ κοσμο…