δεν υπηρχε περιπτωση ουτε μια στο εκατομμυριο λογω της didi να χασω τους heaven and helll…εδω χρονια πριν γινει η επανενωση παρακαλουσα να γινει το reunion και να τους δω ολους μαζι…και θα μαι μπροστα μπροστα…8) οσο αντεξω δηλαδη απο το στριμωξιδι:p
ασε που γουσταρω να δω και dream theαter ενω και οι iced earth δεν με χαλανε…
Καλα και οι ανθρωποι της διδι στο κολλημα που εχεισ με 1 συγροτημα και θες να τους δεις πιανονται και κανουν αυτα τα περι εισητηρειων!!
Δεν θα μπορουσα να συμφωνησω περισσοτερο, μπραβο ρε φιλε!!!:thumbup:
Ευτυχως υπαρχουν καποιοι που σκεπτονται ακομα…
Και γω ΑΝ παω με 50 ευρω θα παω, ΑΝ παω… και ειναι η μονη μερα που το σκεφτομαι για Rockwave. Να βαλουν τα λεφτα εκει που ξερουν, τα γκρουπ που γουσταρουμε θα τα δουμε αλλου (οσα δεν εχουμε ηδη δει).
μπορεί να ποστάρει κανείς το set list των heaven and hell?
Επει ειμαι ενας ΕΛ με μεγαλη περηφανια και αξιοπρεπεια οσο κι αν γουσταρω να δω τους Χεβεν εντ Χελ και τους Μεταλικα οσο γουσταρα να δω και τους Θεριον ,λογω ντιντι δε προκειται να περασω ουτε απεξω.Για τους υπολοιπους της λογικης “Σιγα μη χασω τους ταδε λογω ντιντι” δεν εχω να δηλωσω κατι διοτι εξαιτιας τους η ντιντι και η καθε ντιντι θα ασελγει στις τσεπες και στην αξιοπρεπεια μας
E5150
After All (The Dead)
Mob Rules
Children Of The Sea
Lady Evil
I
Sign Of The Southern Cross
Voodoo
The Devil Cried
Drum Solo
Computer God
Falling Off The Edge Of The World
Shadow Of The Wind
Guitar Solo
Die Young
Heaven and Hell (extended)
Neon Knights (encore)
το set list ειναι αυτο…τωρα δεν ξερω αν θα αλλαξει κατι οταν θα ξεκινησουν στην ευρωπη…
ευχαριστώ…όχι σαν μερικούς που βαριούνται!!!:lol: :lol: 
rudolf θα πας στη συναυλια???:-k
κατά 99% ναι:wink:
Παίζουν και το “Lonely Is The Worls” ρε!
(Ποιος βαριέται τώρα
;;
Ta “Worls” einai syggeneis twn “Trolls”??
:lol:
Έ ναι,έχεις δίκιο,ο “κλασικός ο μαλάκας ο Έλληνας” που λέει και ο Γεωργίου.Φωνάζουμε,διαμαρτυρόμαστε,κριτικάρουμε, και μόλις βγαίνουν τα VIP εισιτήρια τρέχουμε να κλείσουμε θέση για το γκομενάκι,τύφλα να χουν οι λαϊκοί που κλείνουν “πρώτο τραπέζι πίστα”…Τί να πεις…Αλήθεια,πόσο πάει το πανέρι…?
Χα χα χα!!!Μην ξεχάσουν τους κροκόδειλους…και τα τσοπανόσκυλα…που θα φυλάνε τα πρόβατα…ΣΤΑΝΗ2-ΣΤΑΝΗ3 σημειώσατε 2…Δεν ξέρω γιατί αλλά έχω την αμυδρή προαίσθηση ότι τα τσοπανόσκυλα θα φάνε πολύ κατάβρεγμα και πλαστικό στο κούτελο…8)
:lol: !!! Καταραμένο πληκτρολόγιο #-o
Επειδη ομως λιγοι σκεφτονται ετσι, οταν του χρονου ερθουν οι AC/DC η οι RHCP ξερω γω το εισιτηριο θα παει κανα 200αρι και θα τους βλεπεις απο την εισοδο του tera vibe. Και καθε χρονο θα υπαρχει καποιος που “δεν πρεπει να χασουμε” και καθε χρονο η ντιντι θα τα τσεπωνει.
cozy το lonely is the word το παιξαν σε 2-3 συναυλιες στην αρχη και μετα δεν το ξαναπαιξαν…
Α ναι;
My mistake τότε! :roll:
Καλα γιατι δεν ασχολειτε κανεις με αυτη τη μερα???
Στη συγκεκριμένη θα έρθει και ο bluezlick! :hippy:
:lol: :lol:
Τα έχουμε πει όλα εδώ και μήνες… :roll:
Σοβαρά μιλάς; :eek:
θα ρίξουμε πολύ γέλιο!
:lol: :lol: