Rockwave Day 2: Heaven and Hell, Dream theater, Iced Earth, Anathema, Kinetic

χμ. και ναι και οχι. και απ οτι βλεπω εισαι αντιγραφέας:p πριν κατι χρονια βολοδερνα το νετ με το nick σου στο φορουμ των guardian:p (πλακα κανω για το αντιγραφέας ε.)

ενιγουει, κοιταξτε. ο ελληνας εχει δικιο για τα εισιτηρια οτι ειναι ακριβα.

α) τα εισιτηρια στη βουλγαρια ειναι φτηνοτερα απο εδω αναλογικα με τους μισθους. η κοπελα μου ειναι απο κει και μου το εχει πει. αν και εκει το βιοτικο επιπεδο ειναι χαμηλοτερο, εχουν και παλι φτηνοτερες συναυλιες.

β) απο την αλλη, ο ελληνας ειναι καλομαθημενος. ειμαστε ικανοι αν ερθει ο alice cooper με 30 ή 25 ευρω να μη παμε. εχω δει κατα καιρους μικρα μεν λαιβ με παμφθηνα ομως εισιτηρια των 12, 15 και 20 ευρω που η σκηνη εχει οπαδους και ομως λενε οι ενδιαφερομενοι “ασε, ακριβο το τικετ”…και μετα απο 5 λεπτα σου λενε “α, θελω να παω tool, θα παρω μεθαυριο εισιτηριο”. ετσι ειναι ο ελληνας. για tool, maiden και metallica, ενω οι αλλοι ειναι ακριβοι. ΟΥΣΤ!

γ) αφηστε που γενικα δε βλεπουν πολλα λαιβ στη βουλγαρια. βοηθαει οσο να ναι στο να μαζευτει κοσμος στα περισσοτερα…

:lol: :lol: :lol: Tha koufathoume.:lol: :lol: :lol:

Κωλοέλληνα γαμω το ρατσισμό σου, είσαι και σε φόρουμ ροκ μουσικής, τρομάρα σου. Αντε πήγαινε στα λαικά, φασισταριό.

παιδιά μια ερώτηση
επειδή εχω πάει μόνο μία φορά στο χωράφι της Μαλακάσας (στο live G’n’R) και επειδή τυχαίνει να τα έχω με μία αξιαγάπητη κοπελίτσα που δεν είναι Σουΐδέζα και έχει ύψος 1.69 (ενώ το δικό μου αμαρτωλό κορμί είναι 1.90 :D), ηθελα να ρωτήσω, είναι καλύτερα να πάρω εισητήρια των 50 ή των 80; Αν πάρω των 50 θα βλέπει η άμοιρη κοπέλα μου? Ή, αντίθετα, αν πάρω τα ακριβά, μηπως θα περικυκλωθούμε από ντερέκια που θα της κόβουν την οπτική επαφή; Κάθε άποψη ευπρόσδεκτη! :slight_smile:

πρωτα απ ολα στους heaven and hell τα εισιτηρια ειναι 50 και 70ε.

εγω πηρα των 70…κοιτα αν θες πραγματικα να δεις τα group απο κοντα παρε των 70…μονο μην πατε τερμα μπροστα με τη δικια σου γιατι εκει παιζουν λυποθυμιες…

paidia epidi ego psinome gia isitirio kai gia tis 2 meres (2 kai 3) to isitirio nomizo exi 140?kai afto to isitirio gia pou ine?dld isodinami me ton 70 i me ton 50(kai adistixa me 80 kai 60 gia ti triti mera)?

Απαντάς μόνος σου…

50+60=110 ευρώ

70+80=150 ευρώ (άρα αυτή είναι η απάντηση με μία μικρή έκπτωση των 10 ευρώ)

:wink:

Αλλά και εγώ αυτό που λέει ο socrates από κάτω γνωρίζω… Δεν έχω ακούσει για πακέτο ημερών σε μπροστά θέσεις…

νομιζω οτι το εισητηριο για 1η και 3η Ιουλιου, τις 2 τελευταιες μερες δυλαδη, κοστιζει 99? και ειναι για τις μισω θεσεις ορθιων (50? και 60? νομιζω).

Δεν υπάρχει εισητήριο 3 ημερών για μπροστά, ρώτησα στο tickethouse.:frowning:
To κόλπο με το μπροστα-πίσω ξεκίνησε από πέρυσι. Στον Waters ήμασταν πίσω και η γυναίκα μου (1,69 σαν του παιδιού που ρωτάει) δεν είδε τίποτα.
Φέτος θα είμαι σίγουρα μπροστά στις 29/6 και την 1/7 αλλά περιμένω στριμωξίδι

Εγω θα παρω για πισω!δεν παιζει να μην γινει κατι και να χωθουν ολοι μπροστα!!!

nai…to skefthka kai gw logika kai to vlepw dyskolo…etsi nomizw…den paizei ayto pou les exw thn entypwsh

δεν νομιζω να γινει κατι τετοιο σε καμια απο τις μερες του rockwave…
οι διοργανωτες θα υπερασπισουν πιστευω με καθε τροπο την αποφαση τους για διαφορετικες τιμες κτλ…
δηλαδη σκεψου τι γιουχα θα φανε και τι προβληματα και κινδυνοι επισης θα δημιουργηθουν οταν καποιοι που εχουν δωσει 20 ευρω παραπανω βρεθουν ξαφνικα πισω
αρα θα εχει και διαχωριστικα…και κενο αναμεσα στα 2 κομματια των θεατων και σεκιουριταδες…και δυσκολα θα μπορεσει καποιος απο τους πισω να παει μπροστα

και συνιστω σε ολους και για τις 3 συναυλιες μην επιχειρησουν κανα ντου…γιατι τοτε…κανεις δεν ξερει τι θα γινει …η πιεση θα ειναι αφορητη μπροστα ετσι και αλλιως οποτε ισως εχουμε τραυματισμους κτλ

αν καποιος ειναι τοσο πορωμενος ας δωσει 20 ευρω παραπανω

δεν υπερασπιζομαι τους διοργανωτες ουτε την πολιτικη τους στις τιμες και τον διαχωρισμο τον εισητηριων…καθε αλλο…αλλα εδω που φτασαμε οποιος παει θα παιξει με τους κανονες τι να κανουμε…αλλιως ας μην παει

και το λεω αυτο επειδη βλεπω οτι μερικοι το χουν παρει και στην πλακα…ελα μωρε θα παρω φτηνο και θα χωθω μπροστα…δεν ειναι πλακα παιδια

μαγκες αν γινει καμμια πλακα και γινει κανα ντου σε καποια απο τις συναυλιες φοβαμαι πως οι συνεπειες θα ναι πολυ ασχημες…αν και δεν ξερω πως θα ειναι τα πραγματα γιατι δεν εχω ξαναπαει σε συναυλια σ αυτες τις συνθηκες το φοβαμαι πολυ μην το επειχηρησουν καποιοι…
για αυτο αυτοσυγκρατηση σε ολους…

τωρα ξερει κανεις τι θα υπαρχει για να χωριζει αυτους των 70ε με αυτους των 50???

Βασικά η μόνη αξιοπρεπής κίνηση που θα έπρεπε να κάναμε ,ΕΑΝ θέλαμε να θεωρούμαστε σοβαροί άνθρωποι-και όχι ΖΩΑ όπως μας θεωρεί η DIDI και λοιποι-και να τους δώσουμε ένα μάθημα, θα ήταν να πάρουμε ΟΛΟΙ ΜΟΝΟ εισητήρια των 50 και μετά…να δούμε από που θα φεύγαν οι σεκιουριτάδες…
ΑΛΛΆ,δυστυχώς,θα μπούμε σαν καλά προβατάκια στο μαντρί και ούτε “μπε” δεν θα ακουστεί…Ας όψεται ο “πολιτισμός” μας…Είναι η πρώτη συναυλία που θα πάω με κρύα καρδιά…

Exeis apolyto dikio…k egw gia pisw 8a parw…

κατσε καλα εσυ ρε

Δεν μάθατε τα τελευταία νέα?? Ανάμεσα στο PL2 και PL3 θα υπάρχει ειδική τάφρος που θα γεμίσει η Didi με πυρηνικά-τοξικά απόβλητα… Φήμες ότι θα ελευθερωθούν και μεταλαγμένα σαρκοβόρα πιράνχας απορρίπτονται ως ανακριβεις…:!:

Βασικα η μονη αξιοπρεπης κινηση θα ηταν να μην πατε

Ευτυχώς που ο θέος δεν μου έδωσε αξιοπρέπεια…:stuck_out_tongue: :smiley: και έτσι θα δω Heaven & Hell και Iced Earth Live

κ εγω μαζι σου φιλε!
αλλα πες μου ποσοι θα πουνε ε δε ΓΑΜ**ΤΕ!