Δεν λεω οτι δεν ειναι ωραια αυτα, αλλα εγω θα προτιμουσα αλλα… Best-of εμφανιση υποτιθεται πως θα κανουν…
Όντως λοίπουν τα πολύ καλά τους αλλά ίσως και να είναι και καλύτερο γιατί αυτά τα τραγούδια επειδή είναι δυνατά είναι στις δυνατότητες του Ripper. Τα άλλα άμα τα τραγουδούσε νομίζω ότι το αποτέλεσμα θα ήταν καταστροφικό αφού η χροιά του δεν έχει καμία σχέση με αυτή που θέλουν τα εν λόγω τραγούδια. Οπότε ίσως και να είναι καλύτερα από το να ακούσουμε το Prophecy που αποδεδείγμενα και από το single, θα το λέγε σίγουρα χάλια!
Και κατα τη γνωμη τη δικη μου το σετ-λιστ ειναι ψιλοχαλια… 11 τραγουδακια εκ των οποιων 2 απο το αθλιο glorious burden, ενα καινουριο το οποιο δεν εχω ακουσει ακομα και δεν ξερω αν θα το εχω ακουσει μεχρι το live οποτε δεν μπορω να εκφερω γνωμη και το Jack απο Horror Show το οποιο ομως εχει πολυ καλυτερες κομματαρες… Ε,ποσα μενουν??? Και απο τα παλια εννοειται πως θα μπορουσε να εχει γινει πολυ καλυτερη επιλογη, ποιον θα χαλαγανε τα Burnt Offerings, Dante’s Inferno, When the Night Falls, Stormrider, Desert Rain, A Question of Heaven και τοσοι μα τοσοι αλλοι υμνοι???:-k

Και αν δεν μπορει να τα πει ο Ριπερ χεστηκαμε, να σηκωθει να φυγει αμαν πια…:twisted: :twisted: :x
Πωωω, τωρα ξενερωσα ακομα περισσοτερο σε συνδιασμο και με τη γνωστη μαλακια που δερνει τη Ντιντι με τα διαχωριστικα της… Ας ελπισουμε τουλαχιστον να κανουν το καθηκον τους οι Sabbath αλλιως πολυ δυσκολα θα με πεισουν να τα σκασω για το 50αρι…
εγω τα βρηκα τυχαια σε ενα site που σερφαρα…τα ειχε δωσει ενας τυπος…δεν ειμαι και 100% σιγουρος οτι ειναι αυτα…:dunno: :dunno: :-k ετσι κι αλλιως δεν ξερω και πολλα απο icer earth για να πω τη γνωμη μου…
Μίας και έχω 70 αρι και εγώ, άμα παίξουν άλλο setlist θα σε βρώ και θα αποκαταστήσω την τάξη :lightsabre: για τον πανικό που προκάλεσες στο forum:p
Bασικά ίσως για τιμώρια μετά από αυτό κλείσω το μικρόφονο του Dio
Προσεξέ λοιπόν σε προειδοποιώ:p :lol:

οχιιιιιι…
:lightsabre:
:lol:
Ρε παιδιά δεν μπορώ να καταλάβω τη γκρίνια για το setlist των Iced Earth… 7/11 τραγούδια ανήκουν στη δισκογραφική περίοδο 91-98… Κι εγώ θα ήθελα να παίζουν κομμάτια μόνο από τα 3 πρώτα albums αλλά δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα δικά μας! Γι’αυτό και θα προτιμήσω να τους δώ μόνους τους για τη περιοδεία του άλμπουμ, όπου το setlist θα είναι απείρως μεγαλύτερο! (η οποία είμαι σίγουρος ότι θα περάσει από Ελλάδα) Αν πήγαινα όμως με τα δεδόμενα ενός festival θα ήμουν ευχαριστημένος από το setlist.
afto prospa8o na piso ke ton eafto m gia tous sabbath alla…[-X

[COLOR=“DarkRed”][SIZE=“5”]Ta setlist ton Dream Theater mexri tora:[/COLOR][/SIZE]
Gods Of Metal - Milan, ITA 6/3/07
Pull Me Under
Another Day
Take The Time
Surrounded
Metropolis, Pt. 1: The Miracle and the Sleeper
Under A Glass Moon
Wait For Sleep
Learning To Live
Home
As I Am
Linz, Austria - 6/5/07
OVERTURE 1928
STRANGE DEJA VU
TAKE THE TIME
CONSTANT MOTION
THE DARK ETERNAL NIGHT
ENDLESS SACRIFICE
I WALK BESIDE YOU
SURROUNDED
PANIC ATTACK
FORSAKEN
HOME
Encore:
THE SPIRIT CARRIES ON
AS I AM
Budapest, Hungary 6-6-07
OVERTURE 1928/
STRANGE DEJA VU
TAKE THE TIME
CONSTANT MOTION
THE DARK ETERNAL NIGHT
ENDLESS SACRIFICE
I WALK BESIDE YOU
SURROUNDED
PANIC ATTACK
FORSAKEN
HOME
Encore:
THE SPIRIT CARRIES ON
AS I AM
Zagreb, Croatia - 6/7/07
OVERTURE 1928/
STRANGE DEJA VU
TAKE THE TIME
CONSTANT MOTION
THE DARK ETERNAL NIGHT
ENDLESS SACRIFICE
I WALK BESIDE YOU
PANIC ATTACK
FORSAKEN
AS I AM
PULL ME UNDER
Encore:
THE SPIRIT CARRIES ON
METROPOLIS
Newcastle, UK - 6/9/07
OVERTURE 1928/
STRANGE DEJA VU
PANIC ATTACK
CONSTANT MOTION
FORSAKEN
PULL ME UNDER
ANOTHER DAY
TAKE THE TIME
SURROUNDED
METROPOLIS
UNDER A GLASS MOON
WAIT FOR SLEEP
LEARNING TO LIVE
Encore:
HOME
Download Festival - UK - 6/10/07
AS I AM
PANIC ATTACK
CONSTANT MOTION
THE DARK ETERNAL NIGHT
ENDLESS SACRIFICE
PULL ME UNDER
Το I walk beside you τι το θέλει? :thumbdown: Κατά τ’ άλλα γ@μ@ει το setlist
Overture 1928
Strange Deja-Vu
Άμα ξεκινήσουν με αυτά θα γίνει πόλεμος…
Υπάρχει περίπτωση σε εμάς να επαναλάβουν το setlist του Μιλάνου, γιατί από όλες τις εμφανίσεις τους στην τωρινή καλοκαιρινή Ευρωπαϊκή περιοδεία, μόνο στο Μιλάνο και σε εμάς εμφανίζονται μαζί με τους Sabbath.
Άρα για λόγους χρονικής διάρκειας που υποχρεούνται να παίξουν, μπορεί να παίξουν και σε μας όλο το Images And Words και δυό κομμάτια ακόμα.
Θα δούμε…
Mέχρι τώρα πάντως, μόνο στο Newcastle το ξαναέπαιξαν ολόκληρο, από ό,τι είδα.
Re mages poli ligo den paizoune gia headliners?
wraioi oi theater…wraio setlist…8a goustara na epaizan mono apo train of thought-scenes for a memory-metropolis
ρε μαγκες τι ωρα λετε να ξεκινησουν οι kinetic???:-k :-k
Ωραια set απο Theater!!!
Ναι, και μενα μ’αρεσει πολυ το set list των Theater και δεν υπηρξε ποτε τοσο αγαπημενη μου μπαντα οσο οι Iced Earth… Αρα δεν εχει να κανει το οτι ειναι στα πλαισια ενος φεστιβαλ κλπ, εχει να κανει με το τι επιλεγει αλλα κυριως τι ΜΠΟΡΕΙ να παιξει μια μπαντα στο χρονο που της αναλογει…
Για Theater πχ γιατι δεν γκρινιαζω?
__Μάνο, γενικά ΠΟΛΥ καλό playlist, αλλά (παρό που το θεωρώ μια χαρά τραγούδι), συμφωνώ πως πρέπει να βγει και να μπει στη θέση του το Prophets Of War που τα σπάει, έχει περίπου την ίδια διάρκεια και είναι και στο ίδιο στιλ (ώστε να είναι εξαιρετική τράμπα για το Ι walk) και είναι και απο το νέο album που πρέπει να ρίξουν βάρος!!
__Ρε γαμώτο, πώς θα γίνει να “με ακούσουν” (ο Portnoy συγκεκριμένα)? Είμαι ΣΙΓΟΥΡΟΣ πώς αυτή η αλλαγή θα ήταν κάτι που το 90% των οπαδών θα ήθελε -μη σου πω πως θα συμφωνούσαν κατ’ ευθείαν και όλα τα μέλη των Theater (και πρώτοι οι LaBrie & Portnoy!!
)!
oi kinetic pistevw kata tis 4 8a vgoune…
re ceis…50ari 8a vrw lete thn idia mera eksw apo to terravibe;;;
πιστευω πως θα βρεις μην ανησυχεις…