Rockwave Day 2: Heaven and Hell, Dream theater, Iced Earth, Anathema, Kinetic

les e;; ta xrwnoun pio akriva omws;;;;;;

nai re c i polisi ton eisitirion apo ekso enai pio akrivi
persi itan 5 euro parapano

padws den exw akousei kati tetoio…persy eixa akousei…den kserw ti na pw

Ρε παιδιά, έχουμε βαρεθεί να το λέμε… Κόψτε τα greeklish. Μέχρι και πμ σου στείλαμε για αυτό το λόγο Dimebag…

δεν αναφερει ομως τιποτε για ξεχωριστη τιμη προπωλησης και ημερας συναυλιας…:-k :dunno: :dunno:

εγω προσωπικα γραφω απελπιστικα αργα στα ελληνικα…εμενα παντως δεν μου στειλατε πμ…:stuck_out_tongue:

ζήλεψες?:stuck_out_tongue:

Τα ελληνικά έχουν καθιερωθεί εδώ και πολλά χρόνια στο φόρουμ και για λίγο καιρό μόνο είχαμε σταματήσει να τα “επιβάλλουμε”. Σιγά σιγά θα τα συνηθίσεις τα ελληνικά. Δεν είναι δύσκολα και αν δυσκολεύεσαι μπορείς να μη χρησιμοποιείς τους τόνους όπως έκανες από πάνω.

Είναι πολύ πιο ευανάγνωστα και ειδικά στα μεγάλα ποστ δεν κουράζουν και έτσι τα διαβάζουν όλοι. Όπως θα έχετε ήδη δει η ορθογραφία εδώ μέσα δεν είναι κάτι που μας νοιάζει :wink:

Ρε παιδιά ξέρεις κανείς πόση ώρα θα παίξουν iced earth και theater?theater άμα έχουν λίγο σχετικά χρόνο(εύχομαι όχι)το images and words ολόκληρο χλωμό το κόβω να το παίζουν…:-s :frowning:

Κοίταξε τα μέχρι τώρα set lists τους λίγες σελίδες πιο πάνω. :slight_smile:

Σελίδα 46 αν έχεις default αρίθμηση…

:thumbup: thanks!

Δεν παιζουν όλο το Awake λέω εγώ…(Και στο τελος το Glass prison…)#-o :lol:

Απ’αυτό δεν παίζουν πλεόν ούτε νότα ρε σύ! :frowning: Iσως επειδή είναι το πιο άμεσο άλμπουμ τους να θεωρούν ότι δεν ταιριάζουν τα κομμάτια του στο γενικότερο setlist… Για μένα αυτό είναι το πιο βαρύ και πιο “προσβάσιμο” άλμπουμ τους, όχι Train Of Thought και @@ :slight_smile:

Άσε, μην ξύνεις τώρα πληγές μεγάλες και τρέχει το αίμα ποταμός… :frowning: :frowning: :frowning: :frowning: :frowning:

(ΜΑ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΠΙΑ;;;;;;;;;;; :frowning: :frowning: :frowning: :frowning: )

Παιδιά χίλια συγνώμη αν έχετε ξαναπαντήσει στο ίδιο ερώτημα πιο πρίν αλλά επειδή δεν το είδα και ακόμη περισσότερο δεν αναφέρει κάτι τέτοιο ούτε στο www.didimusic.gr και www.rockwavefestival.gr:
Υπάρχει εισητήριο διημέρου Sabbath με Plant? (Μόνο για Sabbath - Metallica έχει στο rockwave site…)

:-k :-k

αν δεν αναφερει κατι χλωμο το βλεπω να υπαρχει…[-X αλλα καλυτερα παρε ενα τηλ στα tickethouse να σιγουρευτεις…:slight_smile:

τηλ:tickethouse:210- 3608366:thumbup:

Το τσίμπησα και εγώ το εισητηριάκι μου:yahoo: :yahoo: :metal: Νο 1532

Δεν νομιζω οτι θα μαζεψει οσο ειχε προ-περσι στουσ Sabbath με ozzy[-X [-X

ετσι κι αλλιως δεν ερχονται με το ονομα black sabbath…:dunno: :dunno:

padws mexri kai diafhmish sthn tv exei fetos