Καλα αφτα ειναι μαλακιες…τι παει να πει heaven and Hell…black Sabbath λεγοντε
Mη σε ακουσει η σαρον ε.
elate ke ena setlist apo tous anathema:
Anathema Festimad Spain 08.06.2007
- Fragile dreams
- Closer
- Deep
- Thin air (ann further) -new song-
- Empty
- One last goodbye
- Hope
- A natural disaster
- Judgement/Panic medley
- Flying
- Confortably numb
62mins
ke afto apo festival ine, alla mallon edo 8a pe3oun ligotero:(
ΠΑΡΤΕ ΚΑΙ ΤΟ AUDIO …
http://rapidshare.com/files/36844269/matamesinotesirvo.rar.html
Festimad Sur; Leganes (Madrid), Spain
2007.06.08
62 minutes
10/10 (except for stupid radio announcer comments in some moments)
Source/Gen:FM
ΑΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ Ο ΤΥΠΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΕΤΕ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ…
:lol: :lol: Τι γυναικα και αυτη!!
Ase…tous eida to 2005 sto Londino kai to mono pou paiksane apo to theiiko Awake itan to xeirotero kata tin gnwmh mou, to Caught in a web…krima.
γενική ερώτηση:
γίνεται κάποιος που έχει αγοράσει εισιτήριο γενικής εισόδου να το αναβαθμίσει με κάποιον τρόπο ???
αυτο πρέπει να τα σπάει. θελω να τ’ ακουσω…
Μαλλον οχι[-X
ΤΕΛΕΙΑ:D 
ασχετο
απο Θεσσλονικη θα κατεβει κανεις με καμια εκδρομη να παμε παρεα γιατι εγω μονος θα παω
εγω φιλε θα κατεβω μαλλον μ αμαξι…
Γμτ, εχω ψηθει τωρα να παω και αυτη τη μερα rockwave… Αλλα δεν φτανουν τα ατιμα τα φραγκα…
@bluezlick: Στοιχημα, οτι θα σου αρεσουν οι Anathema… 8)
Όλο και κάποιος θα παει…Πάντως μάλλον θα τα πούμε εκεί γιατί με βλέπω να πηγαίνω μόνος…
τουλαχιστον εκει θα ειμαστε πολυ!
Απλά εγώ φοβάμαι τα λεωφορια που θα πρέπει να παρουμε…Γιατί την τελευταία φορά κατέληξα να γυρίζω 5 το πρωί με τον τρένο από την Μαλακάσα…
Τι ειχε συμβει τοτε? Γιατι με κανετε και ανησυχω…:-s
εγω παντως με λεωφορειο πριν 2 χρονια στους sabbath μια χαρα πηγα και γυρισα…:dunno: :dunno:
Τα λεωφορεία που μας πήγαν στην συναυλια των Sabbath στο γυρισμο αρχισαν να χανονται…Τα πρωτα φυγαν σωστα αλλά αυτα που ηταν να φύγουν 2 η ώρα απλά κανανε ότιναι.Ήταν αναοργάνοτα πέρνανε κόσμο από όπου βρουν και από ένα σημείο και μετά σταματήσανε να έρχονται…Κάποιες φόρες εμφανίζονταν αλλά ήταν 1-2 ενώ περίμεναν κανα 2 χιλιαδες άτομα…Υπέθυνος της εταιρίας δεν υπήρχε πουθενά.Μερικοί κατάφεραν να φύγουν με γνωστούς που τους κουβαλησαν από την Αθήνα.Εγω με τους δικούς και καμιά 300 άλλα άτομα καταλήξαμε να περιμένουμε στον πάνω κόμβο της εθνικής για λεωφορείο.Τελικά κατά τις 5 το πρωί σκάει μύτη ένας σεκιουριτάς(!) της συναυλίας με λεφτά και μας πλήρωσε το εισητηριο του τρένου που έφευγε στις 6 απο τον σταθμό που είναι κοντά στον κόμβο.Στην Αθήνα φτάσαμε κατα τις 7 το πρωί…
Κι εγω περυσι γκανς μια χαρα πηγα και γυρισα… Τεσπα, ανυσηχιτικα ολα αυτα… Ελπιζω μη γινει καμια βλακεια…
Δεν νομίζω να γίνει βλακεία φέτος…ας ελπίσουμε ότι έστω και λίγο θα γίνουν πιο οργανωμένα φέτος…μακάρι για όλους μας…