Εξαλλου τοσα χρονια τιποτα δεν ειχε γινει, μονο στους Sabbath… Ιδομεν…
Το κακο ειναι οτι θα λειπυνε και οι γονεις μου εξωτερικο και δεν θα μπορει κανεις να με γυρισει πισω…
Εξαλλου τοσα χρονια τιποτα δεν ειχε γινει, μονο στους Sabbath… Ιδομεν…
Το κακο ειναι οτι θα λειπυνε και οι γονεις μου εξωτερικο και δεν θα μπορει κανεις να με γυρισει πισω…
Όχι ρε πούστη διάβασα καταλάθως το σπόιλερ:!: 8O #-o :-s
Εχει μάθει κανενας τι παίζουν από το systematic chaos???και πόση ώρα θα παίξουν??:-k :-k
Πως λέγεται ο σταθμός τραίνου που είναι εκεί κοντά? Για να τσεκάρω δρομολόγια…
Σφενδάλη αν δεν κάνω λάθος
Ούτε και εγώ φαντάζομαι να κάνουν καμιά βλακεία,γιατί είχαν φάει γερό κράξιμο μετά…Απλά η ανυσηχία υπάρχει λόγω της εμπειρίας…
Ρε παιδιά ξέρεις κανένας ή τα παιδιά του rocking αν θα πληρώσουμε στο parking του rockwave??δεν λέει τιποτα το site…όπως και άν μες στην βδομάδα ανακοινωθούν οι ώρες που θα παίζουν τα groups…thanx!
απ οτι διαβασα στο hard rock που εχει συνεντευξη εναν υπευθυνο, στο parking πληρωνεις…
για την δευτερη ερωτηση σου δεν ξερω…:dunno: :dunno: :-k
Μακάρι να έχει ωραία πράγματα το πάρκο στην Μαλακάσα γιατί τα λεωφορεία γυρνάνε στην Αθήνα στις 2 το βράδυ και πρέπει να βρούμε να κάνουμε κάτι για 2 ώρες…
Μακριά γαϊδούρα ίσως? 
milame…afti i foografia ta lei ola!!
Ας μην κανει συνεχια ετσι παλι κ μας πριξει τα @@ παλι :lol:
giati ego mporo na perimeno? DIOOOOOOOOOOO REEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!
Πιθανο setlist?:-s
mono oti tha pexouyne the sighn of the southern cross ayto kai mono mou ftani!!!
des edo na paris geysi apo to live ayton ton theon http://www.youtube.com/results?search_query=heaven%20and%20hell%20sign%20of%20the%20southern%20cross&search=Search
κατα 90% θα ναι αυτο…
[SIZE=“5”]ΩΩΩΩ RONNIE DIO ΕΧΩ ΤΡΕΛΛΑ ΜΕΣ ΤΟ ΜΥΑΛΟΟΟΟ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΘΑ Σ ΑΚΟΛΟΥΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΜΟΝΟ ΖΩ…[/SIZE]

οπιος τον ειχε δει στην Μαλακασα οταν ειχε ερθει μονος τους θα ξερει οτι οσο μπο’ι’ του λιπει τοσο μεγαλη φοναρα εχει!
[/SIZE]
EEE! Κλεμμενο το συνθημα απο τα παοκια…:lol: :lol: