Αμα ειναι αυτο το σετλιστ τοτε θα γινει πανικοςςς!!!:bounce: :bounce: :drunk:
ε και γω ΠΑΟΚΙ ειμαι!!!
8)
ρε τωρα συνειδητοποιω καλα καλα οτι το λαιν απ ειναι παρα πολυ καλο…δεν πρεπει σιγουρα να το χασω…εννοειται πως θα παω για σαμπαθ αλλα και τα αλλα με ενδιαφερουν παρα πολυ και δεν τα εχω ξαναδει…
Σε παρακαλώ διάβασε τους κανόνες του φόρουμ και συνέχισε με ελληνικά.
Thanks.
ναι ρε…εγω χαζος ειμαι που εμαθα;;;
:idea: giati ise floros.
διορθωση: rockwave ηταν οντως τρομερος, αλλα εκει που ειχε σκισει ήταν στο ark που είχε έρθει το 2003. ότι και να πω θα ναι λίγο… DIO με full set… και τα προσωπικα ακουσαμε, και sabbath, και rainbow…ολα λεμεεε!!!

[QUOTE=Angmar;153547]διορθωση: rockwave ηταν οντως τρομερος, αλλα εκει που ειχε σκισει ήταν στο ark που είχε έρθει το 2003. ότι και να πω θα ναι λίγο… DIO με full set… και τα προσωπικα ακουσαμε, και sabbath, και rainbow…ολα λεμεεε!!!
:D[/QUOT
στο ρεντη ο αντηροπος ηταν φοβερος μεσα στην ελληνικη καταντια στο θεμα χορου οργανοσις …ο ροννι τα αφισε ολα πισο του και εδοσε σε αυτο το λαο να του δοσι να καταλαβι οτι ειναι επαγγελματιας ερμινευτης
καλα η συγκεκριμενη συναυλια ηταν αξεχαστη…ξεκιναει με killing the dragon συνεχιζει με straight throurh the heart και μετα ξεκιναει η εισαγωγη drums του υμνου των υμνων…[SIZE=“4”]I SEE A RAINBOW RISINGGGGGGG!!![/SIZE] και αντε γεια…
8) 8) 8)
Πήρα και τα εισητήρια επιτέλους…Τα λέμε εκεί παιδιά!!!
Στο προπερσινο rockwave ο Dio ηταν απλα καλος κατα τη γνωμη μου. Και κουραζουν πολυ πλεον τα σολο σε ντραμς και κιθαρα. Τεσπα, με τους Σαμπαθ πιστευω θα ειναι διαφορετικα και θα δωσει ρεστα!
Ρε συ, στο τοπικ των Μεταλλικα δεν τους κατηγορουσες οτι ειναι στυγνοι επαγγελματιες και παιζουν για τα φραγκα? Τωρα που το κανει ο Dio ειναι καλο?
ΥΓ. Εννοειται οτι καλα κανει ο Dio και ειναι επαγγελματιας απεναντι στο κοινο του. Αλλα μου αρεσει οταν καποιοι πεφτουν σε αντιφασεις…
ποση ωρα θα παιξουν οι heaven and hell;
εε, οχι holy diver … 
γαματο ομως
σορυ ξεχαστηκα για τα greekglish
Λες ξεπουληθηκαν για τα φραγκα… Το Heaven & Hell δεν ειναι για τα φραγκα νομιζεις??
ρε φιλε μι το πας γενικα το θεμα τα παντα στη ζοι τα κινι το χριμα <το θεμα ειναι οτι η sabbath σεβοντε το μεταλ κοινο τους και δεν το χεπουλισανε για να πιασουν και αλλους πελατες οπος οι μεταλλικα <που καποτε δινανε μαθηματα>
οσο για την επανασινδεση εγινε επιδι ο οζζυ απο τα ναρκοντικα ποθ επερνε και θα περνι δεν μπορουσε να τραγουδισι <ιεροσιλια για τον οζζυ λεο αλλα ειναι ι αληθια> …και απο θεμα φονις ο dio δεν χριαζετε σιζιτισι
άκλαυτη η ελληνική…
ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΘΑ ΣΒΗΣTOYN ΟΛΑ ΤΑ OFFTOPIC POST!
ολοι παιζουν για τα φραγκα…το καλυτερο ειναι να μην παμε σε καμμια συναυλια να μαθουν τα κωλοπεδα…