sabbath για να μιν ξεχνιομαστε!

sabbath για να μιν ξεχνιομαστε!
Γίνεται σε παρακαλώ να περνάς από έναν ορθογραφικό έλεγχο τα μηνύματα σου πριν δημοσιευτούν. Sorry κιόλας αλλά δε διαβάζονται. Λυπάμαι που κατακρεουργείται έτσι η γλώσσα μας. Για να μην πω τίποτα πιο απόλυτο. Και please μη δω καμιά απάντηση τύπου “δεν ξέραμε ότι πρέπει να είμαστε Μπαμπινιώτης για να γράψουμε στο φόρουμ” γιατί καταλαβαίνετε τι εννοώ…
για να ποσταρετε εδω πρεπει να το ξερετε πρεπει να γνωριζετε τον μπαμπινιοτη και να εχετε απολητιριο πανω απο 19 στο σχολειο και μεταπτυχιακα!!
δεν ασχολισε ρε λακαμα με τιποτα αλλο?
Για να ασχοληθώ κι εγώ με τίποτα άλλο, καλύτερα πήγαινε πρώτα στο δημοτικό και όταν το τελειώσεις πέρνα ξανά.
Και λιγο καλυτερες εκφρασεις δεν βλαπτει…
¶ντε μια εβδομάδα έμεινε.
P.S.
αντε σε μια εβδομαδα ακριβως απο τωρα θα γινεται της ποτανας στη μαλακασα…8) 8) 8)
χαμος!
τι εισητιριο εχεις? 70αρι ε?
:thumbup: :thumbup:
Τελικα θα μαι κ εγω εκει 
Και εγωωωωωωωωωωωωωωωω!!!:lol:
ναι 70αρι:yahoo: :yahoo:
το προτο μαντρι!! θα ειναι απο τιν σκινη εως κ 15 μετρα πισο
το VIP θα ειναι το βουναλακι
κ ο αλλος χορος που μενει μαντεψε μονος σου!!
ποτε θα σε δουμε εσενα δλδς?
και να μη με δεις δε θα χασεις τιποτα!!!ειμαι κοντος χοντρος και ασχημος…#-o #-o :lol: :lol:
:-s
κανα αφιερωμα για heaven and hell η dream theater θα παιχτει απ το rocking???:-k :-k :-k
Και άμα γίνεται και μαζεμένα κάπου όλα τα πιθανά setlists των συγκροτημάτων άμα γίνεται για όλες τις ημέρες. Σας παρακαλούμε φανταστικοί moderatores:p
φανταζομαι εννοεις μπλακ σαμπαθ αφιερωμα με ντιο…γιατι δεν εχουν και μεγαλη ιστορια οι χεβεν εντ χελλ
ε ναι ρε συ black sabbath με dio εννοω…

πόσο λέτε να μαζέψει?πρίν 5 μέρες πήρα 50άρι και είχα το 1560…:-k :-k