Rockwave Day 2: Heaven and Hell, Dream theater, Iced Earth, Anathema, Kinetic

εχει μεινει τιποτα η sold out??ξερει κανεις?:-s

λοιπον εγω πιστευω θα χει γυρω στους 13-15.000 κοσμο…βεβαια αν επαιζαν σαν black sabbath θα χε πολυ περισσοτερο…μετα ειναι και οι metallica που θα τραβηξουν πολυ πιτσιρικαρια…

τι να πω μπορει να κανω και λαθος:-k :-k

σωστα τα λες και γω το ίδιο σκεπτικό έχω,καλό θα είναι για εμάς που θα πάμε θα είμαστε σχετικά χαλαρά…είναι metallica,είναι πολλά τα χρήματα,μεταφορά και οι άλλες συναυλίες…

Παιδία θέλω να αγοράσω 70αρι. Υπάρχει περίπτωση να βρώ στο ταμείο(βασικά θα έχει εκεί ταμειο???)?

ε σιγουρα θα χει καποιο ταμειο για να πουλιουνται εισιτηρια…:slight_smile:

Σημερα πηρα 50αρι απο ticket house Aθηνας Νο 2580 αν αυτο μπορει να βοηθησει… Και γω παντως πιστευω πως θα ειναι αισθητα πιο χαλαρα απο Sabbath προ 2ετιας.

αντε 4 μερες μεινανε…4 μηνες την περιμενω τη γαμημ… τη συναυλια…8) 8) 8) :smiley: :band: :metal:

Αν και δεν ήταν στα αρχικά σχέδια (με τόσες συναυλίες), αφού το ζητήσατε αύριο θα έχουμε αφιέρωμα heaven & hell και μεθαύριο πιθανότατα dream theater. Τσεκάρετε την κεντρική, όλα εκεί βρίσκονται :wink:

είστε άρχοντες παιδιά!!περιμένουμε τα αφιερώματα!!(χαρα στο κουράγιο σας με τόσες συναυλίες)…

To zητήσατε! Ορίστε !

http://www.rocking.gr/article3601.php

μπραβο ρε μαγκες…ελπιζω να μην εφαγα βρισιδι που σας εβαλα σε δουλεια…:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: 8) 8) :-s

O Nihilist το εκανε το αφιερωμα???8O 8O 8O 8O

Με εκπλησει αυτος ο ανθρωπος…:smiley: :smiley: :smiley: :stuck_out_tongue:

Είμαι όλο εκπλήξεις παναθεμά με! :smiley:
Άντε πείτε κανά σχόλιο, κράχτε, αποθεώστε, κλπ. Πως σας φάνηκε?

Kαλούτσικο ήτανε μωρέ… :stuck_out_tongue:

Είναι βλακεία

Ποιός είναι αυτός ο Φίλιππος Πλιάτσικας που το έκανε, ε?

Φιλαράκι… μπορεί να είσαι μοντεράτορας αλλά εγώ δεν σε έβρισα. Άντε μην αρχίσω τα μπινελίκια! :stuck_out_tongue:
Ακούς εκεί Πλιάτσικας!!! :x

:lol: :lol: :lol:

εγω πιστευω θα χει πολυ περισσοτερο…ειναι πολλα μεγαλα ονοματα σε μια συναυλια…Εγω μενω Δραμα και ξερω παρα πολλους που θα κατεβουν, κυριως για theater.

Καταπληκτικό! Ανεπανάληπτο! Μεγαλειώδες!

Όταν το διαβάσω θα πω περισσότερα!!!:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Δεν ηταν ασχημο… Αλλα εχεις γραψει και καλυτερα…:stuck_out_tongue:

λοιπον, πολυ καλο το αφιερωμα…ευγε…:slight_smile: :slight_smile: :slight_smile: