Όντως, καλό αφιέρωμα.
Εξαιρετικό, μπράβο! 
[SIZE=“5”]DIE YOUNG[/SIZE] και ομως ρε μαγκες ο dio βγαζει τετοια απιστευτη φωνη το 2007…8O 8O 
Απ’ ότι μου είπαν στο τηλέφωνο η σκηνή έχει μεγαλώσει ΠΟΛΥ.
Φωτογραφίες θα έχουμε το βραδάκι.
Καταπληκτικό αφιέρωμα…πολλά ΜΠΡΑΒΟ!!!
θελουμε παραπανω λεπτομεριες για την σκινη κ γενικα για τον χορο εκτος κ αν δεν εχεις μοναδες!:lol:
Βεβαια στο DVD του Holy Diver Live ο Dio μας τα χαλαει λιγο αλλα νταξ καλος ειναι εν ετη 2007 σε σχεση και με αλλες μεγαλες φωνες που δεν μπορουν πλεον.
Φίλιππa πηγες jethro tull εκανς αφιερωμα για sabbath… σε λιγο θα ακουμε παρεα χιππιδιες!:lol:
πολυ καλο ευγε!
Ελπίζω να ακούσει καμιά Αμερικάνικη power-ιά να μπεί για τα καλά στο σωστό δρόμο! 

ε ενταξει η φωνη του απλως εχει γινει πιο μπασα λογω ηλικιας…αλλα μην ξεχνας οτι τραγουδαει gates of babylon και tarot woman και τα λεει τελεια…

(Για οποιον τυχον γνωριζει): Τελικα οι Iced Earth εχουν κανει καμια αλλαγη προς το καλυτερο στο set-list ή θα αναγκαστουμε να υποστουμε το παραπανω που ειχε παραθεσει ο φιλος (με επιφυλαξη) σε προηγουμενο ποστ?:-k

Τόσο μεγάλο μαρτύριο είναι πιά να ακούσει κανείς τραγούδια σαν τα: Pure Evil, Iced Earth, Vengeance Is Mine, My Own Savior, The Hunter σε live των Iced Earth; :-k
Δε νομιζω οτι ειναι αυτο ρε συ, απλα λειπουν πολλα…
Nαι, λείπει το Watching Over Me και το Melancholy #-o
Δεν ειναι βασικα κομματια? Τουλαχιστον για μενα ειναι… Νταξει, μπορει ο ανθρωπος να μη μπορει να τα πει, παντως εγω θα πηγαινα στο λαιβ, ασχετα με τον σετλιστ…
Καλά αν μου λές ότι είναι βασικό κομμάτι το Melancholy για live Iced Earth προσεγγίζουμε εντελώς διαφορετικα τη μπάντα και δεν υπάρχει καν λόγος να συνεχίσουμε να συζητάμε…
Οχι τοσο το Melancholy, οσο το Watching… Για συναισθηματικους λογους… Anyway…
Βασικα μια που φετος ειναι 15 χρονια απο την κυκλοφορια του Night Of The Stormrider, δεν γινεται να παιξουν ολοκληρο αυτο το ΕΠΟΣ???
Και ας παιξουν και ο,τι αλλο θελουν μετα…
8O 8O 8O 8O 8O
Δεν το πιστευω! Όσο ζείς ελπίζεις τελικά! :roll: 
Δεν θέλω να σας στεναχωρήσω αλλά δεν παίζει τίποτα από τα δύο. Με την καμία όμως! 8)
Όσο για τους Tull χίπη, στα είπα και απ’ το msn.