Rockwave Day 2: Heaven and Hell, Dream theater, Iced Earth, Anathema, Kinetic

Επιασε τοπο η ευχη σου τελικα! :lol: :lol:

Περα απ την πλακα ο δισκος ειναι ΕΠΟΣ, τι να πρωτοξεχωρισει κανεις? Pure Evil, Angels Holocaust, Travel In Stygian…

Kριμα που παιζουν μονο ενα κομματι…

Βασικά θα ήταν γαμάτη φάση να το έπαιζαν, μιάς και η φωνή του Owens είναι πολύ κοντά σε αυτή του Greely, κι έτσι θα αφηνε με τα μυαλά στο χέρι όσους τον χλεύαζουν ότι δεν μπορεί να βγάλει τα κομμάτια του Barlow (ποιός ήρθε;)
Όπως και να έχει πάντως το setlist δεν το βρίσκω άσχημο!

μια χαρα ειναι το setlist, μακαρι να επαιζαν και την τριλογια prophecy, birth of the wicked, the coming curse…

Οσο ζω ελπιζω… :smiley:

Ίσως η τελευταία πολύ καλή στιγμή των Iced Earth! :wink:

Aυτα που ειπες μου αρεσουν ολα ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ αλλα το προβλημα ειναι με αυτα που εχουν μεινει απέξω (και ειναι ελλεινα πολλα και τρομεροι ΥΜΝΟΙ ταυτοχρονα) και αυτα που εχουν επιλεχτει να μπουν στη θεση τους…:frowning:

Το αφιέρωμα Dream Theater είναι έτοιμο! Λογικά αύριο…στις οθόνες σας! 8)

μπραβο ρε…πολυ καλο το αφιερωμα και με παρα πολλες πληροφοριες…:slight_smile: :slight_smile: :slight_smile:

εγω το βλεπω τωρα.:stuck_out_tongue:

εντιτ: πολυ καλο το αφιερωμα οντως. σορυ για τη πλακα, απο βιασυνη νομιζα πως το στειλες σημερα νωρις πρωι το μηνυμα. εμπερδευθην.

μηπως ξερει κανεις theater-maniac σε ποσες πολεις εχουν παιξει ολοκληρο το images and words?:?:

Ποιοί Theater και Iced Earth ? Δύο είναι οι γκρουπάρες, οι Ηeaven And Hell και οι Anathema…

:cry: :cry: :cry: :x :x :cry: :cry: :x :x

δεν θα μπορεσω να παω τελικα…θελω να πεθανω…

ουφ…δεν συνεχιζω αλλο…στεναχωριεμαι και τα παιρνω ταυτοχρονα…

Thanks Starstruck & Angmar :smiley:

Yihaaa πήρα εισητήριο(70αρι) και πήρα και εισητήρια για λεωφορείς στις 5 30 λέει ξεκινάει. Δεν πιστέω να ξεκινήσουν νωρίτερα οι Anathema???:roll:

Παρα πολυ καλο το αφιερωματακι Theater!:smiley:
Ευγε Cozy!!=D>

ε αφου οι τρομπες δεν βγαζουν μια ανακοινωση τι ωρα θα βγουν τα γκρουπ…#-o στο περιπου τουλαχιστον…:wink: :wink:

Μιλάνο, Βόννη, Ζυρίχη, Νιουκάστλ και Κλερμόν Φερράν απ’ όσο γνωρίζω τουλάχιστον.
Απο την άλλη, αν και οι Theater αλλάζουν setlist σχεδόν κάθε βράδυ, σε μερικά (όχι όμως σε όλα) τα festivals μέχρι τώρα χρησιμοποιούν την “metal” λίστα τους,

As I Am
Panic Attack
Constant Motion
The Dark Eternal Night
Endless Sacrifice
Home
Pull Me Under

Την οποία δε νομίζω οτι θα παίξουν εδώ για να είμαι ειλικρινής, αλλα θα δούμε. Κάτι ακόμα για τους Heaven and Hell, αν δεν κάνω λάθος, στην αρχή τουλάχιστον της περιοδείας τους, το encore ήταν Lonely is the Word και Neon Knights.

XF1 όταν μάθεις το setlist των Μetallica πόσταρε το μία στο άλλο τόπικ (χωρίς spoiler όπως εδώ) θα αποκτήσεις σίγουρα τη συμπάθεια του ChrisP :smiley:

Αστειε… :stuck_out_tongue:

Αν και αυτό ήταν μάλλον αστείο για τον ChrisP απ’οτι καταλαβα απο το άλλο thread, η αλήθεια είναι οτι καλύτερα θα ήταν να είναι σε spoiler tags η λίστα. Οποτε… :wink:

Cozy, μολις τωρα καταφερα και διαβασα το αφιερωμα που εκανες στους Theater. Ενταξει τι να πω, εισαι καταπληκτικος!! Μαθαμε αρκετα ενδιαφεροντα πραγματακια που τα παρεθεσες με πολυ ομορφο τροπο… Επος! Ευγε!:bow:
Eιδικα τη μουσικη συνεχεια που περιγραφεις μεταξυ των αλμπουμ (τελευταιο κομματι προηγουμενου δισκου-> πρωτο επομενου) οχι απλως δεν την ειχα προσεξει ποτε μου αλλα ουτε καν την ειχα φανταστει!!#-o