Rockwave Day 2: Heaven and Hell, Dream theater, Iced Earth, Anathema, Kinetic

Πηρα και γω σημερα το 50αρακι μου.
Αντε ρε πλησιαζει η ωρα :smiley:

Γεια χαρά!
Λόγω προβλήματος δεν θα πάω στο rockwave και έχω ένα εισιτήριο για 2η+3η μέρα και το πουλάω 80 euro, όποιος ενδιαφέρεται ας στείλει ένα μνμ στο areti1984@yahoo.gr ή στο adramelh@yahoo.gr για λεπομέρειες.

Θα ταλαιπωρηθώ άγρια για να φτάσω εκεί αλλά στα @@ μου, αφού σε μια μέρα ΘΑ ΔΩ SABBATH ME DIO ΡΕ !!!:slight_smile:

re mages kserei kaneis ti ora anoigei to tameio ekei pera kai ti pithanothtes exw na vrw ticket??(sto ticket house mou eipan oti exoun meinei alla ekleisan stis 4)

1 ημερα!!!:smiley: :bounce: :bounce: :vibrate: :vibrate: θα δω 4 απο τις αγαπημενες μου μπαντες!!!

ε φυσιολογικα μεχρι την εναρξη και των heaven and hell θα πουλανε εισιτηρια…:wink:

Θα είναι σίγουρα ανοιχτό πριν καν ανοίξουν τις πόρτες. Έχε υπ όψη σου πάντως ότι τα εισιτήρια έξω από το χώρο είναι πιο ακριβά από ότι κανονικά. Επίσης δεν υπάρχει περίπτωση να μη βρεις.

Καποιος αλλος ελεγε χτες(ο ChrisP νομιζω) οτι ειναι τα ιδια. Τελικα τι ισχυει;

Χμ, ένας φίλος μου πήρε χθες απ 'έξω και έδωσε 60!
Λες να κάνω λάθος; Μπορώ να τον ρωτήσω αν θέλετε.

Βασικά, τώρα έφαγα φλασιά: Σε 24 ώρες θα δω ένα από τα 5 αγαπημένα μου γκρουπ…Dream Theater ρε σκουλήκια!
Και στο καπάκι θα βγουν και οι H&H και θα μας πάρουν τα σώβρακα! Κόλαση λέμε! :metal:

και γω εχω τρελλη περιεργεια να δω dream theater…:slight_smile: :slight_smile:

Δηλαδη αυριο θα δωσω 60 αντι για 50;:-s Πακετο.:frowning: :frowning: :frowning:

Theater !!! Iced Earth !!!:yahoo: :yahoo: :yahoo:

Oι Theater στην συναυλία του 2005 στο γήπεδο beach volley στο Φάληρο έδωσαν ρεσιτάλ πραγματικό! 8)
Ωστόσο αύριο οι συνθήκες θα είναι διαφορετικές, καθώς το μεγαλύτερο μείον είναι η περιορισμένη χρονική διάρκεια που θα υποχρεούνται να παίξουν. :frowning: :frowning:
Παρόλα αυτά, πιστεύω ότι και πάλι θα σπείρουν, όπως και το 2005. :wink:

Το 2005 είχα πάει Kansas οπότε δεν ξέρω πως ήταν. Το 2000 και το 2002 όμως ήταν από άλλο πλανήτη!

Δεν αφιονιστηκα πολυ ως τωρα αλλα οσο πλησιαζει η ωρα δεν μπορω να μη το πω…

[SIZE=“7”]DREAM THEATER ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ[/SIZE]

3η φορά θα δω Theater και κάνω σαν να είναι να τους δω 1η φορά!!!
Ωστόσο το έχετε παρατηρήσει ότι στο site του rockwave το ρολόι της αντίστροφης μέτρησης δείχνει ότι θα αρχίσει σε 21κ κάτι ώρες…ρε άρχισε χθες το festival σας!!!:lol: :lol: :lol:

Το ρολόι αυτό πάει με τα μυαλά του Λώρη, φαίνεται!! :lol: :lol: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Kαι γω 4η και νοιωθω ακριβως ετσι.:smiley:

Θα θελα να ακουσω παντως αρκετα απ το καινουριο,αν και δεν το βλεπω πιθανο.Μαλλον θα τιμησουν τα 15χρονα του Images&words και δω,γεγονος βεβαια που δε με χαλαει καθολου προσωπικα.
Και στο καπακι H&H…αυτα ειναι!

Kinetic,§Anathema=Mπυρες και ξαπλα…
Ιced Earth=Περιεργεια και ενδιαφερον.

+γω το ίδιο για τα 2πρώτα συγκροτήματα…θα κάνω καμία γύρα στα μαγαζάκια και μπύρα…
iced θα τους προσέξω με αρκετό headbanging για να θυμηθω και τα λυκειακά ωραία χρόνια που μου άρεσαν…

λοιπον μαγκες ψιλονυσταξα λεω να την πεσω γιατι αυριο εχω ταξιδι…:smiley: :smiley: :smiley: :yahoo: :drunk:
τα λεμε μετα τη συναυλια…:wink:

[SIZE=“6”]ΤΗΕ WORLD IS FULL OF KINGS AND QUEENS WHO BLIND YOUR EYES AND STEAL YOUR DREAMS… ITS HEAVEN AND HELL!!![/SIZE]

Αντε αυριο θα γινει κωλος!!! Θα δω και για 1η φορα Dream Theater και ανυπομωνω ακομα περισσοτερο!!!