Φίλε starstruck (=τραγουδάρα) πώς θα κατέβεις αν επιτρέπεται;
με αμαξι θα κατεβω φιλε μου…

Θελω και εγωωωωωω ζηλευωωωωωω γαμω την εξεταστικη μου:blow: :blow: :blow: :blow:
Προσωπικά πιστεύω ότι οι theater δεν κάνουν για festival. απευθύνονται σε συγκεκριμένο κοινό. Οι υπόλοιποι μάλλον θα βαρεθούμε. Για την ιστορία τους είχα δει την πρώτη φορά στον λυκαβηττό που ήταν εξαιρετικά και 2η στο rockwave που είχαν ακυρώσει οι maiden και φάγαμε το ξενέρωμα με όλο το scenes. Θα αρχίσουν τα βαρετά solos που είναι ιδανικά για κάποιον πορωμένο με πάρα πολύ βαρύ progressive. Ίσους να το έχουν παρακάνει… για αυτό ξανα λέω ότι δεν είναι για festival αλλά να παίζουν μόνοι τους. Τέλος πάντων θα την παλέψουμε στα μίζερα περίπτερα της didi.
Προσωπικα γουσταρω πολυ και τις 4 μπαντες (ναι, και Anathema:oops: )
Για Heaven & Hell ειμαι σχεδον σιγουρος οτι θα ειναι καταπληκτικα, Iced Earth εχω αρκετες επιφυλαξεις και δεν ξερω μηπως ξενερωσω αφου έχοντάς τους δει 2 φορες με Barlow μαλλον θα νιωθω καπως “παραξενα” αυτη τη φορα…
Theater τους ειχα δει στο Ροδον οταν μας χαρισαν το Number of the Beast και αν ακουσω τωρα ΟΛΟΚΛΗΡΟ και το Images and Words τι να πω, απλα :respect:

Ελα, αρρωστησε μας παλι!!

Εγώ παίδες πάω για τη θρυλική φιγούρα του Ronnie!
Το '05 support έπαιζε ο Zack Wylde κ οι Velvet Revolver. Και οι δύο εκτός ακουσμάτων μου.
Ήταν λίγο μετά τις 20.00 που είχα ξενερώσει τόσο πολύ, που έλεγα, τζάμπα τα λεφτά, τζάμπα ο κόπος κοκ.
Μόλις βγήκαν οι Sabbath το σκηνικό άλλαξε!
Ήταν απλά μαγευτικά.
Η ατμόσφαιρα, το σκηνικό, το timing, εκείνη τη στιγμή ένιωσα “παράξενα”, ανυψωμένος!
Ότι προηγήθηκε διαγράφτηκε φυσικά!
Αυτό ελπίζω να γίνει κ αύριο, καθώς οι DT-Anathema, όπως σωστά προειπώθηκε δεν είναι για φεστιβάλ, ενώ οι Iced Earth, ήταν μια νεκρανάσταση από το πουθενά!
ΥΓ: ΚΑΤΑΓΓΕΛΩ τους Θεσσαλονικείς διοργανωτές, οι οποίοι ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ, έβαλαν την ίδια μέρα Ian Gillan-Robert Plant…Το κρίμα στο λαιμό τους! Δεν είναι διλήμματα αυτά! [-X
Καλά μην ψάχνεις να βγάλεις άκρη με τους (απο)διοργανωτές. Η μόνη διαφωνεία σε αυτά που είπες είναι ότι οι Iced Earth έχουν ενδιαφέρον γιατί η αλλαγή τραγουδιστή είναι κρίσιμο σημείο. Εξάλλου ο ripper είναι και γαμώ τις φωνές. Θα δούμε αν ταιριάζει στους Iced Earth.
Ετσι οπως το ειπες αυτο για τους Anathema φανηκε σαν να τους θεωρεις μπαντα την κακιας ωρας…Ναι, δεν ειναι για festival οκ αλλα η αξια τους ειναι παρα πολυ μεγαλη και μπορουν πολυ ανετα να σταθουν αναμεσα σε τετοια ονοματα…
Anathema μαμούν ρε…
Σωστή…
Έχει δεί κανείς setlist Anathema;:-k
Και εγώ πιο πολύ για Sabbath, Anathema πάω.
Setlist δεν έχω δεί, αλλά σκεπτόμενος πως θα παίξουν μεσημέρι σε φεστιβάλ με heavy ονόματα, μάλλον θα προτιμήσουν δυνατάτους κομμάτια, όπως:
Judgement
Panic
Pulled under at 2000 meters a second
Restless oblivion
Φυσικά απλά μαντεύω, δεν είμαι σίγουρος. Και μακάρι να παίξουν και τα κλασικά ατμοσφαιρικά κομμάτια τους με συνοδία συννεφιάς.8)
Ρε, εγω γουσταρω τρελα Anathema αλλα το εγραψα ετσι γιατι ειδα μια αποστροφη προς αυτους απο τους περισσοτερους εδω μεσα σε προηγουμενα ποστ… Και εννοοειται οτι ειναι πολυ καλη μπαντα και την αγαπαμε για ο,τι μας εχει χαρισει!!!
Ειχε ποσταρει ο φιλος bigdude ενα σε παλαιοτερο ποστ. Για να μην ψαχνεις:
Iced Earth set list απο sweden rock fest
Burning Times
Declaration Day
Violate
Vengeance Is Mine
Pure Evil
The Reckoning
The Hunter
Ten Thousand Strong
Jack
My Own Savior
Iced Earth
Ομορφα.
Ενα Pure Evil να αλλαζε θεσεις με ενα Dark Saga και θα ειμασταν super.
Ιδιαίτερα αυτό το κομμάτι θές να μείνει απ’έξω; :-k
[SIZE=“7”]SABBATH ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!![/SIZE]
καλα την κανω εγω για καφε και μετα για μαλακασα. θα τα πoυμε μπροστα απο τον πατερα του heavy metal!!!:drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :yahoo: :yahoo: :yahoo:

Aν παίξουν το Restless Oblivion οι Anathema θα γίνει πανικός…(Αλλα χλωμό το κόβω…)
Δεν ειναι οτι δεν μ’αρεσει απλα προτιμω το
Dark Saga
για live.
Tο Dantes Inferno να ακούγαμε και τι άλλο θέλαμε…:–
Απ’ οτι ξερω αυτο δεν παιζεται σχεδον ποτε λαιβ…