Rockwave Day 2: Heaven and Hell, Dream theater, Iced Earth, Anathema, Kinetic

Έπαιξε σοβαρή περίπτωση να βρίσκομαι εκεί σήμερα αλλά τελικά οι πιθανότητες τώρα είναι μηδαμινές να παραβρεθώ. :frowning:

Κρίμα.

Ξεκινάω και εγώ!!!:smiley:

p.s.1 Iced Earth:Please don’t let me down

αυτη την στιγμη το λαιβ εχει σιγουρα αρχισει και εγω ειμαι στο τρικαλο και τα ξυνω γαμω την τυχη μου γαμω…με παρηγορει παντως το γεγονος οτι αυριο το πρωι ταξιδευω για αθενς…θα δω τουλαχιστον(!!!)ταλλικα…

Χωχω ειμαι η πρωτη που γραφει!:stuck_out_tongue:
Λοιπον καταρχας ας μου πει τι ωρα παιξαν οι Anathema γιατι εγω 6 που εφτασα αρχισαν οι Iced Earth. Δηλαδη ελεος, οι Earth μες το λιοπυρι! ΤΟ ξενερωμα…και ηταν το γκρουπ για το οποιο πηγα περισσοτερο…:frowning: Φερτε τους παλι μονους τους ρε σε κανα γηπεδο να τα δουμε ολα!!!:drunk:

Τεσπα, παμε παρακατω, οι Theater πολυ καλοι αλλα θα ηθελα να τους εβλεπα κι αυτους μονους τους να πουν και περισσοτερα.:wink:

Για Dio δεν εχω λογια, ο κοντος τα σπασε.:yahoo: Στο Heaven and Hell ανατριχιασα.

Παμε τα κλασικα για pl σκηνες και λοιπα…:roll: Και σετλιστ απο earth παρακαλω…:roll: :roll:

Για ανάθεμα αυτά;

Για σετλιστ απευθυνθειτε αλλου παρακαλω:p , εγω δεν συγκρατω, αν και αν θυμαμαι καλα το σετλιστ που ειχε ποσταριστει για Earth, ηταν ελαφρως διαφορετικο. Απο μια ωρα παιξανε Iced Earth και Dream Theater και 1 και 35 οι Heaven and Hell. Νταξει το PL2 ειναι απο τα πιο χαζα πραγματα για τα οποια μπορει να δωσει κανεις τα λεφτα του. Απο το πλαι ή απο το υψωματακι δεξια εισαι αρχοντας. Σημερα ειχε γιγαντοοθονες δεξια-αριστερα.
Η σκηνη πρακτικα μεγαλωσε αλλα ουσιαστικα ο χωρος που “πιανει” το συγκροτημα μου φανηκε ιδιος…:-s

Για Iced Earth :!: Ο λαος απαιτει! Οντως ετσι οπως το εγραψα ειναι μπερδευτικο…Το ξενερωμα ηταν που ειδα Earth με νταλα ηλιο.

+1

Συμφωνώ κι εδώ. Με την πρόυπόθεση να τους φέρουν με Symphony X όμως :please: :papas:

Λοιπον,μολις επεστρεψα!!!Απιστευτη ταλαιπωρια με το αμαξι!!Πολυ κουραση!Τεσπα!
Για τα pl τι να πω…πιο μεγαλη απατεωνια δεν εχω δει σε συναυλια πραγματικα!!
Δηθεν οποιοι ειχαν 50αρια δεν μπορουσαν να μπουν εκει που ηταν αυτοι με τα 80αρια και το αντιστροφο!Οπου ηθελε πηγαινε ο καθενας χαλαρα εκτος απο το σημειο των 70ε.Συμβουλη για οσους δεν εχουν παρει για Μεταλικα…Παρτε το φθηνο και θα ειστε μια χαρα!!!

Στα της συναυλιας τωρα…Anathema δεν ειμαι καθολου φιλος και μου ειναι εντελως αδιαφοροι…οποτε γυριζα γυρω γυρω!!

Μετα ηταν η σειρα των Iced Earth…πολυ νωρις και με τον ηλιο νταλα!Το σετλιστ ικανοποιητικο για την ωρα που επαιξαν!Declaration Day,Violate.Pure Evil,My Own Saviour.Hunter,Reckoning Night.Jack και η τριλογια του Something Wicked ολοκληρη!Ελπιζω να μην ξεχασα κανενα!!!Ο Ripper εσπειρε…απλα καποια κομματια ειναι γραμμενα για να τραγουδιουντε αιωνια απο τον Barlow…πως να το κανουμε??

Dream Theater δεν μπορεις να απολαυσεις αν τους γουσταρεις σε 1 ωρα και κατι ψιλα!!Παρολαυτα κλασσικα γαμησαν!Σετλιστ ακριβες δεν θυμαμαι…επαιξαν παντως 2-3 απο το καινουριο…ενω ξεκινησαν την συναυλια με τα 2 πρωτα απο το Scenes Of A Memory…Κολαση!!

Για Black Sabbath τι να πω…?Πραγματοποιησα το ονειρο μου να τους με Dio!!Φοβερη εμφανιση,ηχoς κρυσταλλο,ο Dio και γενικα ολοι σε πολυ μεγαλα κεφια!!O Appice ειναι και γαμω τους Drummer!
Oταν ακους το Sighn Of The Southern Cross ζωντανα δεν μπορεις να πεις τιποτα παραπανω…

Αυτα!!!

Λοιπόν μόλις επέστρεψα και εγώ…Δεν θα πω τπτ τώρα γιατί είμαι πτώμα και αύριο γράφω 8.30 μάθημα…Απλά ότι η ημέρα ήταν καταπληκτική,τέλεια…ΠΕΡΑΣΑ ΓΑΜΑΤΑ…ΤΕΛΕΙΑ!!!
(Τα υπόλοιπα αύριο…)…Καληνύχτα guyzzz…!!!..and…[SIZE=“4”]MOB RULESSS!!![/SIZE]

Όποιος έχει φωτό από το γκομενάκι των Kinetic να ποστάρει πάραυτα.

Eπιτέλους σπίτι…:lol: Λοιπόν σήμερα όλα ηταν άψογα(εκτός από τον ήχο των Iced Earth στην αρχή…)Για τα διαζώματα τι να πω…Στο pl3 πάντως μια χαρά ήταν και είχαμε και καλή οπτική επαφή με την σκηνή κιόλας…Οπότε διαλέξτε το φθηνό για Metallica μην σας πιάσουν και κορόιδα…(Οσοι δεν έχετε πάρει ηδη δηλαδη)Λοιπόν,έφτασα γύρω στις 5 και ακούω από μακρυα την θεσπέσια μελωδία του Fragile dreams οπότε ήμουν πολύ τυχερός που έπεσα στην έναρξη του set τους…Μπήκαν πολύ δυνατά με το fragile dreams λοιπόν (ισως το πιο αντιπροσωπευτικό κομμάτι τους) και συνέχισαν με ένα best of set θα μπορούσα να πω όπως Empty,Flying,One last goodbye,Deep,A natural disaster,ενα καινούριο που ήταν πολύ καλό παρεμπιπτόντως,και έκλεισαν με την διασκευή του υπέρτατου Comfortamby numb των Pink Floyd…Στα + ο πολύ καλός ήχος στα - ισως καλύτερα να τους δούμε σε club πιστεύω +οτι βγήκαν μες στο λιοπύρι και δεν κόλλαγαν μουσικά σε τέτοια ατμόσφαιρα.(Eπίσης δεν έπαιξαν τιποτα από τα πάλια…Εστω τον ύμνο Sleepless …Tεσπα…)…Μετα από μια μικρή αναμονή βγήκαν οι Iced Earth…Στην αρχή ο ήχος ήταν μπουκωμένος τελείως (στα αριστερα που ήμουν εγώ τουλάχιστον) αλλά στην πορεία εφτιάξε…(πάλι καλα)Μπηκαν φουριόζοι με το Burning Times και απο εκει και πέρα κυριολεκτικά το Headbanging πήγε σύννεφο…Hunter,The reckoning,Stormrider,My own savior,Violate(Aaarghhhh),Jack,Pure Evil (Aaaaaaaaaarghhhhhhhhhhh),μερικά από τα ασματα που μας προσέφεραν…Το κερασάκι στη τούρτα ηταν η τριλογία του Somethin wicked…(aaaaaaaaaarghhhhhhhhhhhhhhhhhh)…Eπίσης το νέο κομμάτι που έπαιξαν πολύ καλό,η σκηνική τους παρουσία ηταν πολύ καλή και πολυ απλά η φωνη του Owens εσκισε τον αιθέρα της Μαλακάσας στα 2…Ευγε…(Αν έπαιζαν και ένα Last December η Angels Holocaust) Τεσπα…Πάλι μετα από μια μικρή αναμόνή σκάνε οι Tιτανομέγιστοι Dream Theater με το Strange dejavu (απρόσμενοι όπως πάντα) και αρχίζει το ταξίδι του μυαλού ήδη…Το συγκρότημα σε μεγάλα κεφια αν και οι εκτελέσεις ηταν σχετικα πιστές στα πρωτότυπα οπότε δεν υπήρξαν πολλοί αυτοσχεδιασμοί ετσι για να μας στείλουν όλους…:lol: Πολύ καλοί εκτελεστικά λοιπόν (αυτό έλειπε δηλαδή…:lol: ) ο La Brie παραδόξως ήταν σε καλή κατάσταση και το setlist τους ηταν τα Constant motion,The Dark eternal night και forsaken από το Systematic chaos,τα Endless Sacrifice και Honor thy father,το Take the Time (:smiley: ), και έκλεισαν με το Pull me under…Πολύ καλοί αλλα μακαρι να τους ξαναδούμε μόνους τους έτσι ωστε να απολάυσουμε και περισσότερα κομμάτια…Και ηρθε η μεγάλη ώρα των υπέρτατων και μέγιστων Heaven and Hell…OΚ τι να περιγράψω?Αυτήν την διαμαντένια φωνή που όσα χρόνια και να περάσουν δεν ξεθωριάζει με τπτ?Τον αρχοντικό και απόλυτο θεό των riffs Τony Iommi?Το ογκοδέστατο μπάσο του Geezer ή το άψογο παίξιμο του Vinnie Appice?Οτι και να πω θα ωχριά μπροστά στην μαγευτικη και αξεπέραστη εμφάνιση τους που είδαν τα μάτια μας…Απλα να πω ότι στο Children of the sea έκλεισα τα μάτια και ταξίδευα μακρυά…Πολύ μακρυά…:smiley: Για την ιστορία μερικά από τα κομμάτια που έπαιξαν ήταν τα Voodoo,Mob rules,Sign of the southern cross (αουααα),Falling off the edge of the world,Die young,Heaven and Hell (Π-Α-Ν-Ι-Κ-Ο-Σ :smiley: ),2 από τα καινούρια τους (δεν θυμάμαι τους τίτλους…) και έκλεισαν με τον ύμνο Neon Knights…Πραγματικά μια πολύ αξιόλογη ήμερα…Μακάρι την Τρίτη να περάσουμε ακόμα καλύτερα…HAIL…:smiley:

Έχω κάτι περσινές απ τους Atheist, σου κάνουν; :stuck_out_tongue:

μολις γυρισα κι εγω!
τι να πω για το pl2, οταν τα ειδα προχθες φοβηθηκα πιο πολυ οσον αφορα το μεγεθος και την ασφαλεια μεσα σε αυτο. σημερα παρατηρησα οτι χανει και το κοινο τη δυναμη του με αυτη τη μαλακια στη μεση.
απο τη μια μου αρεσε που ειχα το χωρο μου, κοντα στη σκηνη, και κανενας δεν χτυπιονταν απανω μου , γενικως ηταν πολιτισμενα τα πραγματα. απο την αλλη μου ελειψε και λιγο σπρωξιδι και ξυλο για μαι καλυτερη θεση κοντα στη σκηνη. δεν ξερω μαλλον ειμαι μαζοχας!!!
#-o #-o #-o #-o #-o

πολυ καλη και η 2η μερα, αρκετα καλυτερη απ’τη 1η.

Kinetic και Anathema δεν τους προλαβα καθολου αλλα δεν με πολυενοιαξε.

Iced Earth δεν ειμαι κανενας σκληροπυρηνικος fan αλλα γουσταρα που τους ειδα, ειδικα τον Ripper, και απ’οτι καταλαβα παιξαν πιο πολλα απ’τα thrasιζων κομματια τους και μ’αρεσε. μια πολυ αξιολογη εμφανιση, αν και δεν νομιζω να’χουν συνηθισει να παιζουν κατω απο τετοιο ηλιο, ο Ripper ειδικα το δερματινο δεν το εβγαλε καθολου! μα καλα δεν ελιωσε??!!

ουτε των Theater ειμαι κανας τρελος οπαδος αλλα δεν θελει και πολυ για να καταλαβει κανεις οτι εκεινη την ωρα εβλεπε ενα σχεδον τελειο live απο μια τεχνικα τελεια μπαντα. αν και ηξερα μονο 3 απ’τα κομματια που επαιξαν το ευχαριστηθηκα παρα πολυ και ειδικα στα solos των πληκτρων τα ειδα ολα! και ο Petrucci πιστευω ειχε τρελη αποδοση! μονο που ηθελα και solo απο Portnoy ρε γμτ αλλα δν πειραζει, χαλαλι τους.

για τους Heaven And Hell τι να πει κανεις…νομιζω ηταν ο, τι καλυτερο μπορουσε να ειναι με μια τετοιου βελινεκους μπαντα. στ’αληθεια δεν περιμενα να ειναι τοσο καλοι, ειδικα ο Dio ειχε πολλα κεφια. βοηθησε βεβαια και το κοινο. σ’ολα τα κομματια επικρατουσε πανικος, ισως λιγοτερο στο καινουργιο, το Shadow of the Wind, αλλα λογικο ειναι. τα σκηνικα και τα εφε ηταν πολυ καλα συγχρονισμενα και εδιναν εναν αερα που αρμοζει σε festival και σε μια τετοια μπαντα. μονο που θα προτιμουσα απ’το Dehumanizer εκτος του I και του Computer Gods να επαιζε TV Crimes και After All(the dead). κορυφαιες στιγμες για μενα: Mob Rules, Voodoo, Heaven And Hell, Neon Knights.

Kinetic-Πρόλαβα 1-2 τραγούδια. Μακριά από τα ακούσματά μου, αλλά μου φάνηκαν συμπαθητικοί.
Anathema-Πολύ καλοί, έκλεισαν και με το αγαπημένο μου κομμάτι ever…
Iced Earth-Ό,τι πιο γελοίο έχω ακούσει ποτέ σε συναυλία. Sorry.
Dream Theater-Γαμάτοι όπως πάντα, αλλά 1 ώρα είναι μόνο και μόνο το encore τους κανονικά (που λέει ο λόγος δηλαδή…)
Heaven & Hell: Μέτριος ήχος στα 2 πρώτα τραγούδια. Από εκεί και μετά κάθε νότα του Iommi και κάθε κραυγή του κοντού σε έφερναν πιο κοντά στην κόλαση. Λαϊκό προσκύνημα, τι να λέμε τώρα…

Πόσο θεός ο Dio ρε σείς;

.&-

Αιτιολογηση.:stuck_out_tongue:

8O 8O 8O 8O

Εδω και τωρα!