Rockwave Day 2: Heaven and Hell, Dream theater, Iced Earth, Anathema, Kinetic

Μαμά βοήθεια, θα με φάνε! :stuck_out_tongue:

Ασε τη μαμα και εξηγησου!

Cozάκο,σε προστατεύω εγώ,μη φοβάσαι τίποτα

Μόνο και μόνο όταν ακούς τον Tim να φωνάζει “Metal, metal…”, καταλαβαίνεις ότι έχουν ξεπεράσει κάθε όριο γραφικότητας.
Μέτριος ήχος, φωνητικά για την επίδειξη και μόνο, και (προσωπική γνώμη εδώ και χρόνια) συνθέσεις με μηδενική έμπνευση.
Τελείως υποκειμενική άποψη, το ξέρω. Αν κρίνω από τις αντιδράσεις, μια χαρά πρέπει να έπαιξαν.
Αλλά πως να το κάνουμε, αυτά τα δερμάτινα με τον ήλιο, οι εκτός τόπου και χρόνου κραυγές και τα αδιάφορα τραγούδια μου φάνηκαν λίγο αστεία.
Χαρήκατε τώρα; 8)

Πιάσε θέση μάχης, δε μας βλέπω καλά. :lightsabre:
:lol:

Εγω ναι, χαρηκα, γιατι τους θεωρω υπερτιμημενους. Βασικα θεωρω δισκαρα το Night Of The Stormrider και απο κει και μετα ελαχιστα κομματια μου λενε κατι…

Βασικα σπαζομουν πολυ που στην Ελλαδα τους θεωρουσαμε κατι περιπου ισαξιο με Maiden μονο και μονο επειδη ειχαν ηχογραφησει το Alive In Athens. Αν και απο παλια τους ειχαμε θεους. Ακου εκει να γιουχαρουν τους Nevermore επειδη περιμεναν να βγουν οι Iced Earth. Αισχος…

Ε καλα για το “μεταλ, μεταλ” τοτε τι πρεπει να πουμε για αλλα συγκροτηματα τυπου Μανογουορ σχετικα με την γραφικοτητα…
Την φωνη την εχει τι να κανουμε, οι συνθεσεις οκ, αλλα δεν μιλαμε για κριτικη καινουργιου δισκου αλλα για live.
Τα αλλα ειναι υποκειμενικα τελειως, οπως ειπες οποτε…ICED EARTH!!!:lol: :stuck_out_tongue: :metal:

Ας ελπισω να μην κανει ο Cozy την κριτικη. :(:stuck_out_tongue:

ο Cozy έχει απόλυτο δίκιο σε ό,τι λέει.:respect:

Ρε ζομπι αφου δεν ησουνα στο Live, ουστ απο δω χαμου.

:dunno: :dunno:
Cozούλη,προσπάθησα

Οκ συμφωνώ στον ήχο που στην αρχή ηταν μαύρα χάλια,συμφωνώ και σε μερικές εκφράσεις γραφικότητας του Ripper…Oκ…Πόσους και πόσους γραφικούς όμως δεν υποστήριζουμε?Και στην τελική στην εμφάνιση τους (ενδυματολογικά εννοώ) θα κολλήσούμε?Αυτό ειναι το τελευταίο που έπρεπε να μας νοιάζει πιστεύω…

Προσωπική αποψη πάντα

:wink:

Υ.Γ Και το νέο κομματι που επαιξαν πολύ καλό…ICED FUCKIN EARTH…:smiley: :stuck_out_tongue:

Ε τότε συμφωνούμε :wink: . Δυστυχώς ή ευτυχώς, μετά το “Alive In Athen;s” η κατρακίλα τους δεν έχει τελειωμό.

Καλά, δε θέλεις να ακούσεις την άποψή μου για τους Manowar, πίστεψε με. :slight_smile:

Ρε Σοφία…Iced Earth ρε γαμώτο; Γιατί ρίχνεις τον εαυτό σου; :lol: #-o

Μα δεν κόλλησα εκεί. Απλά ο ρουχισμός (και η γραφικότητα) με τα τραγικά τραγούδια ήρθε και έδεσε :lol:

Thanks ρε Johnny, μόνο εσύ με καταλαβαίνεις. (Ρε ήταν χάλια λέμε.Χαχαχα)

Ι’m back too!!! Λοιπον, εγω 4:55 προχωραγα μεσα απο το δασακι για να φτασω στην εισοδο του Terra Vibe και ακουω να παιζει το Fragile Dreams απο Anathema… Ψιλοξενερωσα στην ιδεα οτι δεν τους προλαβα απο την αρχη αφου οταν περναγα την εισοδο (5:05) επαιζε ηδη το Deep…:frowning: Καλα, προχθες ανοιξαν τις πορτες 5:30 και τωρα στις 5:00 ειχαν ηδη τελειωσει οι kinetic και επαιζαν οι Anathema??? Tι να πω… Προσωπικα τους ευχαριστηθηκα αρκετα οσο τους ειδα αλλα η αληθεια ειναι πως οντως δεν κολαγανε τετοια ωρα… H καλυτερη στιγμη φυσικα το κλεισιμο με Pink Floyd και Comfortably Numb.

Και παμε τωρα στον μεγαλο μου ερωτα… Iced Earth!! Eιχα γραψει απειρες φορες για το ποσο δυστακτικος ημουνα που θα τους αντικροιζα για πρωτη φορα χωρις Barlow και για το οτι τα τελευταια χρονια ειχα ψιλοκοψει τις διπλωματικες σχεσεις μαζι τους… Λοιπον, σημερα διαψευστηκα αρκετα!!:oops: :oops: Ηταν πολυ καλυτεροι απ’οτι περιμενα αν και ο ηχος στην αρχη οντως δεν ηταν και ο καλυτερος δυνατος. O Owens σεβαστηκε και ερμηνευσε αρκετα καλα τα περισσοτερα κομματια. Παντως ολα κοιλουσαν λιγο-πολυ φυσιολογικα με το αναμενομενο σετ-λιστ μεχρι που ερχεται το τελος και εκει… μετα το My Own Savior αντι να παιξουν Iced Earth και να κλεισουν παιζουν Stormrider(!!!) :bow: :bow: :bow:
αλλα δεν φευγουν! Γυρναει ο Ριπερς και μας λεει “για εσας εχουμε ακομα 3 τραγουδια, ακουστε…” και ακουγονται οι πρωτες νοτες απο Prophecy!!! Ναι, ρε φιλε ειναι αληθεια, θα παιζανε ολοκληρη την Something Wicked Trilogy για παρτη μας!!:yahoo: Τρελαθηκα… Οχι οτι δεν την ειχα ξανακουσει live αλλα μετα το Stormrider ηρθε και αυτο και μας τελειωσε. Τελειως αναπαντεχο για μενα!
Παντως θα συνεχισω να γκρινιαζω λεγοντας πως ο Barlow δενει πολυ καλυτερα με τον ηχο των IE. Δεν λεω, πολυ καλη φωνη ο Owens αλλα οποιος ειχε ακουσει live την τριλογια απο Barlow και ηταν και σημερα παρον μαλλον μπορει να καταλαβει πολυ καλα τι θελω να πω. Ομως ο,τι και να λεω κατα καιρους για τη συγκεκεριμενη μπαντα, οσο θαψιμο και να της εχω ριξει, σημερα καταλαβα οτι ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΗ ΜΙΣΗΣΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. Ειχα παει με την αρνητικοτερη προδιαθεση να τους δω και με πορωσανε, με αρρωστησανε!! Ισως ηταν και η νοσταλγια που τους ξαναειδα μετα απο τοσα χρονια, δεν ξερω. Παντως αυτη η αγαπη ειναι τελικα μαλλον πολυ δυνατη για να πεθανει…
Set List:
Burning Times
Declaration Day
Violate
Vengeance Is Mine
Pure Evil
The Reckoning
The Hunter
Ten Thousand Strong
Jack
My Own Savior
Stormrider
Prophecy
Birth of the Wicked
The Coming Curse

Για Theater δεν θα σας κουρασω πολυ, πανω-κατω συμφωνω με οσα εγραψε ο Davidian. Τεχνικα ηταν αψογοι αλλα ψιλοξενερωσα για προσωπικους λογους με το σετ λιστ!! Πρωτον, ειχα μια κρυφη ελπιδα μηπως ακουγαμε ολοκληρο το Images and Words αλλα αφου αυτο δεν εγινε περιμενα να μας αποζημειωσουν αλλιως. Ομως ουτε αυτο εγινε αφου νομιζω ακουσαμε απο το μικροτερα σετ-λιστ που παιζουν αυτον τον καιρο (αν οχι το μικροτερο). 3 τραγουδια απο το καινουριο που προσωπικα δεν με συγκινησαν αφου ακομα δεν εχω αξιωθει να ακουσω το δισκο (οκ, δικο μου λαθος ισως) αλλα ενω στο τελος περιμενα κανα Home, κανα As I Am ή The Spirit Carries On αυτοι τα μαζεψανε και φυγανε και εγω εμεινα με τη χαρά:(
Παντως οσο παιξανε ητανε πολυ καλοι.

Tωρα για Sabbath τι να πω… πρεπει πρωτα να καταφερω να μαζεψω τα μυαλα στο κεφαλι και μετα μιλαμε. Ενταξει, ο Dio ονομα και πραγμα (ΘΕΟΣΣΣ), o Iommi AΡΧΟΝΤΑΣ και κορυφαιες κατα τη γνωμη στιγμες τα The Mob Rules, Children Of The Sea (οπου ανατριχιασα), Sign Of The Southern Cross (και εδω ανατριχιασα!!), Die Young, Heaven And Hell (και εδω:oops: ) και Neon Knights. To set list νομιζω ηταν ακριβως ιδιο με αυτο που ειχε ποσταρει ενα παλικαρι παλαιοτερα, δηλαδη:

1. E5150
  2. The Mob Rules
  3. Children Of The Sea
  4. I
  5. Sign Of The Southern Cross
  6. Voodoo
  7. Vinny Solo
  8. Computer God
  9. Falling Off The Edge Of The World
  10. Shadow Of The Wind
  11. Tony Solo (Intro to Die Young)
  12. Die Young
  13. Heaven And Hell
  14. Neon Knights

Και δυο λογια για τον χωρο: Οντως τελικα δεν πολυλεει να τα σκασεις χοντρα και χαιρομαι που δεν το εκανα (οχι οτι υπηρχε περιπτωση βεβαια…). Εγω ημουνα σχεδον καγκελο (δευτερη σειρα) στα δεξια και μπροστα στη σκηνη εκει που ηταν τα διαχωριστηκα PL2 & PL3. Εβλεπα αψογα αλλα το αντιτιμο ηταν καποια προβληματακια στην ποιοτητα του ηχου σ’εκεινο το σημειο…
Αρνητικο επισης ητανε το οτι με το παραμικρο μος-πιτ σηκωνοταν τοσο χωμα που δεν μπορουσες να αναπνευσεις (ναι, και στο “προνομιακο” PL2 γινοταν αυτο…).
Τελος θα συμφωνησω με χιλια με κατι που εγραψε ενα παλικαρι: Τα διαχωριστηκα οντως χαλανε το κλιμα της συναυλιας και ισως στερουνε τις μπαντες απο το πιο δυναμικο κομματι του κοινου… Τι να σας πω, πρεπει να νοιωθανε πολυ περηφανοι εκει στην ΝτιΝτι που μπαντες οπως Iced Earth, Theater και Sabbath βλεπανε μπροστα τους μετα τις πρωτες σειρες ενα ανεξηγητο κενο και τον υπολοιπο κοσμο “τιμωρημενο” πισω απο κατι καγκελα… Μπραβο Μ@λ@κες!!!

Καλα εγω θεωρω οτι η κατρακυλα αρχισε απο πολυ πιο πριν…

Αλλά…

Τη Σοφι-Κ δεν την πειραζουμε! Ειναι φανατικη με SOAD! Μεχρι και Νοτη της επιτρεπουμε, στους Iced Earth θα κολλησουμε??

:stuck_out_tongue:

οσον αφορα τις μπαντες, τους kinetic δεν τους προλαβα. τους anathema τους ειδα στο μισο set τους, τι να πω δεν μου αρεσουν γενικως και στο live μονο στη διασκευη των floyd σηκωθηκα απο τα χορταρια να τους δω και ομολογω οτι μου αρεσαν.
DREAM THEATER–> παιξαν πολυ απο το καινουριο το οποιο δυστυχως δεν εχω αγορασει ακομα και αρα λογικα στα κομματια εκεινα ψιλοεχασα τη μπαλα. παιξαν δυο κομματια απο το αγαπημενο μου album “images…” και εκει ξεφυγα τελειως!ωραια αποδοση πιασαν αλλα δυστυχως ειχαν λιγη ωρα…
BLACK SABBATH–> τι να πεις, τι να πεις???
GEEZER–> ΟΔΟΣΤΡΩΤΗΡΑΣ!!!
DIO–>φοβερα κεφια και ΦΩΝΑΡΑ!!!
IOMMI–> ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ HEAVY METAL ΕΙΔΩΛΟ!!!
ποσα χρονια πανω απο την κονσολα εχει ξοδεψει αυτος ο ανθρωπος ωστε να εχει τετοιο ηχο στη κιθαρα του?
στα riff του σου εκοβε τη γη κατω απο τα ποδια ενω στα solo σου ξεσκιζε τα αντερα!!!
:bow2: :bow2: :bow2: :bow2: :bow2: :bow2: :bow2:

Thorgal θεικη κριτικη!=D> :bow:

ChrisP οι Iced Earth ειναι απο τις πρωτες αγαπες και παντοτινη. Δεν σηκωνω κουβεντα, ειμαι αντι-πολεμια.:stuck_out_tongue:

Μα ουτε εγω ειμαι πολεμιος. Απλα θεωρω οτι η εμμονη του Schaffer να γινουν arena-band τους αποπροσανατολισε απο το εξαιρετικο υφος του Night Of The Stormrider…

Thanks so much!!:slight_smile:

και γω μολις επεστρεψα…θα γραψω τις εντυπωσεις μου αναλυτικα αργοτερα…:slight_smile: :slight_smile: :slight_smile:

[SIZE=“7”]SABBATH, SABBATH!!!DIO,DIO!!![/SIZE]