Rockwave Day 2: Heaven and Hell, Dream theater, Iced Earth, Anathema, Kinetic

Ειδαμε sabbath με ozzy, ειδαμε sabbath με dio, αντε κ του χρονου sabbath με gillan/Huges…:lol: #-o :?

περιοδεία με hughes δε μας χαλάει οεο

Και μετά με Martin εννοείται…:smiley: :smiley: 8) 8) :roll: :roll:

Φερτε hughes να γουσταρουμε !!!

Ή Ozzy σκέτο…:roll:

αυτο ακριβως!

πωπω καλα ε…να βλεπα sabbath με martin…αμαν…ασε, ασε. και δε ξερω τι παιζει στα λαιβ της σολο καριερας του γμτ. θα ψηνομουν γενικα αν επαιζε καμποσα. εβγαλε και ενα πολυ γερο προσωπικο αλμπουμ προπερσι που βουλωνει καμποσα στοματα…

Ε βεβαιαι τι, αφου ηρθαν με ozzy κ dio πρεπει να ερθουν κ με τους υπολοιπους για να δεσει το γλυκο…:lol: :lol:

Χμ, πάντως οι Sabbath με Martin έχουν έρθει. Οπότε οι πάλιουρες τους έχουν δει κι αυτούς!

Όταν ήρθαν οι Sabbath με Martin, εγώ μάλλον πρέπει να ήμουν Λύκειο. Πού να τους δω τότε! :roll:

Κ’ωστα,O τελευτάιος παλαιας κοπής μεταλλάς,εν Ελλάδι όπως τα αλλαντικά,:stuck_out_tongue: :lol: σου αφιερώνει από κείνη τη βραδυά, για να μη πάμε πιό παλιά, Maiden,SAxon,UFO 1983,κλπ…
Σα στοιχειωμένο φάντασμα στα φόρουμς θα κυκλοφορώ, προσπαθώντας στη ταφόπετρα να κάνω μετωπική, της φλωριάς, του μπουζουκιού και της γυφτιάς, που βολοδέρνει 300 χρόνια μετά την αφομίωση της Τουρκιάς,με μπαξίσια, ναργιλέδες κλπ…

Οn 20th of July 1987 at the Panathenaikos stadium with Tony Martin (one of his first appearances with Sabbath,είχα μια μαύρη πένα του Iommi, από κείνη τη βραδυά, μαύρη, και έγραφε το λογότυπο Black οριζόντια, Sabbath κάθετα, σχηματίσοντας σταυρό. Η συναυλία διεκόπει απότομα, λόγω κάτι κάφρων που αναεβαίναν στη σκηνή, τους προβοελείς, τα δίκτια βουτώντας, ότι βρίσκαν…Φτώχεια και πεινα τότε η Ελλας ,συναυλιακά, με το Αρκουδέα να κυνηγά , όπου έβρισκε τη νεολαία με μακρυα μαλλιά, σε Εξάρχια και γύρω περιοχάς…
Λοιπα΄Info
http://www.black-sabbath.com/tourdates/1987.html

RAINBOW γίνεσαι κουραστικός.

Τελικά βίντεο από συναυλία γιοκ παιδιά;

και εσύ γραφικός…

Εγω κοντευα να γινω 5 χρονων εκεινο το καλοκαιρι…:cry:

Ετσι, ετσι οι ΥΠΕΡΤΑΤΟΙ Sabbath στη Λεωφορο και καποιοι αλλοι στο… Καραϊσκακη:lol: !!!

ΥΓ: No offence rudolf, πλακιτσα κανουμε (προσπαθουμε τουλαχιστον:p )

γραφικός -ή -ό: που είναι όμορφος, χαριτωμένος και ξεχωριστός, έτσι που προσφέρεται για ζωγραφική απεικόνιση

Δε λέει “που δεν του αρέσει να του λένε 100 φορές το ίδιο αστείο με το μπουζούκι και το μπαγλαμά”. Άνοιξε το λεξικό σου! :wink:

Και δε με θεωρώ και όμορφο!

ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται όπως θέλει και όχι να δίνει αναφορά στους άλλους (εφόσον υπακούει στους κανόνες του φόρουμ). Μπορείς να είσαι πιο ευγενικός με τους άλλους χρήστες του φόρουμ και ίσως τότε να γίνεις και λίγο παραπάνω συμπαθητικός…

Στο link λέει ότι η συναυλία έγινε 21 Ιουλίου και όχι 20, αλλά τέλος πάντων…

Πωπω, καλοκαίρι 1987!!! :slight_smile:

14 ετών και κάτι μηνών ήμουν τότε και ήταν το καλοκαίρι που είχα τελειώσει το Γυμνάσιο και τον Σεπτέμβριο θα πήγαινα Λύκειο! :smiley: Για κοίτα, βρε παιδί μου, τι μπορεί να θυμηθεί ο άνθρωπος! :roll: :roll:

Ήμουν πολύ μικρός για να πάω τότε Sabbath, άσε που τότε μόνο ως όνομα τους ήξερα και δεν είχα ακούσει ούτε ένα κομμάτι. 8) 8)

Άρα πρέπει να γίνει επανένωσις με Martin για να τους δούμε κι εμείς οι μικροί! :stuck_out_tongue:

βασικα επαιξαν απ οσο ξερω 9 κομματια (δεν ειμαι σιγουρος). δεν ειχε απλα χαμηλη ασφαλεια. ειχε μηδαμινη. οι συναυλιες στην ελλαδα δεν ηταν ακομη συχνο φαινομενο και δε περιμεναν φασαριες.

RONNIE JAMES DIO , ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ !!!

Σε ευχαριστώ για το μαγικό ταξίδι που μου προσφέρεις από το 1980, τότε που στα 12 μου χρόνια πρωτοάκουσα το Children of the Sea …

Nα είσαι πάντα καλά!

χρονια πολλα ρε MAN ON THE SILVER MOUNTAIN!!!:slight_smile: :slight_smile: :slight_smile: :slight_smile: :slight_smile: να τα εκατοστησεις και να τραγουδας μεχρι τοτε για να γουσταρουμε…:bow2: :respect: