Δεν ξερω γενικα να σου πω γιατι δεν ειχα να περασω κατι μεσα, αλλα την πρωτη μερα δεν αφησανε εναν να περασει καμερα, την ωρα που εμπαινα τον εψαξαν, αλλα ηταν ξενος γιατι του ελεγαν “No Cameras”!!
Τα είπες όλα φίλε μου… ντρέπεσαι να πας metallica μετά από αυτό!
Ναι το έβγαλα τ βραχιολάκι γιατί είχε αρχίσει να ξεθωριάζει…
Eγω ακουσα και καποια οχι κ τοσο καλα λογια, δλδ υπηρχαν και ψιλογκρινιες για το setlist, οτι να θα μπορουσαν να παιξουν 1-2 κομματια παραπανω, οτι το heaven n hell το τραβηξαν τοσο πολυ που εγινε βαρετο, καποια κομματια τα αλλαξαν, οτι ο Dio ναι μεν φωναρα, αλλα ακουγοταν καπως μουντος και εχει χασει την αιγλη του παρελθοντος…μπλα μπλα μπλα κλπ
Το ποιο αστειο που μ ειπαν ειναι οτι υπηρχαν κατι παιδακια που οταν τελειωσε η συναυλια ελεγαν:
“Δεν μου αρεσαν καθολου”
“Απο sabbath δεν επαιξαν τπτ, ουτε paranoid , ουτε NIB κλπ”#-o :? :?
και τετοιες μλκς. ΛΟΛ
ε ενταξει χαλαρα o DIO δεν ειχε την ιδια αποδοση οπως το 76 sto rising tour…[-X [-X #-o #-o #-o #-o
Μ’ εκείνο το βίντεο τι θα γίνει παιδιά [-X ;
λιγο υπομονη…θα το παρω απο ενα φιλαρακι που τραβουσε με ψηφιακη και θα το βαλω στο youtube…
Στο youtube; Δεν είναι όλη η συναυλία;
οχι[-X [-X
Λίγο καθυστερημένα, ας πω 2 λόγια…
Anathema: Αρκετά καλό setlist, περισσότερο δυναμικοί από παλιότερο live που τους είχα δει, απλά καλός ήχος… γενικά Ο.Κ.
Ιced Earth: Χάλια ήχος, δεν κολλάνε με τίποτα σε τέτοια σκηνή και τέτοια ώρα…
Από τις 4 φορές που τους έχω δει, μακράν η χειρότερη τους, αλλά όχι λόγω της μπάντας…
Το κοινό αρκετά εκδηλωτικό, αλλά καμια σχέση με late '90s… [-X
Έκπληξη ήταν για μένα και το πόσο καλύτερα ακούγεται live το “Ten Thousand Strong”! 
Καλά πέρασα, αλλά 1000 φορές τους προτιμώ σε club!
Dream Theater: Δεν τους ακούω, οπότε δεν τους σχολιάζω…
Πάντως, ο ήχος και σε αυτούς δεν ήταν και ο καλύτερος…
Black Sabbath: Μέσα σε 8 μέρες, 2 φορές Sabbath με Dio είναι μεγάλη υπόθεση!
Αυτή τη φορά headliners, ήταν για μια ακόμα φορά απολαυστικοί! 
Ο ήχος πολύ καλός (όχι άψογος), το setlist χορταστικό, οι ερμηνείες σε ψηλά επίπεδα και φυσικά το ομώνυμο της δισκάρας ήταν το αποκορύφωμα όλων…
Παρά τα χρόνια που τους βαραίνουν (όσο και το metal τους, που είναι τόσο heavy!), έπαιξαν σαν πολύ νεότερη μπάντα και αξίζουν τον σεβασμό μας! :respect:
Πάντα υπάρχουν και οι διαφορετικές απόψεις, αλλά αυτό το “δεν έπαιξαν τίποτα απο Sabbath” κορυφαίο! :lol:
Καλά μην πάτε μακρυά, εδώ πρίν 6-7 χρόνια και ενώ περίμεναμε έξω απο το θρυλικό ΡΟΔΟΝ να μπούμε για Stratovarious, λέει ένας πιτσιρικάς σε κάποιον άλλο : “Καλοί οι DIO αλλά αν άλλαζαν και τραγουδιστή θα ήταν καλύτεροι”!!! #-o #-o #-o
Στην αρχή τα πήρα κρανίο, αλλά όταν γύρισα και είδα ηλικίες περισσότερο λυπήθηκα παρά γέλασα όπως έκαναν οι περισσότεροι γύρω μου…
Τα πενυμόνια του κοντού δεν τα έχει κανένας… Για να δούμε μόνο απο τη “σειρά” του πόσοι είναι αυτοί που πιάνουν τέτοιες αποδόσεις περιοδεύοντας 10 μήνες το χρόνο και θα καταλάβουμε πολλά.
:o :o :lol3: :lol3:
Επριδη δεν προλαβα απ την αρχη τους Anathema γιατι εκεινη την ωρα εστηνα τη σκηνη…(γαμωτο στο τετραγωνο- για Anathema κυριως και Iced Earth πηγα την πρωτη μερα…) μπορει κανεις να με πει το setlist τους και βασικα αν παιξανε το Feel?
-βαρουσα τα πασαλακια με το σφυρι και ακουγα Fragile Dreams!! Ελεος!! Γαμωτο!! Fuck!!-
Να πω κι εγώ δύο λόγια, έστω και αρκετά καθυστερημένα:
Τους Kinetic δεν τους είδα καθόλου, δεν είχα φθάσει ακόμη όταν έπαιζαν.
Αnathema: Είχα αράξει στην σκιά και άκουγα όμορφα πράγματα από τους Άγγλους. Μου άρεσαν αρκετά, αν και δεν έχω ασχοληθεί ιδιαίτερα μαζί τους. Περιττόν να πω πόσο μου άρεσε η διασκευή στο Comfortably Numb.

Iced Earth: Θα είμαι εντελώς εκτός κλίματος αν πω ότι ΞΕΝΕΡΩΣΑ ΠΑΝΤΕΛΩΣ με αυτό που έβλεπα και άκουγα;;; Μετά το τρίτο - τέταρτο τραγούδι πήγα πίσω στο βάθος στα περίπτερα της Jose Cuervo και την άραξα σε ένα παγκάκι περιμένοντας υπομονετικά να τελειώσει αυτό το μαρτύριο. Ήμαρτον δηλαδή. Σόρρυ αν δυσαρεστώ οπαδούς, αλλά… [-X [-X [-X
Dream Theater: O χρόνος που έπαιξαν αποδείχθηκε τραγικά λίγος για να μπορέσει αυτή η τεράστια μπάντα να αποδώσει όπως πρέπει, στο μέγιστο των δυνατοτήτων της. Ο ήχος είχε κάποια προβλήματα και σε ορισμένα σημεία μπούκωνε και παραμόρφωνε εντελώς, οφείλω να πω. Παρ? όλες όμως τις μη κατάλληλες συνθήκες, οι Theater για μία ακόμη φορά με έκαναν να τους λατρέψω και να τους προσκυνήσω και να υποκλιθώ στο μεγαλείο τους. Πιστεύω 100% ότι μπάντες σαν τους Theater είναι εντελώς ακατάλληλες για φεστιβάλ τύπου Rockwave. Προσωπικό highlight της εμφάνισής τους το Endless Sacrifice, το οποίο το λάτρεψα απεριόριστα. Φέρτε τους με τους Symphony X το φθινόπωρο, να τους απολαύσουμε όπως τους αξίζει πραγματικά, όπως τον Ιούλιο του 2005.
Heaven And Hell: Tα λόγια περιττεύουν. Μία τεράστια υπόκλιση στην μεγαλοσύνη αυτών των ανθρώπων, που εξακολουθούν μετά από δεκαετίες να παραδίδουν μαθήματα μουσικής. Τι να πω άλλο δεν ξέρω. Λατρεία και τίποτε άλλο.

Μπορεί την περασμένη Κυριακή να ήταν η 13η φορά που είδα τον Dio live, αλλά δεν ήταν καθόλου άτυχη 
Για την συναυλία δεν έχω να πώ τίποτα διαφορετικό από όσα είπαν τα υπόλοιπα παιδιά: Mαγεία…
Οι κορυφαίες στιγμές όμως για μένα, με περίμεναν μετά το τέλος της συναυλίας, όταν μαζί με άλλους 4 εκλεκτούς φίλους και Dio-fans, είχαμε την ευκαιρία να πάμε backstage και να συνομιλήσουμε με τον τεράστιο κοντό, για περίπου 1 ώρα !
Συζητήθηκαν πολλά ενδιαφέροντα θέματα, και αν θα έπρεπε να αναφερθώ επιγραμματικά σε κάποια σημεία, θα έλεγα τα εξής:
-
Ο Ronnie είναι γνώστης όχι μόνο της ελληνικής μυθολογίας αλλά και ιστορίας. Μιλήσαμε για την Μακεδονία, τον Φίλιππο, τον Μ. Αλέξανδρο, μας είπε ότι θαυμάζει την ιστορία των Σπαρτιατών και μας ρώτησε που πέφτει η Σπάρτη

-
Σχετικά με τα μελλοντικά του σχέδια, μας είπε ότι από την νέα χρονιά θα ασχοληθεί με την ταυτόχρονη ηχογράφηση του Magica 2&3, με πολλές εκπλήξεις, τις οποίες όμως δεν μπορώ να αποκαλύψω.
-
Σχετικά με το ενδεχόμενο ενός reunion των Rainbow, δυστυχώς μας το απέκλεισε για ακόμα μια φορά.
-
Και βέβαια, όταν τον ρωτήσαμε τι θα γίνει με την περίπτωσή του, μια και κάθε χρονιά μας τρελλαίνει ακόμα περισσότερο, και μέχρι πότε σκοπεύει να συνεχίσει την καριέρα του, ο Ronnie χαμογελώντας με έδειξε και είπε : Οταν μου πείς “Ronnie, you suck”, τότε θα σταματήσω !
Αγαπημένε μου Ronnie, αν το αφήσεις στο χέρι μου, πολύ φοβάμαι ότι θα συνεχίσεις να τραγουδάς για 2 ζωές ακόμα :lol:
Tέλος, αν θέλετε να ξαναβιώσετε ένα μέρος της Κυριακάτικης Dio-Magic, μπορείτε να δείτε τα παρακάτω videakia που ανέβασα σήμερα :
Long Live the King of Rock n Roll - Long Live Ronnie James Dio
Μπραβο Kangouras, πολυ ωραια τα βιντεακια κ σε πολυ καλη ποιοτητα!
Κριμα που απεκλεισε ο Ronnie Rainbow reunion, αλλα 66 ειναι ο τυπος προλαβαινει να κανει reunion.:-s ?.:lol:
Οντως το ειχα ακουσει κι εγω οτι ετοιμαζει το magica 2&3 και μετα σκεφτεται να αποσυρθει…(ουτε να το σκεφτεται οτι θα κανει κατι τετοιο!
)
μπραβο ρε μαγκα γαματος…
εγω δυο φορες τον εχω δει τον ronnie…την μια φορα στο ark στην αθηνα πριν 4 χρονακια οπου ακουσαμε και stargazer…:respect: οι λεξεις που μπορω να το περιγραψω ηταν ανατριχηλα,τρελλα,χαρα,πορωση,βασικα οταν τελειωσε η συναυλια το μονο που ελεγα ηταν(ηταν αληθεια αυτο που εζησα πριν λιγο η ονειρο???)
την κυριακη συγκινηση,και απολυτος σεβασμος,στη μεγαλυτερη φωνη του rock…
[SIZE=“6”]DIO THN ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ!!!..Ι SEE A RAINBOW RISING[/SIZE]
εγώ πάντως εχω την εντύπωση ότι είναι γεννημένος το '49 οπότε έχει λίγο χρόνο ακόμη:p
ο ιδιος παντως ετσι εχει δηλωσει…
H ηλικία του Ronnie, όπως και το ύψος του, αποτελούν επτασφράγιστο μυστικό 
Παρόλο που τον έχω συναντήσει αρκετές φορές τα τελευταία 10 χρόνια, ομολογώ ότι ταυτότητα δεν μου έχει δείξει 
Εγώ πάντως θεωρώ ότι το πιθάνότερο είναι να έχει γεννηθεί το 1942.
Για το 1949 το αποκλείω, γιατί έχω κάποιες ηχογραφήσεις απο το 1959, όταν έπαιζε τρομπέτα στο κολλέγιο, και το βλέπω χλωμό να πήγαινε κολλέγιο στα 10 του 
Αρα λοιπόν στις 10 Ιουλίου φέτος, ο τεράστιος κοντός θα πατήσει τα 66 του χρόνια …
Ποιός άλλος θα μπορούσε να διατηρεί τέτοια φωνή και τέτοια πνευμόνια στα 66 του;
Μια μέρα μετά την συναυλία, συνάντησα τον Ripper και τον Schaffer. Moυ μίλησαν με άπειρο σεβασμό, θαυμασμό, εκτίμηση και αγάπη για τον Ronnie. Toν χαρακτήρισαν μοναδικό φαινόμενο. Τα ίδια μου είχαν πεί πάνω κάτω και στο Rockwave 2005, o Eddie Ojeda και ο Dee Snider.
Και όλοι τους επανέλαβαν κάτι που πλέον κι εγώ έχω διαπιστώσει από πρώτο χέρι:
Πως όσο μέγιστος τραγουδιστής είναι ο Ronnie, τόσο μεγαλύτερος ακόμα ΑΝΘΡΩΠΟΣ είναι.
Εγώ έχω ήδη αρχίσει την αντίστροφη μέτρηση, μέχρι να τον ξαναδώ στο Wembley, τον Νοέμβριο.
Ειναι πολύ διάστημα γαμώτο … :?
Ronnie James Dio (born Ronald James Padavona on July 10, 1942 in Portsmouth, New Hampshire, USA)