Παιδιά δε βλέπω να προκύπτει κανένα βίντεο από τη συναυλία και απογοητεύομαι…
Ναι ρε αμα θες τους λες να σου βαλουν και το ονομα σου!
:lol:
Δε λέω με κινητά ρε παιδιά, λέω κανονικό βίντεο που να βλέπεται.
θα βαλω εγω σε λιγο καιρο…υπομονη…
:bow2: :bow2:
κρεμομαστε απ’τα δαχτυλα σου…lol…:lol:
Εγω ειμαι 25, τους εχω δει και στο Alive in Athens και στο γηπεδο του Sporting με Barlow αλλα δεν ξενερωσα καθολου. Φυσικα δεν κανω συγκριση των δυο προηγουμενων show με το προχθεσινο. Την γνωμη μου την εχω πει πολλες φορες και δεν θελω να επαναληφθω, απλως εξηγουμε συντομα:
Πριν το live ειχα γκρινιαξει αρκετα και για το σετ λιστ οσο και για το πως θα ερμηνευε ο Owens live κομματια που καλως ή κακως εχουν συνδεθει στο μυαλο μας με την φωνη του Barlow. Στο πρωτο μερος (σετ-λιστ) το οτι ακουσα χωρις να το περιμενω Stormrider+Something Wicked Trilogy με εκανε και γουσταρα αρκετα. Οσο για το δευτερο, ναι εγω θα συνεχισω να γκρινιαζω συνεχεια για τη φυγη του Barlow αλλα δεν μπορω να μην παραδεχτω πως ο Owens χθες απεδωσε πολυ καλα τα περισσοτερα κομματια και παρ’ολο που σε καποιες στιγμες ηταν υπερβολικος εδειξε πιστευω τις μεγαλες ικανοτητες που εχει ως frontman. Το δυσαρεστο της ολης υποθεσης ειναι πως (προσωπικη προβλεψη) ο ηχος των Iced Earth μαλλον θα αρχισει να προσαρμοζεται στην φωνητικη κλιμακα του Owens απο δω και περα και αυτο θα δειξει κατα ποσον θα τους βγει σε καλο…
Εεεεεεεεεεεεεε???#-o #-o #-o Συγγνωμη, αλλα ποια κομματια απο το Horror Show κατακρεουργησαν?8O 8O Μονο το Jack ειπαν απο το συγκεκριμενο δισκο και μαλιστα το συγκεκριμενο το ειπαν αρκετα καλα. Θα συμφωνουσα οτι μπορουσαν να που πολυ πιο ωραια τραγουδια απο το Horror Show οπως Dracula, Damien, Ghost of Freedom κλπ αλλα πισετυω πως αυτα ειναι πιο πολυ “Barlow” κομματια και οχι “Owens”. Το Jack ταιριαζει πολυ καλυτερα στον Tim οποτε καλα κανανε και επιλεξανε αυτο και ας μην μας αρεσε εμας…
Να μου πεις οτι ψιλοβεβηλωσαν το Prophecy ναι, θα συμφωνησω, ισως ηταν το κομματι που ακουστηκε πιο χαλια απ’ολα τα υπολοιπα προχθες, αλλα οχι και “τα κομμάτια από το Horror Show”!!!
Iced Earth! Αρκετα καλη ποιοτητα θα ελεγα.
Αυτό έχει πράγματι πολύ καλή ποιότητα και δίνει ελπίδες.
Αυτο είναι καλούτσικο
Μπράβο μωρή παιχτούρα!
Εγώ είμαι 29 και γούσταρα τους Earth γιατί παίξαν πορωτικό σετ αλλά γενικά πιστεύω οτι έχουν χαλάσει.Μπορώ να ακούσω μόνο τα 3 πρώτα τους και το Something wicked this way comes!
Καλα σε αυτο δυστυχως δεν νομιζω να διαφωνει κανεις…

παιδια εσεις που πηγατε τις δυο πρωτες μερες στο τερα πως ηταν ο ελεγχος καμερες κλπ ανετα?
Ας γράψω και εγώ εντυπώσεις :
Κinetic : Δεν με χάλασαν, αντιθέτως μου άνοιξαν την όρεξη για τη συνέχεια.
Anathema : Γούσταρα τρελλά, απέδωσαν το μέγιστο και παρά την αταίριαστη για το ύφος τους ώρα μου παρέδωσαν τα μυαλά στα χέρια.
Iced Earth : Μου είναι αδιάφοροι σαν μπάντα, αλλά τους αναγνωρίζω το ότι απέδωσαν πολύ καλά και σίγουρα δεν νύσταξα κατα τη διάρκεια του σετ τους.
Dream Theater : Τους υπέμενα μέχρι να τελειώσουν.
Heaven And Hell : O λόγοσ για τον οποίο έκανα τόσο δρόμο. Έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος, από την ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ τους εμφάνιση και χέστηκα από τη χαρά μου ακούγοντας live κομμάτια όπως Die Young, Neon Knights, Falling Of The Edge Of The World, Children Of The Sea, Sign Of The Southern Cross, Heaven And Hell (τα δύο τελευταία για`μενα highlight της βραδιάς). Όλοι τους απέδωσαν τα μέγιστα, αποδυκνείοντας ότι όχι μόνον δεν έχουν γεράσει, αλλά αντιθέτως έχουν ακόμα πολύ μέλλον. My total respects to them.
Απλά ΘΕΟΙ οι Sabbath… το μόνο που με χάλασε είναι η πααράλειψη του ‘The Devil Cried’ για το οποίο έγινε και ο μεγαλύτερος ντόρος με το που βγήκε το album The Dio years.
Από τα υπόλοιπα οι Iced Earth δε με ενθουσίασαν και πολύ αντίθετα ο Petrucci έκανε τα πάντα για να μας τρελάνει.
“The closer you get to the meaning, the sooner you know that you’ve been dreaming!”
ελπιζω πια να το εβγαλες το βραχιολακι…
8) 8) :lol: :lol:
Kinetic + Anathema δεν πρόλαβα. Οι Iced Earth με προβλημα στον ήχο στην αρχή το οποίο βελτιώθηκε μετά, με πρόβλημα στο μικρόφωνο του Ripper, ήταν καλοί.
Όσο για τους Theater κανείς δεν αμφισβητεί την τεχνική τους κατάρτιση, απλά πιστεύω ότι σε live δικό τους με κανα 2 άλλα prog group όπως Symphony X πχ θα ήταν ακόμα καλύτερα όσον αφορά την ατμόσφαιρα. Το να τους βάζουν σε festival με συγκροτήματα άλλου είδους νομίζω οτι δεν τους αφήνει να “κάνουν” το παιχνίδι τους.
Και τέλος HEAVEN AND HELL. Dreams come true όπως λέει τόσα χρόνια ο τεράστιος κοντός. Για μένα η απόλυτη συναυλική εμπειρία/τελετουργία/ακολουθία. Θα μπορούσα να τη συγκρίνω μόνο με μια πιθανή επανένωση των Rainbow και με τίποτα άλλο.
Δίπλα στη λέξη ΑΝΕΞΗΓΗΤΟ τα λεξικά πλέον πρέπει να κοτσάρουν και τη photo του Dio. Ο άνθρωπος έχει ξεφύγει πια απο τα ανθρώπινα πλαίσια…ΚΟΝΤΕ Γ… ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ.
Να σημειώσω το πολυ ενθαρρυντικό γεγονός της παρουσίας πολλών νέων παιδιών