Rockwave Day 3: Metallica, Mastodon, Μy Dying Bride, Dirt Spawn Disease

Μαι οπωσ και το Wherever i may roam κατα τα λεγομενα του…

Ναι και αν νομίζεις ότι τους ξέφυγε καταλάθως ας πούμε είσαι μεταλλάς. Το κάναν προφανώς γιατί ήθελαν να ακούγεται αυτό που τελικά ακούγεται και το γουσταίρνουμε. Ε αυτά πάνω κάτω, ξέρανε τι κάνανε κατά την άποφσή μου και μαγκιά τους, και στο κάτω κάτω γούστα.

Και μιας και το ανέφερε το ράδιο, το Νο Λιφ Κλόβερ είναι το καλύτερο κομμάτι τους, άσχετο.

Έντιτ: Χώνει ο ρόλος του μεταλλοπατέρα.

Ναι ρε ομως δεν λεω καλα τα κομματια αλλα απο τους ταλικα δεν περιμενεις αυτο το πραγμα που σου τριπαει το αυτο απο τι μιξη . Και κατι αλλο τι ηταν αυτο το ας πουμε εισαι μεταλλας?

To καλυτερο δεν ξερω, αλλα απο τα καλυτερα ΣΙΓΟΥΡΑ!!8)

Φίλε πρόσεξε ποιον αποκαλείς μεταλλά, μπροστά σου θα το βρεις.

Το No leaf Clover τα σπαει και αγρια!!!

πριν ειπες “ας πουμε οτι εισαι μεταλλας”

Για κατσε ρε τι θα βρω μπροστα μου απλος σε ρωτησα τι ενουσες … στο Post για την παραγωγη

Α, άλλο εννοούσα.

χαλαρωσε ρε απλα συζηταμε και λεμε τις αποψεις μας για μενα μετραει κατι για σενα κατι αλλο…και συτο το λεο γιατι μου φανικε οτι τα ειχες παρει πριν και δεν ξερω το λογο…

Ε, είναι πολλά άστο τώρα, σπαμμάρεις κιόλας και η εύρυθμη λειτουργία πάει περίπατο. Επίσης αν θέλεις να συνεχίσεις να με απειλείς, μπορείς να το κάνεις με πμ.

τα φωνητικα στο st anger ειναι χαλια

Ενταξει ρε φιλε … Αλλα κοιτα να εισαι λιγο πιο ηρεμος. Δεν βλαπτει

Εριξα μια ματια στις τελευταιες σελιδες. Γιατι κοβεστε τοσο πολυ για το σετλιστ? Ποιος μπορει ναναι τοσο καμμενος που να θελει να ξερει ακριβως τι θα ακουσει σε 4 μερες? :-k :-k

ΥΓ. End of spamming!! :please:

Καραδοκούν κι εγκεφαλικά, μεγάλοι άνθρωποι είμαστε, να μην ξέρουμε πιο πριν να πάρουμε τα χάπια μας; :!:

Μιας και το καναμε οτι να ναι…
Μα ποσο θεικο το Sad But True πια.

παιδια ξερει κανεις ποση ωρα περπατημα ειναι απο το σταθμο του τρενου???:slight_smile:

αντι να μαλωνετε για ανουσια, την παρουσα στιγμη, πραγματα δεν κινουμε καλυτερα γη και ουρανο να μαθουμε τι παιζουν τωρα οι θεοι!!:bounce: :bounce: :stereo: :stereo:

ΟΚ αλλα, οπως εχω ξαναγραψει, παρακαλουμε οτι σετλιστ βρειτε να μπει σε spoiler…

Αρκετη, σχεδον μισαωρο…