Rockwave Day 3: Metallica, Mastodon, Μy Dying Bride, Dirt Spawn Disease

e;;;ellines den einai;; prog den paizoun;;;; perimena kati diaforetiko kana stoner as poume…

αυριο παω για εισιτηριο :bounce: :bounce: :bounce:

Ενταξει το καλυτερο live ever στην Ελλαδα.
Αντε γεια, παω για εισητηριο (κοιτα να δεις που η Didi καταφερε να φερει τωρινες μπαντες και οχι 10 χρονων πριν :stuck_out_tongue: )

πηρα κι εγω. στα 80 εχω το νουμερο 2600 (ακριβως ε? παω να παιξω κανα τζοκερ:p )

Πηρα και εγω το 60 αρι μου.Ελπιζω να γινει χαμος.Πρωτη μου φορα θα δω Metallica live.Αληθεια,βλεπουν τιποτα οι 60ρηδες??

οχι, λογω πρεσβιωπειας! :lol:

σοβαρα τωρα :expressionless: δεν ξερω αν βλεπουν και πολυ καλα. παντως ο χαρτης που ειχε στο τικετ χαους εδειχνε οτι καλυτερα απ’ όλους εβλεπαν οι 80αρηδες. αρα δεν συμφερει το εισητηριο των 100. οι 60αρηδες ομως εχουν ακριβως πισω τους μαγαζια κλπ αλλα αν πας να παρεις κατι θα χασεις την θεση σου.#-o παντως 20 ευρω δεν ειναι και μεγαλη διαφορα αν ειναι να βλεπεις…:-k

Ειναι, αμα θες να παρεις εισιτηριο διιμερου και δε σου φτανουν ουτε γι αυτο γιατι πιο πριν υπαρχουν Scorpions, Kreator κτλ. :wink:

Εγώ πάντως με 20€ πήγα σε 2 γαμάτες αληθινές συναυλίες [S.I.C. On Stage 2007: Convixion, Crucifier, Death Fiend, Shadoveil, Raw In Sect, Steamroller Assault / S.I.C. On Stage 2007: Crimson Fire, Released Anger, Impulse, Convicted, Outcry, Dead City] στο Underworld και δεν το αλλάζω με τίποτα! 8)

Με δικα σου λεφτα αγοραζεις εισητηρια? Αν ειναι ετσι ενταξει…
Εγω λεω του πατερα μου και μου σκαει σε καθε συναυλια αρα ειναι θεμα τσιγκουνιας και οχι αν με παιρνει ή οχι

Α καλα αμα περιμενω απο τους γονεις μου σωθηκα…
Εγω τα δινω ρε συ, απο το χαρτζιλικι που μου δινει ο παππους μου καθε μηνα. :stuck_out_tongue:
Αν δεν ηταν αυτος, ουτε στους Maiden δε θα πηγαινα.

Πωπω…ουτε να το σκεφτομαι δεν θελω…:frowning:
Οι γονεις μου, αν και μου πετανε κατι σποντες που και που, ακουμπανε αυτοι τα λεφτα για τις συναυλιες και για κανα 2 δισκους τη βδομαδα. Γενικα δεν παιρνω “χαρτζιλικι”. Οποτε τους ζητησω μου δινουν, απλα καμια φορα μπορει να μου πουν: ρε ρωμανε, το ξεφτυλισες! Αντιμετωπιζω αλλο προβλημα ομως με τις συναυλιες. Φοβουνται μην παθω τιποτα! Δοξα τω θεω φετος τους καταφερα για maiden και metallica και τωρα το παλευω για heaven and hell…:roll:

Το καταφερες για Metallica και το παλευεις για Heaven & Hell…? :-s

Αχ,και εγω τα ιδια τραβαω, δες εισαι ο μονος…Τι να πω και 'γω που παω μονο ΜETALLICA φετος?

ναι, ειναι αυτο το…“το ξεφτυλισες ρε ρωμανε…”

καλα…δεν τραβαω και τιποτα σπουδαιο…αν τους πριξω θα παω σιγουρα…αλλα βαριεμαι!
παντως αν πω του πατερα μου σιγουρα θα με αφησει με την μια να παω μαζι του γιατι και αυτος γουσταρει αλλα ενταξει…δεν λεει…jethro tull ισως

Εγω και που τους πριζω, τι καταφερα?δεν λεει 1 συναυλια απο τη στιγμη που γινεται πανικος φετος…τεσπα να μου αρκεσουν η jethro Tull με το πατερα μου

Ayta tous vgainoun tsamba, ayta kleinoun.

αν καταλαβα καλα οι stonesour θα παιξουν μετα τους mastodon…???:!:

δεν μου πολυαρεσε αυτο…

Τωρα που το σκεφτομαι τα σαπορτ των heaven and hell ειναι 10 φορες καλυτερα…μηπως να το ξανασκεφτω? :-s

Μάλλον δε κατάλαβες καλά…:stuck_out_tongue: