Rockwave Day 3: Metallica, Mastodon, Μy Dying Bride, Dirt Spawn Disease

Ναι πράγματι όλα τα φεστιβάλ του εξωτερικού γίνονται εκτός πόλης αλλά υπάρχουν και πολύ καλύτερες συνθήκες. Τί να το κάνω το terravibe όταν δεν έχει χώρο για παρκάρισμα. Τί να τα κάνω τα λεωφορεία όταν δεν τηρούν ένα χρονοδιάγραμμα. Και τέλος τί να το κάνω όταν χρησιμοποιούν το terravibe για την ποιό ασύμαντη συναυλία. Για ψύλου πήδημα τρέχα στην Μαλακάσα. Βενζίνη, διόδια, και άλλα πολλά. Μακρά ο χειρότερος χώρος. Καλύτερα ένα Καραισκάκη, εκεί πας τουλάχιστον με τον ηλεκτρικό και βρίσκεις κουτσά στραβά και ταξί για να γυρίσεις σπίτι.

αν εσυ διοργανωνες μια συναυλια, θα πληρωνες για extra venue ή θα το εκανες στο δικο σου; και μη ξεχναμε ότι οταν η προπωληση δεν ειναι αρκετη, όπως πχ queensryche το λαιβ μπορει και να μεταφερθει (πηγε στο gagarin τοτε). αν η προπωληση ειναι καλή τοτε το λαιβ καθε άλλο παρα ασημαντο ειναι. κακα τα ψεματα, τα “σημαντικα” λαιβ φαινονται απο τα εισιτηρια και το ποσοι θα τα “σκασουν” για να πανε.

πχ με ειχαν πρηξει για 2 χρονια ολοι οι καφροφιλοι μου για το οτι ακυρωνονταν οι hypocrisy. εγω οταν ήρθαν, πηρα το εισιτηριακι μου και πηγα. απο αυτους όμως ζητημα αν ειδα στο λαιβ 2-3 ατομα…οι hypocrisy ειχαν 300-400 ατομα κοινο μονο…

μπορει να σου φαινεται ασχετο αυτο που ειπα. το ειπα για να δειξω οτι το να σου αρεσει και να το λες απο το να πληρωσεις εχει τεραστια διαφορα. και αυτοι που πληρωνουν κανουν το λαιβ σημαντικο…

εδιτ: στα υπολοιπα δεν αντιλεγω. οντως θελει οργανωση. απλα το βλεπω και απο την αλλη πλευρα…

Oi Hypocrisy είχαν μόλις 150-200 άτομα. Εκεί ήμουν και γώ.

Oi Hypocrisy είχαν μόλις 150-200 άτομα. Εκεί ήμουν και γώ.[/quote]

εισαι ωραιος. παντως πρεπει να 'ταν σιγουρα λιγο πάνω απο 200. ειχα παει cathedral gagarin που χε καμια 100στη (παιζαμε μπαλα μεσα αμα θελαμε) και φαινόντουσαν πολυ πιο λίγοι απο hypocrisy…επισημως νουμερα δε ξερω…απλα μαντεύω…κριμα παντως…ειχαν ψιλοχαλια ηχο οταν παιζανε…

χμμ…για πεεες…τι εχεις να πεις τωρα;

να λεμε ποιος φερνει τα καλα νεα :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :P[/quote]

Σε αγαπαμεεεε! :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley:

χμμ…για πεεες…τι εχεις να πεις τωρα;

να λεμε ποιος φερνει τα καλα νεα :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :P[/quote]

Σε αγαπαμεεεε! :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :D[/quote]

να στε καλα. 8)

[size=2]ελπίζω μόνο να μην επεσα εξω γιατι απο τα πανηγυρια θα το γυρισουμε στην…τρεχάλα…[/size] :?

Δεν φταις εσυ, εξαλου το εχει και site…

Παίδες το να παίξουν το Call of Ktulu και το Ecstasy of gold από την διασκευή τους στον Moricone τί απόδοση δίνει???:lol: :twisted:

Είδα 2 σελίδες γραμμένες για το τι θα παίξουν και τι όχι και εδώ καλά καλά δεν ξέρουμε αν θα έρθουν. Απλά το λέω γιατί αν μπούμε στο τριπάκι του τι θα παίξουν θα πονέσει πολύ αν μάθουμε πως δεν θα έρθουν… :roll: :wink:

Και αν έρθουν μακάρι να κουβαλήσουν και τα τρελιάρικα τα pyro-shits τους!!! :twisted:
(Και αν αναλάβει να τα στήσει η DIDI, θα καεί όλη η Μαλακάσα…)

Εγω παντως θελω ενα setlist οπως αυτο του Rock am Ring περσι. Γινεται? :stuck_out_tongue:

Το Call of Ktulu δύσκολα…
Ίσως το 2014, που θα κλείνουν 30 χρόνια από τη κυκλοφορία του “Ride The Lightning” :wink: :lol:
Το Ecstasy of Gold, μπορεί, αρκεί να το παίξουν για intro, όπως και το αυθεντικό!
Και να παίζουν στις γιγαντο-οθόνες σκηνές από την ταινία! Όπως πέρσι! 8)

Αυτά τα φέρνουν παντού, ακόμα και Ελλάδα… :wink:

Όχι! :roll:

οπως ειδαμε στο site της didi κατι περιμένουμε…ε, πιο σιγουρο δε γινεται…

Εννια σελίδες για μια συναυλία που δεν ξέρουμε καν αν θα γίνει. Εχουν συζητηθεί από τα τραγούδια που θα παίξουν μέχρι το τι φώτα θα έχουν. Τι καλά…

το δικό σου προβλημα που ειναι; αν σε ενοχλει που συζηταμε για μια συναυλια ενος μεγαλου γκρουπ που εχει 8 χρονια να ερθει και μιλαμε για τις ημερομηνιες που διέρευσαν απο κάποιες επισημες πηγες…ε, τοτε…τι καλά. :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

εδω εχουμε δει σε τοπικς να λενε πολυ πιο άκυρα πράγματα. σε παρακαλώ πολύ αν έχεις να πεις κάτι στο θεμα πες το και μη κανεις σπαμ. εγω δεν μπηκα σε καποιο θεμα που σε ενδιαφερει και μιλας για να γραψω τετοια σχολια…

με το συμπαθειο δηλαδη… :slight_smile:

Εγω θa ηθελa το setlist του Liveshit κaι μaλιστa με την ιδιa συνθεση…
Γινετaι?

Δεν τους έχω δει ποτέ, τους περιμένω τόσα χρόνια και τελικά θα έρθουν το καλοκαίρι που θα είμαι φαντάρος. :x :x :x (Καλά δεν παίζει να τους χάσω, κάτι θα βρω για να πάρω άδεια :twisted: :twisted: :twisted: )

aπλa θa πεις οτι ερχοντaι οι metallica, σιγουρa θa σε aφησουν… εκτος aν εινaι κaνενaς σκυλaς ο δικοιτης… :smiley:

Στο επισημο site των metallica εχει μιa χωρa, το βελγιο… Γιa ελλaδa τιποτa…

Υπομονή…σε μία ώρα θα ξέρουμε…

I hope so…

Τα μπασταρδακια ξερουν οτι καθομαστε ολοι μπροστα στο pc και περιμενουμε την ανακοινωση…
Επιτηδες το κανουν για να μας την σπασουν.