to fiasco me ta drums tou st anger den einai ey8ynh mono tou lars…einai kyriws tou bob rock!!! ade mhn ta parw…
o lars den einai tromeros drummer alla einai poly kalyteros apo polla mpaza tou xwrou kai sta live paizei me pa8os…kai apodidei gamata…
kai to onoma metallica o mustaine den to evgale
Ρε Κωστη, κι εγω drummer ειμαι, αλλα γραφω κανα riff-ακι που και που…
Αυτό ακριβώς που είπε ο Cozy. Σιγά μην έχει γράψει οτιδήποτε ο Ulrich, ούτε να σφυρίξει πάω στοίχημα ότι δεν μπορεί. Με μια διαφορά. Το συγκρότημα είναι δικό του, ότι θέλει κάνει και λογικό είναι να θέλει να βλέπει το όνομα του στα credits. Τόσο απλά. Τα φράγκα έτσι και αλλιώς σε αυτόν πάνε.
:lol3: :lol3: :lol3: :lol3: :lol3: :lol3: :lol3:
Mπα, τον σφυριζει καλα ο Ulrich.
[SIZE=1]Sorry, δεν κρατηθηκα. [/SIZE]
Και αναρωτιομουνα απο που βγηκαν τετοιες τιμες στα εισητηρια…:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ακομα να αξιωθω να παρω εισιτηριο, να δω ποτε θα το παρω τελικα, εχω κ τον φοβο μηπως τελειωσουν αλλα δν ξερω σιγουρα με ποιον θα παω-γτ να παω μονη μου δν το νομιζω-ασε π δν ξερω κ ποια θεση με συμφερει ν διαλεξω γτ αυτο π κυριως θελω ειναι ν βλεπω.
Καλώς όρισες φίλε!!!8)
Ναι, όντως έχω πάντα δίκιο :lol:
Σοβαρά τώρα, αυτά περί μέτριου drummer που λέγονται είναι βλακείες και κακίες. Τι ήθελαν να παίζει δηλαδή; Για το είδος που παίζει, μία χαρά βαράει και έχει και δικό του ήχο σε πολλά κομμάτια. Αυτά τα περί ασχετοσύνης έχουν βγει από άτομα που αφενός ζηλεύουν (καλά όλοι μας τον ζηλεύουμε αλλά τέσπα) και αφετέρου δεν ξέρουν να παίζουν drums.
Ναι, ναι…:lol:
Όσον αφορά στο πρώτο, μην τα πάρεις! 8) Συμφωνώ κι εγώ εν μέρει. Αλλά μεταξύ μας, αν ο Ulrich έλεγε: “Bob, ακούγονται σκατά, θέλω άλλο ήχο”, τι θα έλεγε ο Rock; Όχι;…
Σε ότι έχει να κάνει με το δεύτερο, τα είπα και παραπάνω. Μια χαρά είναι. Δηλαδή ο McBrain είναι καλύτερος; Με τίποτα. Ακόμα και ο Travis των Priest (για να μείνουμε στο επίπεδο των τεράστιων γκρουπ) μπορεί να παίζει λίγο καλύτερα, αλλά τον βλέπεις να παίζει και λες ότι βαριέται τη ζωή του.
Για αυτό είναι και πιο μάγκας από όλους τελικά. He is just the fuckin’ drummer και κερδίζει όλη τη δημοσιότητα και όλα τα λεφτά…
Respect to Scott Travis please…
Βασικά μπορεί να χεις δίκιο…αλλά νομίζω πως δεν τα γράφει όλα ο hetfield…
ντάξ,μήν τον βγάλουμε και εντελώς σαπάκι το Δανό…
sry για το off-topic αλλα επειδη αναφερθηκε το ονομα του, πιστευω ειναι απ’τους καλυτερους drummer σημερα και για μενα δεν τιθεται καν θεμα συγκρισης ουτε με McBrain ουτε με Ulrich(αυτο ελειπε), αλλα οντως σκυλοβαριεται μ’αυτα που παιζει με τους Priest γιατι θα μπορουσε καλλιστα να παιζει με 100 φορες μεγαλυτερο tempo…
:thumbup: :thumbup:
Οσο για τη συγκριση, προτιμω να μην παρω θεση… Αδυναμιες βλεπεις…
και καλα κανεις, απλα εμενα τυχαινει να ειναι ταυτοχρονα και αδυναμια μου και απ’τους καλυτερους αντικειμενικα drummer:wink:
Αντικειμενικοτατα!!!
Κοιταχτε να δειτε παιδια,το τραγουδι δεν ειναι μονο τα riff,ειναι και πως θα τα ενωσεις μεταξυ τους,η δομη του δηλαδη.
Δειτε απ’το dvd classic albums για το black album οταν μιλανε για το enter sandman.
Το riff(η μαλλον τη riffαρα) το εχει γραψει ο hammett.Ωστοσο ο Ulrich ειχε την ιδεα να το παιξει οπως ειναι στον δισκο γιατι ηταν λιγο διαφορετικο στην αρχικη του μορφη.
Θελω να πω με αυτο οτι ο Ulrich με αυτον τον τροπο εχει συμμετοχη στην συνθεση των τραγουδιων κυριως και αυτο ειναι κατι που το εχει παραδεχτει και ο Hetfield σε διαφορες συνεντευξεις του,λεγοντας οτι εχει “καλο αυτι” και ξερει να δημιουργει ενα τραγουδι.
Εξαλλου λετε απ’το 1983(γιατι στο Kill’em All συμμετεχει στην συνθεση ολων των κομματιων εκτος απ’το motorbreath(hetflied) και το Anesthesia(Pulling teeth)) να επεμενε στον hetfield να μπαινει το ονομα του στα τραγουδια για τα φραγκα?Ποσα να κονομαγανε τοτε?Η μηπως ηξερε ποσο μεγαλοι θα γινοντουσαν(η γινοσαντο) οι metalica τοτε?Στην τελικη θα τον πλακωνε στο ξυλο ο Hetfiled η θα την κοπαναγε αν ηταν ετσι…
exei apolyto dikio o jesius…me kalypses filarako…
:thumbup:
poses meres meinane akoma…ade ade den perna o kairos…
Με τις πρωτες νοτες του Ecstasy Of Gold θα θελουμε να παγωσει ο χρονος!!!
kati prepei na kanoume gia ayto freedomofrock…
ksereis kana kalo mystiko synedrio fysikhs na pame na doume an mporoun na mas voh8hsoun;;;